Inšpiruj sa a skús letné farby do domácnosti, ktoré momentálne letia!

Inšpiruj sa a skús letné farby do domácnosti, ktoré momentálne letia!

Letná atmosféra panuje v našich šatníkoch aj v spôsobe, akým sa my ženy líčime či do akých odtieňov ladíme našu manikúru. A leto vládne, samozrejme, aj v interiérovom dizajne. Aj váš domov si zaslúži vdýchnuť trochu života, no a ako inak než pomocou farieb, ktoré hrajú tento rok prím. My sme pre vás hľadali inšpiráciu už tradične na sociálnej sieti Pinterest, kde sme pátrali po tom, aké sú tie najkrajšie letné farby do domácnosti podľa aktuálnych dizajnových trendov. Hneď, ako si prezriete našu galériu, nám nezabudnite v ankete pod článkom odpovedať na to, čo si o týchto farbách určených pre byt či dom myslíte!

Štýl aj relax

Letné farby vhodné do domov a bytov pre tento rok boli vyberané naozaj starostlivo. Majú spĺňať hneď dva hlavné účely – estetický, ktorý má dodať vášmu obydliu štýl a relaxačný pre vaše neobmedzené pohodlie. To je predsa doma priorita číslo jeden. A aké zloženie farieb môžete očakávať? Niektoré z nich sú pestré, iné zasa sýte, v každom prípade ide o prekrásne farby, ktoré môžete nenápadne implementovať na steny, do nábytku alebo dekorácií. Pozrite si galériu a inšpirujte sa!

Pozri aj: 7 skvelých dôvodov, prečo začať plávať: Fascinujúce, čo takýto pohyb dokáže

 
- Galéria
1 z 5

1. Pastelovky

Už niekoľko letných sezón je všetko okolo pastelové a inak tomu nie je ani tento rok! To však vôbec nevadí, pretože pastelovky jednoducho milujeme, a to na oblečení, nechtoch, ale aj v interiéri. Pastelové v obchodoch s nábytkom nájdete azda všetko. Či už tento jemný hravý nádych chcete dodať svojej kúpeľni, obývačke alebo kuchyni... Úžasné je na nich to, že byt či dom presvetlia, aj keď vám chýbajú veľké okná.

Zdroj: Pinterest

- Anketa

KTORÁ Z TRENDY LETNÝCH FARIEB DO DOMÁCNOSTI VÁS ZAUJALA NAJVIAC?

Odpovedalo 5 ľudí  

Pastelové farby sú vždy najkrajšie.
60%
Som skôr na tmavšie odtiene, teda námornícka modrá.
0%
Leto, to je slnko a slnko je žltá!
20%
Som za neutrálne farby, broskyňová mi sedí najlepšie.
0%
Mätová do interiéru? Zaujímavý nápad.
20%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alexandra Semanová 10.08.19 19:09

AS
karma
-1.00

Skvelý a inšpiratívny článok.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní