Juvena 3D Line Filler Serum: Nové pleťové sérum vo forme ampuliek

Juvena 3D Line Filler Serum: Nové pleťové sérum vo forme ampuliek

Nové sérum vo forme ampuliek posilní vašu pleťovú starostlivosť, poskytne pleti presne to, čo potrebuje, individuálne a s absolútnou precíznosťou.

3D Line Filler Serum

Hľadáte alternatívu botoxu? Juvena vyvinula pleťové sérum s 3D vypĺňajúcim efektom, ktoré je kozmetickou alternatívou injekčných výplní. Pre mladistvý vzhľad a prirodzený úsmev.  

Smiech, podráždenosť, smútok – všetky emócie zanechávaú na tvári v priebehu rokov svoje stopy a prejavujú sa formou liniek a vrások – najmä vtedy, keď pleť v dôsledku prirodzeného starnutia stráca svoje regeneračné schopnosti. 3D Line Filler Serum je vysokokoncentrovaným protivráskovým prípravkom zacieleným na redukciu mimických liniek. Toto sérum aktivuje prirodzenú relaxačnú schopnosť tvárových svalov, ktorá sa vekom oslabuje.

Pre okamžitý liftingový efekt a dlhotrvajúce uvoľnenie pleti bez straty prirodzenosti a pôvabu.

Pozri aj: TEST: Maskara So Fierce od Revlonu – predĺži a zhustí riasy?

pleťové sérum v ampulke

Zdroj: FAnn

AKTÍVNE ZLOŽKY

  • Extrakt plamatky prirodzene blokuje svalové kontrakcie, čím uvoľňuje výrazy tváre s podobným efektom, aký má botox. Výsledky sú viditeľné a citeľné od prvej aplikácie, pričom s pravidelným používaním sa výsledný efekt predlžuje.
  • Extrakt manioka zlepšuje pružnosť a pevnosť pleti. Viditeľne redukuje aj hlbšie linky a vrásky, vyhladzuje nerovnomernú štruktúru pleti.
  • Morský kolagén znásobuje liftingový efekt séra. Viaže vlhkosť na povrchu pleti, viditeľne spevňuje a vyhladzuje tvárové kontúry.  
Juvena pleťové sérum

Zdroj: FAnn

APLIKÁCIA

Pomocou priloženej pomôcky otvorte ampulku. Vylejte si primerané množstvo ampulky do dlaní a trochu ho zahrejte. Potom naneste rovnomerne na pleť tváre, krku a dekoltu. Vmasírujte do pleti, pričom sa zamerajte na vrásky a drsné miesta. Použite celý obsah na jedno použitie. Už po prvej aplikácii spozorujete prekvapivé výsledky! Pre dosiahnutie dlhodobých výsledkov používajte ako kúru!

BALENIE

  • 3D Line Filler Serum 7x2 ml

Nové sérum vo forme ampuliek Juvena 3D Line Filler Serum nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 12.03.20 08:12

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé a lákavé sérum vo forme ampuliek!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní