Horoskop na rok 2021 VÁHY: Čo vás čaká v roku 2021?

Horoskop na rok 2021 VÁHY: Čo vás čaká v roku 2021?
  • 26.12.2020
  • Radka Vargová

Aj Váhy netrpezlivo očakávajú nový rok s nádejou na lepšie vyhliadky. Naplnia sa však očakávania tohto znamenia v roku 2021? Na čo všetko sa môžu tešiť? Zistite v novoročnom horoskope pre Váhy.

Pozor na kolegov

V práci máte stabilnú pozíciu, ktorá vám vyhovuje. Dosiahli ste svoj pomyselný vrchol a v podstate si už pár mesiacov užívate pohodu a nezávislosť, ktorú vďaka tomu máte. No dajte si pozor na závistlivé okolie, predovšetkým v práci. Tí, ktorí sa na vás usmievajú najviac, vás môžu už začiatkom roka poriadne raniť. Neverte teda milej kolegyni, ktorá ochotne urobí čokoľvek, čo od nej žiadate. Dôveruj, ale preveruj pre vás po pracovnej stránke bude platiť niekoľkonásobne. 

Tí z vás, ktorí majú v roku 2021 v pláne rozbehnúť svoje podnikateľské vízie, by si všetko mali dôkladne premyslieť. Nepúšťajte sa do vecí len tak bezhlavo, hlavne nie v prvej polovici roka. Dôkladná príprava vám pomôže lepšie sa uplatniť a uspieť. Síce je fajn spoliehať sa na svoj inštinkt, no rovnako tak by ste mali oceniť aj rady od väčších profesionálov. Predovšetkým, ak sa púšťate do neznámych vôd.

Odporúčame: Hrozí ti open space? Zisti, ako si zvyknúť na otvorenú kanceláriu!

Váhy a práca

Zdroj: Shutterstock®

Rodina, relax, cvičenie

Tri veci, ktoré ste v posledných mesiacoch priam extrémne zanedbávali. Ženiete sa síce za kariérou, no často zabúdate na to najdôležitejšie. Na najbližšiu rodinu. Venujte im viac času. Zoberte ich na prechádzky do prírody alebo na víkend na chatu. Taktiež vynahraďte čas priateľom, ktorí boli pri vás vždy, keď ste to potrebovali, no posledné mesiace ste na nich nemali čas.

A čas si rozhodne nájdite aj na fyzické aktivity. Už dlho plánujete zhodiť nejaké to kilečko navyše a začiatok roka je ten pravý čas, kedy by ste sa do toho mali s nadšením pustiť. Posilnite svoju kondíciu, upravte vzhľad, no zároveň zapracujete aj na psychickom zdraví a na imunite.

Váhy a rodina

Zdroj: Shutterstock®

Stabilné partnerstvo

Zadané dvojice sa môžu tešiť v roku 2021 na ďalší významný posun v ich vzťahu. Nachádzate sa vo fáze, kedy obaja cítite, že to, čo máte, je skutočné a môže to trvať na vždy. Chcete rodinu? Smelo do toho! Plánujete kúpu spoločného bývania? Aj v tomto vám hviezdy prajú.

A hviezdy prajú aj slobodným Váham. Už začiatkom roka môžete natrafiť na niekoho veľmi zaujímavého, kto prinesie do vášho života nový impulz a presne to, čo vám už nejaký čas chýba. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 26.12.20 06:32

ĽŠ
karma
100.00

Dôveruj, ale preveruj - je pre toto znamenie naozaj dôležité.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 27.12.20 20:57

karma
109.00

Som zvedavá na moje znamenie,čo mi horoskop bude predpovedať na nový rok.

  • 0
Odpovedať

Viktória Ibolya 29.12.20 18:54

VI
karma
-1.00

škorpióni majú najhorší horoskop na rok 2021, takže som zvedavá :(

  • 0
Odpovedať

Týna Ryglová 17.02.21 05:43

TR
karma
-1.00

Ja som si horoskop pre rok 2021 prečítala hneď ako vyšiel. Bola som nedočkavá, čo pre mňa majú hviezdy pre budúci rok pripravené :-D. Aj keď sa mi vlani celkom darilo, napriek tomu dúfam, že bude tento rok pre všetkých lepšie, než bol ten minuloročný. Aj keď to zatiaľ nevyzerá, tak snáď sa všetko zase vráti k normálu a bude sa nám všetkým zase dobre žiť :-).

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní