Aké zimné bundy sú trendom roka 2023? My to vieme.

Aké zimné bundy sú trendom roka 2023? My to vieme.

Aj keď to neradi priznávame, ale po slnečnom a bezstarostnom lete vždy príde zima. Na tú sa treba dobre vystrojiť, pretože nikdy nevieme, ako silno udrie. Základom sú, samozrejme, teplé topánky, rukavice, čiapka a predovšetkým teplá zimná bunda. Akú si vybrať pre zimu 2023?

Aké dámske zimné bundy budú kraľovať v roku 2023?

Dámska bunda je jedným z kľúčových prvkov oblečenia do chladných dní. Mala by byť samozrejme funkčná, príjemná na nosenie, teda žiadna sto kilogramov ťažká "perovka". My ženy máme rady, ak je funkčnosť príjemne prepojená s jedinečným štýlom. 

Dámska zimná bunda môže mať niekoľko štýlov. Športová bunda je ideálna na prechádzky, prípadne na turistiku. Zimné športové dámske bundy perfektne využijete aj pri lyžovačke. 

Pozri aj: TOP 7 dôvodov, prečo jesť mango pravidelne. Aké sú jeho účinky?

Elegantná bunda na každú príležitosť

Elegantná dámska bunda má viacero využití. Jej strih oceníte pri viacerých situáciách - do práce, na prechádzku, na oslavy či stretnutia s priateľmi a známymi. S kožušinkou na kapucni alebo s opaskom okolo pása - záleží len na vás, aký štýl či farbu preferujete. 

Trendom tejto zimy budú vetrovky s dĺžkou do polovice stehien alebo dlhšie. Taktiež sa nemusíte vyhýbať takzvaným oversize strihom, ktorý už niekoľko zím kraľuje všetkým trendom. Veľmi príjemne sa nosia, sú ľahké a zároveň ochránia pred zimou. 

Štýl ulice - zimná bombera

Nielen v jeseni, ale aj v zime. Bombera je obľúbeným kúskom predovšetkým u mladšej generácie, no podľahli jej aj ženy v zrelšom veku. S takou dámskou bundou budete mať o ležérny vzhľad postarané. K bombere nie je veľa treba - rifle, tenisky alebo workery, tričko a sveter či mikinu. Ideálny štýl na nákupy či prechádzku po meste. 

Odporúčame: Recepty pre deti: Čo pripraviť na raňajky, obed či večeru?

Vyberte si podľa materiálu

Ak sa neviete úplne rozhodnúť, nechajte to na rácio. Zamerajte sa na to, z akých materiálov je bunda vyrobená. Ideálny je taký, ktorý nebude prepúšťať zimu, prípadne ktorý nepremokne pod vplyvom studeného dažďa či snehu. Ideálne sú najmä prešívané dámske bundy s kapucňou. Väčšinou bývajú dlhšie, no nájdete aj oversize modely či krátke strihy.

Vynikajúcim materiálom na zimu je jednoznačne vlna. Dámska kolekcia zimných bund na bolf.sk neponúka len štýl, ale aj rozmanitosť použitých materiálov, ktoré počas chladných dní plnia svoju funkciu.

Farbu vašej bundy už máte vybratú?

Obľúbené sú predovšetkým čierne bundy. Ľahko sa kombinujú s inými doplnkami či farbami. Čierna je jednoducho neutrálna farba, ktorá sa zabývala v rôznych kúskoch oblečenia. Ale zabudnite na ňu - zima je sama osebe pre mnohých ľudí demotivujúca. Práve preto by sme sa v tomto chladnom období mali obklopovať veselými farbami. Horčicová farba je jednou z TOP trendy farieb. Červená zimná bunda je len pre odvážne, no vedzte, že s červenou budete neprehliadnuteľné aj v tej najväčšej snehovej fujavici. Medzi módne farebné trendy sa začala dostávať aj zelená a všetky jej odtiene - od vojenskej kaki, až po trávovozelenú.

Prezrite si celú ponuku na Bolf.sk., kde nájdete najrôznejšie dámske trendové bundy v rôznych štýloch, materiáloch či strihoch a vyberte si tú svoju jedinečnú, s ktorou si užijete počas zimy plno skvelých zážitkov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní