Bvlgari predstavuje ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT: Vôňa s tónmi ruže

Bvlgari predstavuje ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT: Vôňa s tónmi ruže

Podobne ako s vôňou ROSE GOLDEA uvedenou v roku 2016 na poctu ženskosti v jej najčistejšej forme, vzdávajúcou hold kráse kráľovnej kvetov – ruži – aj v roku 2019 prichádza Bvlgari s novým prírastkom oslavujúcim ženu, s vôňou ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT.

Rozvinutá okolo tónov ruže, neprestajne odhaľujúca jej nové aspekty a hĺbky, dotvorená akordmi pižma, ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT je modernou a vitálnou vôňou v dizajne skrášlenom ikonickým prstencom Serpenti. Tento detail je prvkom prezrádzajúcim vzácnu a symbolickú kvalitu vône.

NOVÁ MÚZA PRE PRAVÉ POSILNENIE

Uvedením vône ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT Bvlgari datuje začiatok novej kapitoly príbehu ROSE GOLDEA. Nová žiarivá vôňa je príbehom čarovnej premeny, keď sa z dievčaťa stáva žena a jej žiarivosť je na vzostupe. Tam, kde ROSE GOLDEA vyžarovala pokoj, sebavedomie a nadčasovosť, nová ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT vyjadruje spontánnosť, žiarivosť, pozitívnu energiu a vyzývavosť.

ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT odhaľuje zimomriavky mladej ženy, ktorá sa práve vydáva vlastnou cestou. Je vášnivá a výrazná, odhodlaná premeniť svoje sny na skutočnosť. Žiari, kdekoľvek sa objaví, a ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT odráža okamihy jej sebanaplnenia.  Miluje svoje ideály i realitu, a svojou prirodzenosťou sa stáva inšpiráciou pre svoje okolie.

Neprehliadni: Salvador Dali DaliA More: Žiarivá toaletná voda s osobnosťou a krásou

dámska kvetinová vôňa

Zdroj: FAnn

UMENIE SKLADANIA VÔNE

Na svete je toľko ruží, koľko je v ňom žien, a každá z nich je jedinečná. Obľúbený kvet majstra parfuméra Alberta Morillasa odhaľuje vo vôni ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT mladistvú bezstarostnosť. Inšpirovaná nežnou sviežosťou ružových púčikov, vôňa zachytáva presne ten okamih, kedy sa púčik ruže začne otvárať. S príznačnou komplexnosťou Alberto Morillas pretvoril delikátnosť lupienkov ruže a magické kúzlo tejto premeny. Na vyjadrenie mladistvej eufórie a energie, a tiež pre ikonický podpis BVLGARI použil majster parfumér Alberto Morillas jeden z najväčších klenotov parfumérstva: absolút bulharskej ruže.  

„Počas zberu každá ruža odhaľuje unikátnu vôňu s plejádou najrôznejších nuáns, ktoré ma nikdy neprestanú prekvapovať. Ruža je pre mňa mocným elixírom radosti a ženskosti. V novej vôni Rose Goldea Blossom Delight som chcel zachytiť plnú škálu jej prirodzených kvalít. Sviežosť púčikov ruže za úsvitu, vitalitu zelených lístkov a kúzlo kvetov, ktoré sa pomaly otvárajú, aby uvoľnili nenapodobiteľnú vôňu. Predstavoval som si ružu vo všetkých jej podobách, aby som vytvoril vôňu žiarivú, sofistikovanú, modernú a pôsobivú pre všetky ženy milujúce tento kvet.“ Alberto Morillas, majster parfumér

dámska vôňa Bvlgari

Zdroj: FAnn

ZLOŽENIE VÔNE

BVLGARI a Alberto Morillas nechali preniknúť do všetkých úrovní voňavej pyramídy ružu. Hlava, srdce i základ tak predstavujú premenu ruže z púčika na plný kvet, ale aj premenu dievčaťa na mladú ženu. Vôňa sa odráža od vitálnej energie a chrumkavej mladistvosti lístkov, aby odhalila bezstarostnú sviežosť púčikov ruže a podčiarkla pudrovú sofistikovanosť lupienkov, keď je ruža v rozkvete a predvádza sa v plnej kráse.

  • Kompozícia: kvetinová, ružová, pižmová
  • HLAVA - PRIRODZENÁ ŽIARIVOSŤ A OVOCNÁ NÁLADA: Akord fialkových listov, Akord čerstvej papáje, Absolút jazmínu
  • SRDCE - PRIRODZENÁ KRÁSA A KVETINOVÝ CHARAKTER RUŽE: Infúzia ružových lupienkov a púčikov, Konvalinkový akord
  • ZÁKLAD - VZÁCNY ELIXÍR S PRÍJEMNOU ZMYSELNOSŤOU: Absolút bulharskej ruže, Akord bieleho pižma, Akord sivej ambry

Novú vôňu BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT nájdete v predaji v podobe parfumovanej vody 30 ml, 50 ml a 75 ml v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Šugar 22.11.19 20:53

karma
108.00

dnes som ju skusala v parfumerii, je uzasna, tuto vonu musim mat

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 06.12.19 20:06

ĽU
karma
100.00

pekný flakon aj kvetinová vôňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní