Horúce novinky z AUTOSALONU 2019: Priprav sa na divokú video jazdu!

Horúce novinky z AUTOSALONU 2019: Priprav sa na divokú video jazdu!

Všetci automobiloví nadšenci a nadšenkyne pozor! V týchto dňoch sa v bratislavskej INCHEBE poriadne rozpália gumy najprestížnejších a zároveň aj najznámejších automobilových značiek. Pod jednou strechou zažijete neutíchajúcu atmosféru a jedinečnú prehliadku automobilov, z ktorých si nebudete vedieť vybrať len jedno jediné.

Raj na zemi pre všetkých milovníkov drahých, luxusných, známych aj menej známych automobilov, aj takto by sme mohli nazvať udalosť, akou je AUTOSALON. Ten už po 29-krát otvorí svoje brány nielen pre novinárov, vystavovateľov, ale predovšetkým pre všetkých milovníkov „štvorkolesových tátošov“. 29. ročník medzinárodného salónu automobilov AUTOSALON a 9. ročník výstavy luxusných tovarov a služieb EXCLUSIVE SALON v dňoch od 1. do 5. mája 2019 pozýva všetkých motoristických fanúšikov na nezabudnuteľnú jazdu, pri ktorej sa dvíha tlak a stúpa adrenalín! Na čo všetko sa môžete tešiť?

Horúce novinky z AUTOSALONU 2019

Naši chalani z topspeed.sk, Marián Čabák a Alex Štefuca, dostali jedinečnú možnosť odhaliť všetky automobilové novinky deň pred oficiálnym otvorením aktuálneho ročníka AUTOSALONU. Tak dámy a páni, povoľte ručnú brzdu a vydajte sa spolu s nami na jazdu snov, pri ktorej tuhne krv v žilách!

Neprehliadni: Na čo si dať za volantom pozor? Za toto ti hrozí nemalá pokuta!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anton Marek 15.03.21 12:13

karma
127.00

autosalóny mi chýbajú :(

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní