Collistar Nero Sublime Precious Pearls

Collistar Nero Sublime Precious Pearls

Collistar, priekopník vo vývoji jednorazových ošetrujúcich kapsúl už od 80-tych rokov, opäť potvrdzuje svoju pokrokovosť uvedením vzácnych perličiek na tvár a očné kontúry.

Precious Pearls, ktoré sú uvádzané v rámci línie Sublime Black, vo svojom vnútri ukrývajú inovačnú kozmetickú technológiu pre posilnenie žiarivosti a mladosti pleti s priezračnou a čírou textúrou. Perličky sa predstavujú v dvoch verziách: jednej pre pleť tváre a krku, druhej pre špecifické potreby očných kontúr.

S vývojom kozmetiky sa ukazuje, že sny o krásnej a bezchybnej pleti, ktoré sa kedysi zdali byť nedosiahnuteľné, sa stávajú skutočnosťou. Za každým novým objavom Collistar sa skrýva rozsiahly výskum talianskej spoločnosti, ktorá je už 14 rokov lídrom na talianskom trhu.

Čierne perličky obsahujú tajomstvo večnej mladosti

Sublime Black® je výnimočná pleťová línia, ktorá sa ihneď po uvedení v roku 2015 stala hitom v parfumériách. Tri špeciálne pleťové prípravky – sérum, krém a masku s rozjasňujúcim, regeneračným a detoxikačným efektom – teraz dopĺňajú vzácne čierne perličky s mimoriadnou efektívnosťou. Ich účinnosť zaručuje super koncentrácia zložiek, ako aj skutočnosť, že ich obsah zostáva neporušený až do okamihu priamej aplikácie. Vnútro perličiek tvorí 100% čistý a koncentrovaný regeneračný prípravok bez obsahu vody, konzervačných látok a emulgantov pre regeneráciu, nápravu a detoxikáciu tkaniva pleti.

Testovali sme: Collistar Perfect Body prípravok na telo

Collistar Precious Pearls

Zdroj: Shutterstock®

Pôsobia na pleť ako nektár. Majú schopnosť naplniť pleť bohatou zmesou aktívnych zložiek, ktoré postupne obnovujú vitalitu, detoxikujú a dodávajú jej výnimočnú žiarivosť. Zázračný olejový gél pôsobí na pleť tváre a krku svojou priezračnou textúrou, ktorá sa v okamihu absorbuje a preniká až do hĺbky.

Vzácne zloženie zdokonaľuje pleť nenápadným ľahkým dotykom a výnimočne hýčka zmysly. Stimuluje metabolizmus a nápravné procesy v pleti, bojuje proti poškodeniu vplyvom voľných radikálov, posilňuje obranyschopnosť DNA buniek. To všetko s pomocou exkluzívneho rastlinného komplexu Cellular Repair Complex Plus®, posilnený extraktmi orchidey a gardénie, ako aj argánovým olejom. Vždy dokonalé, v každom ročnom období a v každom veku, čierne perličky sú nenahraditeľným ošetrením vtedy, keď je pleť vypätá, šedá, bez života a potrebuje povzbudenie vitálnych funkcií. Používajte ráno a/alebo večer! Obsah jednej ampulky predstavuje dávku na jedno použitie. Naneste rovnomerne na pleť tváre a krku a vmasírujte pre uľahčenie absorpcie. Pre nádhernú pleť, ktorá je s každým dňom viditeľne premenená.

Balenie obsahuje 60 jednorazových perličiek.

Collistar Nero Sublime

Zdroj: Shutterstock®

Intenzívny koncentrát pre ošetrenie očných kontúr a odstránenie bežných problémov, ktoré sa na tejto jemnej pleti objavujú. Exkluzívne zloženie spája extrakty orchidey, gardénie a argánový olej s veľmi šetrným extraktom ženšenu, ktorý pôsobí účinným drenážnym a protizápalovým efektom, redukuje opuchy, vačky a tmavé kruhy. Výsledky? Sú výnimočné a dlhotrvajúce, vďaka kombinovanému účinku regeneračných, detoxikačných a rozjasňujúcich aktívnych zložiek pre ošetrenie očných kontúr. Pri pravidelnom používaní sa z okolia očí vytrácajú všetky známky únavy. Hodvábne, koncentrované a dobre sa absorbujúce zloženie zanecháva očné kontúry dokonalé, v okamihu ich vyhladzuje a nádherne rozjasňuje.

Používajte ráno a/alebo večer. Otočením vrchnej časti ampulku otvorte a jej obsah zahrejte medzi končekmi prstov. Naneste si prípravok na očné kontúry a zľahka vmasírujte pre zlepšenie absorpcie. Prípravok je určený na každodenné ošetrenie očného okolia. Je obzvlášť vhodný vtedy, keď sú vaše oči unavené, vykazujú známky stresu a potrebujú výnimočné povzbudenie.

Balenie obsahuje 40 jednorazových perličiek.

línia Sublime Black

Zdroj: Shutterstock®

Sublime Black Precious Serum - Vzácne čierne pleťové sérum

Superkoncentrované, a pritom superľahké. Toto výnimočné sérum pôsobí ako aktivátor žiarivosti a mladosti. Prekvapivá čierna konzistencia sa pri aplikácii rozplýva na pleti a príjemne ju hýčka. Okrem aktívnych zložiek línie – čiernej orchidey, bielej gardénie a čiernej perly – zloženie séra taktiež obsahuje Collrepair™, regeneračno-detoxikačný komplex, ktorý preniká až do hĺbky tkaniva. Na povrchu sérum zanecháva pleť krásnu a žiarivú, v jej vnútri ju regeneruje a vypĺňa. Môže sa používať samostatne alebo v kombinácii s akýmkoľvek krémom Collistar. Vhodné je celoročne, pre všetky vekové skupiny a typy pleti.

Sublime Black Precious Cream - Vzácny čierny pleťový krém

Luxusný, mimoriadne hladký krém s nezvyčajnou čiernou konzistenciou, ktorá sa pri kontakte s pleťou rozplýva a mení sa na aktivátor žiarivosti a mladosti. Aktívne zložky línie dopĺňa v produkte regeneračný a antioxidačný karnozín, ktorého efekt je ihneď citeľný. Od prvej aplikácie sa štruktúra pleti viditeľne zlepšuje, ochabnuté miesta na tvári aj krku, vrásky a aj iné prejavy starnutia sa strácajú. Ráno a/alebo večer krém vmasírujte na tvár a krk. Je ideálny celoročne, pre všetky vekové skupiny a typy pleti.

Zaujme ťa: TEST: COLLISTAR hĺbkový hydratačný krém

pleťový krém, sérum a maska

Zdroj: Shutterstock®

Sublime Black Precious Mask - Vzácna čierna pleťová maska

Toto ošetrenie s luxusnou čiernou textúrou masky je určené na obnovu jasu a mladosti, keď to pleť rýchlo potrebuje: len 5-10 minút vám postačí k tomu, aby bola vaša pleť krajšia a omladená. Unikátne a nenapodobiteľné zloženie obsahuje novú kombináciu aktívnych zložiek – charakteristickú zmes čiernej orchidey, kmeňových buniek bielej gardénie a hydrolyzovanej čiernej perly s karnozínom dopĺňajú čierne bahno a bambusové uhlie s ich jedinečnými čistiacimi a absorpčnými schopnosťami. Exkluzívne balenie obsahuje tiež profesionálny štetec, špeciálne navrhnutý pre uľahčenie aplikácie. Masku si pomocou štetca naneste na pleť tváre a krku. Nechajte pôsobiť 5-10 minút, zvyšky odstráňte pomocou papierového obrúska a následne pleť opláchnite teplou vodou.

Sublime Black Precious Scrub-Mask Body - Vzácna čierna telová maska

Exkluzívna telová špecialita s prekvapivou čiernou konzistenciou, ktorá podporuje žiarivosť a skrášlenie pokožky tela. Pokrokové zloženie a vzácne zložky pre nevídanú účinnosť. Unikátny a výnimočný produkt spája vyhladzujúci účinok peelingu s výhodami telovej masky, ktorá je elixírom regeneračných, rozjasňujúcich a detoxikačných látok. Pre okamžité skrášlenie vám postačí rýchly peeling touto maskou, ktorá pokožku detoxikuje, zvláčňuje a rozjasňuje; nádherne ju vyhladzuje, zmierňuje problémové miesta a prejavy dehydratácie. V okamihu si vás získa svojou bohatou a luxusnou čiernou farbou. Potom vás zvedie krémovou textúrou, a napokon vás omámi výraznou harmonickou vôňou. Ideálna počas celého roka a pre všetky typy pokožky.

Línia Sublime Black je dostupná v sieti FAnn parfumérii. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Maxianová 19.03.18 07:05

MM
karma
100.00

už len vyhrať na takúto luxusnú kozmetiku

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 19.03.18 08:17

SK
karma
86.00

perfektné podľa zloženia.....pre mna je to kozmetika na prvom mieste..... v živote ma ešte nesklamala..... mne tieto "čierne" veci na pleť neskutočne pomáhajú....

  • 1
Odpovedať

Milka Damašková 19.03.18 18:06

MD
karma
132.00

Škoda že moja peňaženka na to nestačí..

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 19.03.18 20:09

ĽŠ
karma
100.00

Lákavé...

  • 1
Odpovedať

Žofia Mažáriová 21.03.18 20:31

ŽM
karma
115.00

to by som brala

  • 1
Odpovedať

Ľudka Uličná 11.06.18 16:42

ĽU
karma
100.00

zaujímava kozmetika

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní