Inšpirácia: Najlepšie nápady na kryt na telefón s fotografiou

Inšpirácia: Najlepšie nápady na kryt na telefón s fotografiou

Kryty na mobil sa v súčasnosti stáva akousi neoddeliteľnou súčasťou všetkých smartfónov, obzvlášť pokiaľ ste sa rozhodli siahnuť po tých najnovších a najdrachších modeloch. Okrem toho, že váš telefón spoľahlivo ochránia pri pádoch, aj vás svojim spôsobom reprezentujú a niečo o vás vypovedajú. Kryty na mobil s fotografiami sa tak stávajú čoraz populárnejšími.

Dajte si na obal seba - prečo nie?

Dať si na obal na telefón vlastnú fotografiu môže vyzerať celkom... narcisticky? Egoisticky? Sebecky? Možno všetko naraz, no až do momentu, kedy sa nerozhodnete si na tom kryte zo seba vystreliť. V tomto prípade sa kreativite medze nekladú, a tak si na návrh pokojne umiestnite svoju tvár. Nie raz, nie dvakrát, ale pokojne dvadsaťkrát. Čo už len môže byť vtipnejšie ako veľa vašich orezaných hláv na kôpke. Keď pri tom ešte vystrúhate dobrú grimasu, nápad na personalizovaný kryt je na svete.

Odporúčame: Trápia ťa suché oči či sucho v ústach? Na vine môže byť aj tento syndróm!

kryty na telefón

Zdroj: pinterest.com

Zachyťte nezabudnuteľné okamihy

Pokiaľ ste mali v blízkej (či ďalekej) minulosti svadbu a tá fotka od profesionálneho fotografa si jednoducho zaslúži miesto aj inde ako vo vašom srdci alebo na poličke, neváhajte a umiestnite si ju priamo na obal na telefón. Rovnako to platí aj o iných životných udalostiach, na ktoré radi spomínate. Veď čo už by len bolo príjemnejšie ako si počas nudných dní v práci vylepšiť náladu spomienkou na daný okamih?

Noste blízkych stále so sebou

Áno, nosenie fotografií svojich blízkych v peňaženke asi nikdy nikoho neomrzí. V dobe platieb cez telefón a aplikácií s uloženými čiarovými kódmi z hypermarketov však po peňaženkách siahame čoraz menej. Aby ste si pripomenuli blízkosť svojej rodiny alebo priateľov, nebojte sa dať si vyrobiť kryt na telefón s ich alebo s vašimi spoločnými fotografiami. To vám okrem štýlového puzdra vyčarí zakaždým úsmev na tvári.

personalizované kryty na telefón

Zdroj: pinterest.com

Buďte kreatívny

Kreativite sa v žiadnom smere medze nekladú, ani keď ide o tak bežnú vec, akou je kryt na telefón. Verte, či nie, aj obal s fotografiou môžete poňať naozaj nápadito. Vytvorte si fotografiu špeciálne určenú na kryt. Napríklad sa odfoťte v pozícii, ako by vás z každej strany tlačili steny. Takáto poloha bude na obale vyzerať, ako by ste sa tlačili v samotnom telefóne.

Obal na telefón - vtipný darček nielen kamarátom

Darovať kamarátovi k sviatku obal na telefón ako darček znie ako poriadna nuda. Vôbec to tak ale nemusí byť. Stačí mať kamoša, s ktorým si navzájom posielate extrémne zahanbujúce selfiečka s dvojitou bradou, našpúlenými perami alebo škúliacimi očami, pri najlepšom minimálne štyrikrát priblížené. Jednoducho, čím zahanbujúcejšiu fotku kamoša máš, tým lepšie! Teraz ti už stačí len dať vyrobiť kryt na mobil s fotkou (áno, presne s tou najtrápnejšou) a darček je hotový!

Podobné výstrelky však neodporúčam darovať frajerke, pretože ženská myseľ niekedy funguje celkom opačne, ako tá chlapská. Ak ste však podobní blázni a vtipkári, pokojne si dajte na výročie spolu vyrobiť obal s fotkou toho druhého. Áno, aj tu mám na mysli uletené fotky, nie tie klasické zaláskované.

Neprehliadni: Interiéroví dizajnéri radia, ako vymaľovať steny v roku 2020


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 01.02.20 18:16

KK
karma
105.00

mám len obyčajný kryt, nemám na ňom nič a som spokojná

  • 0
Odpovedať

Lenka Šluchová 02.02.20 17:36

karma
-1.00

Skvelý nápad na darček. ;)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní