Čerešňový kvet: Vieš, aké blahodarné účinky má na vlasy?

Čerešňový kvet: Vieš, aké blahodarné účinky má na vlasy?

Čerešňový kvet nie je výnimočný len svojou krásou a tajomstvami opradenou minulosťou. Tento mimoriadny a priam kúzelný strom má svoj význam najmä v japonskej kultúre. Vedeli ste o tom, že existuje viac, ako storočná tradícia piknikovania pod kvitnúcim stromom s názvom Hanami? Tieto slávnosti festivalu Hanami môžu trvať až do neskorej noci, keď mesiac osvetľuje ružové kvety. Vedeli ste, že ľudia z ázijských krajín natoľko zbožňujú kvety tohto stromu, že z neho vyrábajú dokonca aj zmrzlinu?

Čerešňový strom však môže byť využitý aj rôznymi inými spôsobmi. Drevo sa využíva na domáce potreby, výťažky z kôry sú používané ako farbivo a dokonca aj ako liečivý elixír, o ktorom sa tvrdí, že prospieva pri problémoch s dýchacími cestami. Výťažky z kvetov a listov sú používané v kozmetike, ale aj pri kulinárskych výtvoroch. My si však predstavíme práve účinky v kozmetickom priemysle, konkrétne pôsobenie čerešňových kvetov na našu korunu krásy.

Odporúčame: Vlasový keratín: Prečo ho strácame a čo nám vie pomôcť?

BEAVER Professional Cherry Blossom

Zdroj: Shutterstock®

Upokojuje a chráni

Čerešňový kvet je známy svojím bohatým obsahom antioxidantov a upokojujúcimi vlastnosťami. Jeho výnimočnosť spočíva aj v esenciálnych mastných kyselinách. Pokožka je vďaka účinkom hladká a pružná. Výťažky z čerešňového kvetu sú ideálne pre zrelú pleť, pretože spomaľujú starnutie, zjednocujú farbu pokožky a podporujú tvorbu kolagénu.

Olej z čerešňového kvetu je považovaný za jeden zo siedmich vzácnych olejov, najčastejšie používaných predovšetkým v kozmetickom priemysle. Produkty s extraktom z čerešňového kvetu dokonalo vyvážia a osviežia pokožku hlavy. Svojím zložením tiež chránia a ošetrujú farbené vlasy, obnovujú ich a dodávajú im vitalitu a sviežosť.

Poskytuje vlasom rovnováhu, zmäkčuje ich a dodáva im pocit ľahkosti. Jedinečný a inovatívny recept s extraktom z čerešňového kvetu, ktorý priniesli BEAVER Professional, okrem iného, posilňuje vlasové cibuľky, oživí a osviežuje pokožku hlavy. Posilňuje vitalitu, hustotu a žiarivosť vlasov. Na záver naše vlasy zahalí do príjemnej vône čerešňového kvetu.

Okrem šampónu a kondicionéru nájdete v novom rade BEAVER PROFESSIONAL CHERRY BLOOSOM aj vlasový osviežovač v spreji s extraktom z čerešňového kvetu. S pomocou tejto lákavej zmesi s extraktom z čerešňového kvetu jemne ochladzuje pramene vlasov. Pomáha obnoviť ich pružnosť, silu a lesk. Odstraňuje z vlasov zápach, okamžite osvieži vlasy. Izoluje znečistenie, chráni vlasy a ich prirodzenú farbu.

Ak čerešňový kvet náhodou nepatrí medzi vašich favoritov, v ponuke BEAVER Professional nájdete množstvo iných, kvalitných a voňavých vlasových produktov, určených pre rôzne typy vlasov.

Viac informácií nájdete na: www.beaverprofessional.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 19.10.18 07:58

ĽŠ
karma
100.00

Produkty s extraktom z čerešňového kvetu už len na pohľad vyzerajú lákavo.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 05.11.18 18:43

ĽU
karma
100.00

vyzerajú dobre šampony

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní