Jarkapecie.sk

Jarkapecie.sk
  • 18.03.2016
  • Jarkapecie .sk

Záujem o stravu, potraviny, recepty, dobré jedlo, to všetko ma sprevádza od strednej hotelovej školy a ďalej cez moju dlhú hoteliérsku prax. 

Výživové a stravovacie trendy sa menia veľmi rýchlo, k tomu prichádzajú nové vedecké poznatky o surovinách a potravinách, takže je nutné vzdelávať sa neprestajne. A to je to čo ma baví –neprestajne sa učím, vzdelávam, skúšam nové. 

Vždy som rada piekla, ale neostávalo mi času, až teraz sa venujem tradičnému pečeniu a hlavne príprave nových dezertov, koláčov a dokonca aj torty ma bavia :)

Z poradenskej praxe vo výžive viem, aké prekážky majú ľudia trpiaci intoleranciou s prípravou stravy a pohostenia v rodine a tak sa snažím vychádzať im v ústrety a tvorím nové recepty a podľa potreby pre nich aj napečiem. Vytvorila som skvelý recept na bezlepkový chlebík bez droždia a kvásku a teraz sa zdokonaľujem v pečení kváskového bezlepkového chlebíka.

Organizujem workshopy, kde sa účastníci zoznámia s prípravou bezlepkových, ale aj tradičných druhov pečiva a dezertov. Som spoluautorkou knihy Aby strava neškodila, jedlo ako priateľ, ktorá sa úspešne predáva a onedlho bude ďalší diel. Rovnako som sa autorsky podieľala na knihe Zdravé desiate. V tomto roku pracujem na svojej vlastnej knihe, ktorú plánujem vydať ešte do Vianoc, bude plná sladkých ale i slaných receptov.

Viac na mojom blogu: www.jarkapecie.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní