BOSS THE SCENT for her

BOSS THE SCENT for her
  • 16.09.2016
  • Danka Šindléryová

Najprv prišla pánska vôňa BOSS THE SCENT, očarujúci pohľad na zvodnosť z mužskej perspektívy. Teraz módny dom pod kreatívnym vedením Jasona Wu, umeleckého riaditeľa značky BOSS Womenswear, prichádza s dámskou verziou vône.

BOSS THE SCENT for her je intenzívna a rovnako unikátne ženská.

Odráža prístup Jasona Wu k dámskej móde a čerpá inšpiráciu v ikonických manžetových gombíkoch, ktoré svet mužov a žien jednoducho spájajú v jeden celok. 

Tóny ženskej elegancie, hrejivosti a zvodnosti postupne naberajú na intenzite. BOSS THE SCENT šikovne odráža príbeh zvodnosti – od prvotnej príťažlivosti, cez zvádzanie až po konečnú závislosť – účinnou kombináciou neodolateľných zložiek. Zvodnosť v srdci vône odráža hru hlavných protagonistov, ich vzájomné približovanie vyvolané prvotnou príťažlivosťou, ktoré sa ďalej rozvíja do nespochybniteľne zmyselného základu. 

Odporúčame prečítať: HUGO BOSS THE SCENT toaletná voda

BOSS THE SCENT for her

Zdroj: Shutterstock®

Príťažlivosť: medová broskyňa a frézia splýva do výnimočného spojenia, ktoré nadchýna a láka oboch protagonistov eleganciou, ľahkosťou a delikátnosťou – vyvoláva v nich túžbu objaviť viac.

Zvodnosť: s tým ako sa k sebe približujú, odkrýva sa hrejivé sofistikované srdce s orientálnym kvetom osmantu a prezrádza silu ukrytú v ich vnútri. Pôvodne ľahká, delikátna príťažlivosť sa rozvíja do hlbšej a výraznej. Srdce vône rozprúdi jej prirodzenú a intenzívnu zvodnú silu.

Závislosť: základ uvoľňuje neodolateľné tóny praženého kakaa nabudzujúceho zmysly ešte viac. Teraz už protagonisti nie sú schopní odolať a prestať. Vôňa vyžaruje intenzitu a mystickosť, vyvoláva obraz ženy, ktorá disponuje neuveriteľnou zvodnosťou vône BOSS THE SCENT for her.

Odporúčame prečítať tiež: BOSS BOTTLED INTENSE

BOSS THE SCENT for her

Zdroj: Shutterstock®

Vôňu BOSS THE SCENT for her nájdete v sieti parfumérií FAnn od septembra 2016 v podobe 30 ml, 50 ml a 100 ml parfumovanej vody.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Martina Zahoranová 17.09.16 22:55

MZ
karma
92.00

toto bude určite skvelá vôňa teším sa kedy ju ovoniam pretože sa blíži jeseň a rada by som si zaobstarala nejakú voňavú novinku

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 05.01.18 10:54

ĽU
karma
100.00

krásny flakon aj vôňa

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 03.05.20 11:00

KS
karma
133.00

Krásna, už som ju mala :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní