Collistar LIBERA: Kolekcia, ktorú si jednoducho zamiluješ

Collistar LIBERA: Kolekcia, ktorú si jednoducho zamiluješ

Nová kolekcia líčenia Collistar popisuje a odkrýva slobodnú, nenapodobiteľnú dušu vnútri každej z nás. Múza tejto kolekcie na jar/leto 2018 hľadá inšpiráciu jedine v sebe. Miluje znovu objavovanie seba samej, ako aj experimentovanie s textúrami a farbami pri vytváraní jedinečných vzhľadov. Aká je vo svojich očiach? Mladá, bezstarostná, zábavná, rozhodná a nezávislá.  

Kolekcia líčenia jar/leto 2018 je zacielená na oči, ktorým pripravila základnú paletku 10 očných tieňov v 4 farebných verziách. Taktiež zahŕňa najpredávanejšiu maskaru Volume Unico® vo vodoodolnom prevedení, lesk na pery Sexy Lip Gloss a tyčinku pre jednoduchú úpravu vzhľadu kedykoľvek a kdekoľvek, BB Stick Perfect Touch-Up SPF 10 – trojicu super praktických produktov!

Pretože sloboda znamená aj luxus mať praktické líčidlá vždy poruke, akoby boli súčasťou vás samých.

Pozri aj: TEST: Gosh – paletka očných tieňov, riasenka a podkladová báza

10 EYESHADOW PALETTE - PERFECT ADHESION

Zdroj: Shutterstock®

10 EYESHADOW PALETTE - PERFECT ADHESION

Sloboda je aj experimentovanie s farbou. A preto je základom kolekcie, jej hviezdnym produktom, paletka očných tieňov. S extra veľkým zrkadlom a obojstranným aplikátorom obsahuje 10 krémových očných tieňov v rozličných farebných náladách:  

  • paletka HAPPY odhaľuje koralové, marhuľové a pomarančové odtiene;
  • GLAMOUR ponúka delikátne odtiene ružovej;
  • v paletke MINIMAL sa predstavujú rozličné nahé tóny; 
  • najpestrejšiu škálu nájdete v paletke FASHION, ktorá spája odtiene bielej, sivej, antracitovej a čiernej.

Výnimočná priľnavosť farby v podobe tenkej prispôsobivej vrstvy, okamžité uvoľňovanie pigmentov, bohatá, krémová textúra a príležitosť vyskúšať rôzne efekty – perleťový, matný či hodvábny... nová paletka vám prináša toto všetko a ešte omnoho viac. Čo takto podľahnúť pokušeniu a kúpiť si ich všetky?

Testovali sme: Collistar Magic Gloss Infinite Colour lesk na pery

MASCARA VOLUME UNICO - waterproof

Zdroj: Shutterstock®

MASCARA VOLUME UNICO® WATERPROOF

Naša nedávno uvedená maskara sa ihneď stala bestsellerom. Maskara Volume Unico®, intenzívna čierna maskara, ktorá si získala priazeň tisícok žien, bude nevyhnutnosťou aj toto leto. Preto ju Collistar uvádza vo vodoodolnej verzii. Maskara Volume Unico® je unikátna: pre svoju super vláčnu textúru, ktorá umožňuje nanášať si ju vo viacerých vrstvách; pre jedinečnú kefku, ktorá kombinuje vlákna rôznych dĺžok, aby riasam dodala extra objem a plnosť.

SEXY LIP GLOSS s vitamínom E a SPF 20

Zdroj: Shutterstock®

SEXY LIP GLOSS s vitamínom E a SPF 20

Nenápadný závoj farby pre rafinovaný sexepíl. Sexy Lip Gloss je skvelou interpretáciou nálady, ktorá nás zachváti toto leto: zaručí perám delikátny ľahký vzhľad, aby celá pozornosť zostala venovaná očiam. Oba odtiene, nahý a ružový, majú vláčnu, krémovú konzistenciu, ktorá pery pokrýva ľahkým závojom farby. Lesk sa predstavuje v geometrickom dizajne, ktorý vyznieva luxusne. Jeho zloženie zdokonaľujú regeneračné hydratačné oleje, vitamín E a ochranný faktor SPF 20 na prevenciu pier pred fotostarnutím.

BB STICK PERFECT TOUCH-UP - SPF 10

Zdroj: Shutterstock®

BB STICK PERFECT TOUCH-UP - SPF 10

Kozmetika Collistar je výsledkom 360° vízie sveta a zdrojom nových inšpirácií. Jednou z nich je nový  BB Stick Perfect Touch-Up SPF 10, nová interpretácia jedného z najúspešnejších produktov ostatných rokov – BB krému. S tyčinkou BB Stick Perfect Touch-Up získava BB krém podobu moderného talizmanu, ktorý chcete mať vždy pri sebe. Skrášľovač pleti vám umožní rýchlo zamaskovať vyrážky, tmavé kruhy a nejednotné miesta pleti, ale aj aplikovať ho ako make-up – či už samostatne, alebo na podkladovú bázu. Jeho prirodzený, prispôsobivý matný efekt a zloženie bez oleja sú ideálne aj pre zmiešanú a mastnú pleť. BB tyčinka prináša hladký, rovnomerný a jednotný efekt. S ľahkosťou sa nanáša aj vďaka penovému aplikátoru, ktorý umožňuje jednoduché roztretie farby. Tyčinka je obohatená o kyselinu hyalurónovú a komplex Multi-Perfection System® pre hydratáciu pleti, zjednotenie a skrášlenie tónu. Ochranný faktor SPF 10 poskytuje pleti ochranu pred slnkom. Korektor alebo make-up? Naneste si ho podľa našich odporúčaní na balení!

  • AKO KOREKTOR: Prípravok si naneste v malých bodkách okolo očí, pričom sa zamerajte na tmavé kruhy. Penovým aplikátorom roztrite farbu dostratena.  
  • AKO MAKE-UP: Prípravok si naneste nakreslením čiarok na čelo, nos, líčka a bradu. Pomocou penového aplikátora roztierajte farbu smerom dole a do strán až po dosiahnutie rovnomerného efektu.

Kolekciu produktov Collistar LIBERA nájdete v ponuke v sieti FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Daniela Bieliková 18.03.18 06:12

DB
karma
117.00

mám paletku tieňov tejto značky a som s nimi spokojná, zaujal ma aj ten lesk na pery...

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 18.03.18 16:42

MM
karma
100.00

tie fialové odtiene sú nádherné...

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 19.03.18 22:38

ĽU
karma
100.00

pekná kozmetika

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní