Aké slnečné okuliare budú tohtoročným trendom? Z týchto kúskov si vyberie každá!

Aké slnečné okuliare budú tohtoročným trendom? Z týchto kúskov si vyberie každá!

Chcete byť in a zadovážiť si moderné slnečné okuliare? V oblasti týchto módnych doplnkov letí niekoľko trendov. Ak si chcete vybrať okuliare, ktoré dodajú vášmu outfitu ten správny šmrnc, nasledujúce riadky by ste si nemali nechať ujsť.

CCC sa opäť pripravilo na jasný diktát pani módy! V hre je hneď niekoľko typov okuliarov, ktoré sú túto sezónu zásahom do čierneho. Nosia sa „pilotky“, futuristické tvary, maxi kúsky a veľa veľa ďalšieho. Slnečné okuliare pre dámy budú rok všetko, len nie nudné. Okrem štýlu ponúkajú aj ochranu očí a niekoľko ďalších benefitov. Mnohé dámy sa stotožnia aj s výrokom nesmrteľného dizajnéra Karla Lagerfelda:„Slnečné okuliare sú ako očné tiene – všetko vďaka nim vyzerá mladšie a krajšie...“

Vydajte sa s nami na malú ochutnávku toho, čo momentálne valcuje svet módy. Moderné slnečné okuliare by vo vašej výbave nemali chýbať!

Kovové pilotky ako unisex riešenie

Kto by ich nepoznal? Tieto jednoduché okuliare preslávil kultový film Top Gun v hlavnej úlohe s Tomom Cruiseom. Slnečné okuliare s pevnou kovovou konštrukciou a sklami, ktoré sú buď farebné alebo zrkadlové, používali už v roku 1936 americkí bojoví piloti stíhačiek.

Popularitu, o akej sa im ani len nesnívalo, však odštartoval až americký filmový trhák a dodnes sa im zvykne hovoriť aj Top gun okuliare. Štýlové pilotky nosia milióny ľudí po celom svete. Ak sa k nim chcete pridať, existuje mnoho dámskych, pánskych aj unisex modelov, ktoré si môžete požičiavať aj s vašou polovičkou.

Pozri aj: Trojdňová vojenská diéta sľubuje rýchly úbytok váhy. Ako je to s ňou v skutočnosti?

slnečné okuliare pilotky

Zdroj: CCC

Futurizmus v podobe obdĺžnikov

Futuristické tvary ovládajú svet! Nebojte sa staviť na dominantné dámske slnečné okuliare, obdĺžnikové rámy sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú vyzerať bezchybne. Tento dizajn perfektne sadne k oválnej, okrúhlej a srdcovej tvári. Úplnú dokonalosť môžete dosiahnuť v kombinácii s uhladeným účesom, napríklad vlasmi stiahnutými dozadu.

Nebojte sa hranatých tvarov, tento nadčasový štýl pripomína retro a tento rok je maximálne v kurze! Výrazné ženské typy slnečných okuliarov sú ako stvorené pre všetky dámy, ktoré sa neboja ukázať svoj vkus i svetonázor. CCC hranatých okuliarov ponúka hneď niekoľko, odviažte sa a vybočte z radu!

Čím väčšie rámy, tým lepšie

Tohtoročným trendom dominujú maxi vintage rámy. Dámske slnečné okuliare masívnych rozmerov s hrubými rámami ponúkajú nezameniteľný retro vintage nádych a sme si istí, že vďaka ich hranatým alebo naopak – zaobleným tvarom budete vždy vyzerať štýlovo. Vintage okuliare roku 2022 sú must have kúskom.

Ak chcete vlastniť aj vy doplnok, ktorý bude horúcim hitom, stavte na dámske okuliare Gino Rossi, ktoré sú nielen mimoriadne štýlové, ale tiež maximálne kvalitné. Štýlové slnečné okuliare by nemali chýbať nielen žene, ktorá chce držať krok s módnymi trendmi, ale tiež každej, ktorá si chce chrániť svoj zrak pred škodlivým slnečným žiarením. Elegantné slnečné okuliare Gino Rossi sú tou pravou voľbou, značka ponúka módne kúsky v prvotriednom prevedení a top kvalite.

Odporúčame: Indiánsky beh: Skvelá kombinácia chôdze a behu

dámske slnečné okuliare

Zdroj: CCC

Farby a tvary pre každý typ tváre

Rok 2022 praje farbám! Okrem stálic čiernej, hnedej a transparentnej sa nosia okuliarové rámy v mnohých ďalších farbách a vzoroch. Dámske okuliare Accessories ponúkajú rozmanité tvary a druhy pre všetky typy tváre. V ich ponuke nájdete aj rámy v duchu obľúbeného „cat eye“, inak povedané rámy v „mačacom štýle“, ktoré majú hranatejší a extravagantnejší vzhľad. Mačacie okuliare pristanú takmer každému typu tváre, aj preto ich popularita rastie z roka na rok viac a viac. Z tohto dôvodu je veľmi pravdepodobné, že medzi modernými slnečnými okuliarmi roku 2022 budú rezonovať veľmi výrazne.

Klasika bude hitom vždy

Nebojte sa odviazať! Výrazné rámy sú trendom roku 2022, nosia sa tiež veselé farby, vzory a retiazky, ktoré slúžia nielen ako okrasa. Tento prvok má aj svoju praktickú funkciu, vďaka ktorej máte svoje okuliare neustále poruke. Ak ste však fanúšičkami minimalizmu a klasiky, nič vám nebráni nosiť elegantné minimalistické okuliare, ktoré pristanú vášmu typu tváre. Bez ohľadu na to, či máte na očiach horúci módny hit alebo kúsok, ktorý sa vám hodí a cítite sa s ním vo svojej koži. Vyberte si z ponuky CCC, nájdete v nej mix trendov i elegantných nadčasových dámskych slnečných okuliarov, ktoré pristanú každej tvári.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní