Collistar Pure Actives MIKROMAGNETICKÉ MASKY: Inovácia mladosti

Collistar Pure Actives MIKROMAGNETICKÉ MASKY: Inovácia mladosti

Absolútna inovácia: exkluzívne molekuly mladosti Pure Actives sa teraz predstavujú vo forme mikromagnetických pleťových masiek. Na jednej strane sú tu cenné molekuly mladosti, využívané v estetickej medicíne, ktoré Collistar ako prvý preniesol do kozmetických produktov, ponúkaných v parfumériách v čistej, perfektne koncentrovanej podobe; na strane druhej futuristická technológia, ktorá využíva špeciálne mikromagnety v extra vláčnej látke, na podporu kozmetického efektu jednorazových masiek. Inovácia je výsledkom neuveriteľne pokrokového zmýšľania Collistar, 100 % talianskej značky, ktorá je jednoznačným lídrom v segmente selektívnej kozmetiky v Taliansku už 15 rokov. Collistar teraz predstavuje dvojicu jednorazových mikromagnetických masiek: jednu hydratačnú a liftingovú, nasiaknutú kyselinou hyalurónovou, druhú s koncentrátom spevňujúceho a protivráskového kolagénu. Masky sú najnovšou zo série skrášľujúcich inovácií a úspešných kozmetických riešení. Revitalizujú a zdokonaľujú pleť v priebehu minút, poskytujú každej žene darček v podobe exkluzívneho omladzujúceho rituálu. 

MAGNETIZMUS V SLUŽBÁCH KRÁSY

Jedine Collistar dokázal rozvinúť koncept trendových látkových masiek o taký pokrokový prvok. Masky s koncentrovaným množstvom špeciálnych aktívnych látok podporuje nová technológia, ktorá využíva energiu série mikromagnetov pre aktiváciu procesu stimulácie pleti. Len v priebehu 10 - 15 minút pôsobenia týchto exkluzívnych masiek dokážu špeciálne mikromagnety, zapustené v látke, podporiť regeneráciu a revitalizáciu pleti.

Pozri aj: TEST: Collistar gél na úpravu obočia a ceruzka na oči

collistar magnetická pleťová maska

Zdroj: Shutterstock®

MICRO-MAGNETIC MASK HYALURONIC ACID (hydratácia & lifting)

Zaručuje dlhotrvajúcu, výnimočne intenzívnu hydratáciu, ktorá pleť vypína a vypĺňa zvnútra. Maska je navlhčená v kyseline hyalurónovej, látke, ktorá napomáha udržať objem buniek a zachovať hladkú pleť: je známa výnimočnou schopnosťou absorbovať a udržať veľké množstvo vody v mimobunkovej štruktúre. Výsledok? Tvár je vypnutá, pleť je perfektne hydratovaná, vrásky a známky únavy sú zmiernené, redukujú sa opuchy, tmavé kruhy a vačky pod očami. Pre pleť, ktorá v okamihu pôsobí sviežim, oddýchnutým dojmom. Účinok kyseliny hyalurónovej posilňujú mikromagnety. Maska je určená ako nástroj prevencie a redukcie prejavov starnutia, ale aj ako šoková terapia pre okamžité odstránenie známok únavy. Vytvára dlhotrvajúci a intenzívny pocit uvoľnenia a komfortu.

Ako používať magnetické masky?

Zdroj: Shutterstock®

MICRO-MAGNETIC MASK COLLAGEN (redukcia vrások & spevnenie)

Kolagén prirodzene podporuje pleť, udržuje ju pružnú a prispôsobivú. Je kľúčom k pevnej pleti, poskytuje jej mechanickú odolnosť voči vonkajším stresom. Časom sa v pleti tvorba kolagénu spomaľuje a tkanivá sa stávajú ochabnuté. Táto maska je nasiaknutá koncentrátom kolagénu, ktorý pleti nahrádza jeho znížený podiel. Pôsobí ako šoková terapia, posilnená mikromagnetmi. Spevňuje pleť a dodáva objem kontúram tváre, zmierňuje vrásky a predchádza ich vzniku, redukuje známky únavy. Taktiež zmierňuje tmavé kruhy a opuchy, dodáva vzhľadu mladší a revitalizovaný výraz.

Nové Pure Actives Micro-Magnetic masky, dostupné v sieti parfumérií FAnn od septembra 2018.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní