Acai Hydra Cream: Zázrak pre rovnováhu a vlhkosť pokožky

Acai Hydra Cream: Zázrak pre rovnováhu a vlhkosť pokožky

Niekto má pleť mastnú, niekto zmiešanú, iný zase normálnu, ale sú tu aj takí, ktorých pleť prahne po hydratácii. V tomto prípade môžeme teda hovoriť o suchej pleti, ktorá je náchylná na tvorbu šupiniek. Dôvod je v tomto prípade jasný – pokožka nevytvára dostatok kožného mazu, ktorý by dodával pokožke potrebnú vlahu. A tak tam, kde zlyháva príroda, nastupujú produkty s obsahom prírodných zložiek, ktoré dokážu pokožke prinavrátiť stratenú hydratáciu. Masky, krémy, toniká, ale aj pleťové krémy by mali byť súčasťou vášho „nepriestrelného“ kozmetického arzenálu.

Obnovuje hladinu vlhkosti pokožky

Acai Hydra Cream je ľahký pleťový krém, ktorý sa môže používať spolu s pleťovým olejom pre extra vlhkosť, výživu a ochranu pred znečistením. Krém má krásnu, prirodzenú ružovú farbu, ľahkú vôňu čerstvých bobúľ a pleti dodá zamatový pocit, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky.

Krém obsahuje acai olej, arganový olej, probiotické fermenty z čučoriedky a maliny, nórsku žihľavu a riasy, ktoré obnovujú rovnováhu a vlhkosť pokožky. Pokožka je hladká, jemná a zdravá!

  • Hydratuje a obnovuje hladinu vlhkosti pleti.
  • Zmäkčuje a vyhladzuje pokožku.
  • Neupcháva póry a obsahuje prírodné probiotiká.

Zaujme ťa: Shea Hydratation Mask: Vôňa čerstvých jabĺk a kvetov ťa očarí

hydratačný pleťový krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako pleťový krém používať?

Krém nanášame na vyčistenú pleť každé ráno a večer. Pre lepšie výsledky a hĺbkovú hydratáciu odporúčame najprv naniesť pleťový olej podľa typu pokožky. 

  • Najprv aplikujte na tvár obľúbený pleťový olej/sérum.
  • Potom naneste krém.  

Ľahký pleťový krém (Acai Hydra Cream), ako aj ďalšie produkty s obsahom prírodných zložiek, nájdete v predaji na marinamiracle.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní