Interbeauty s voňavými a farebnými novinkami

Interbeauty s voňavými a farebnými novinkami
  • 07.02.2017
  • PR článok

Zima je ako stvorená na príjemné kozmetické rituály a ošetrenia, vďaka ktorým budeme nielen krajšie, ale zároveň si aj oddýchneme a budeme pôsobiť uvoľnenejšie. Ak sa plánujete hýčkať a hľadáte tipy na skrášľovanie, prípadne je kozmetika a krása váš koníček, rozhodne nevynechajte veľtrh krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe, ktorý sa uskutoční 10. a 11. februára.

Interbeauty predstaví najnovšie trendy v líčení, manikúre, pedikúre, trendy v strihoch a úprave vlasov, ktoré si návštevníci – predovšetkým ženy - môžu vyskúšať priamo na mieste. Samozrejmosťou je odborné poradenstvo, aby ste pre seba zvolili to najlepšie a nestúpili v otázke krásy „vedľa“. Je predsa zrejmé, že zle zvolenými produktmi a postupmi môžeme svojej pleti aj uškodiť.

Odporúčame prečítať: Jar 2017 prináša nové trendy v líčení

Interbeauty s voňavými a farebnými novinkami

Zdroj: Shutterstock®

výstava Interbeauty Bratislava

Zdroj: Shutterstock®

Interbeauty obohatia nové značky a produkty. Milovníkov prírodnej kozmetiky poteší Havlíkova přírodní apotéka s novinkami na ošetrenie pleti a vlasov. kvalitnú prírodnú kozmetiku s vôňou exotiky predstaví značka Bodhi. Z radov dekoratívnej kozmetiky budú zastúpené značky ako Paese, Jordana, Milani či NYX Professional Makeup. Posledná menovaná ponúka skvelú 20 % zľavu na kozmetiku a s vizážistkou Erikou Grünwaldovou predstaví špeciálne kozmetické pigmenty, ktoré ocenia nielen profesionáli.

Odporúčame prečítať: 8 kozmetických tipov pre dobrú selfie

Interbeauty s voňavými a farebnými novinkami

Zdroj: Shutterstock®

Interbeauty 2017

Zdroj: Shutterstock®

To všetko doplní skvelý program plný líčenia, česania a maľovania na telo. Hľadáte inšpiráciu na aktuálnu plesovú sezónu? Kadernícke a vizážistické súťaže a exhibície, ktoré budú nielen ukážkou extravagantnejších štýlov, ale aj inšpiráciou pre úpravu podľa aktuálnych trendov. Potešením pre oči bude súťaž v maľovaní na telo na tému „rozprávková múza“.

Veľtrh Interbeauty a súbežné veľtrhy Dieťa a rodina a Svadobný veľtrh  budú otvorené v piatok 10.2. od 10:00 do 19:00 a v sobotu 11.2. od 10:00 do 18:00.

Odporúčame prečítať: Prečo sú japonské ženy štíhle? Tu je ich 6 stravovacích návykov


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Anna Kralovičová 07.02.17 12:41

AK
karma
64.00

Na veľtrh Interbeauty by som sa chcela ísť niekedy pozrieť, chcela by som sa zveriť odborníkom, rada by som na sebe uvítala nejakú zmenu napr. účesu.

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 07.02.17 13:23

MF
karma
56.00

Tento rok mi to nevíde, keďže sme všetci chorí, tak snáď nabudúce.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 08.02.17 18:05

SK
karma
114.00

takéto výstavy mám rada, vidím, čo všetko je na trhu kozmetiky a módy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní