Cremorlab O2 Couture: Kyslíkový rituál pre revitalizáciu pleti

Cremorlab O2 Couture: Kyslíkový rituál pre revitalizáciu pleti

Kyslík, základná zložka pre život, sa stáva hlavnou zložkou novej prevratnej línie Cremorlab O2 Couture. Aktívny kyslík zlepšuje dýchanie buniek, čím prispieva k ich optimálnym funkciám, komunikácii a obnove vo všetkých krokoch starostlivosti o pleť.

Prípravky línie uvoľňujú do pleti kyslík a umožňujú jej hĺbkové zvlhčenie. Sú pre pleť ako kyslíkový kúpeľ a prispievajú k omladenému vzhľadu ako po uvoľňujúcom ošetrení.

Pozri aj: Spoznaj tajomstvo krásy kórejských žien: Ako získať mladistvý vzhľad?

čistiaca pena a toner

Zdroj: Shutterstock®

ČISTENIE & TONIZÁCIA

O2 Couture Marine Algae Cleanser

Čistiaca pena s aktívnym kyslíkom a morskými zložkami. Jednokrokový čistiaci gél, ktorý sa pri aplikácii mení na penu, odstraňuje z pleti nečistoty a zvyšky make-upu. 

O2 Couture Hydra Balancing Toner

Okysličujúce pleťové tonikum s hydratačným a rovnováhu obnovujúcim efektom. Hydratačné a upokojujúce tonikum s minerálnou vodou T.E.N.™ udržuje pleť hydratovanú a zabezpečuje jej komfort obnovou pH rovnováhy.

peeling mask

Zdroj: Shutterstock®

ŠPECIÁLNA STAROSTLIVOSŤ

O2 Couture Oxygenic Peeling Mask

Okysličujúca maska s peelingovým efektom vytvára hladkú a žiarivú pleť prostredníctvom bubliniek kyslíku. Ako sa používa? Napeňte si v dlani 3-5 dávok masky a aplikujte na suchú pleť v krúživých ťahoch od stredu tváre do strán. Nechajte pôsobiť 3 minúty, kým pôsobia na pleti bublinky kyslíka a dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Používajte raz až dvakrát týždenne. 

pleťová esencia a pleťový krém

Zdroj: Shutterstock®

PRAVIDELNÉ OŠETRENIE

O2 Couture Hydra Bounce Ampoule

Okysličujúca a hydratačná pleťová esencia. Hydratačný koncentrát s obsahom výťažku hnedej riasy udržuje pleť pružnú a spevnenú. Jemná textúra prípravku sa v okamihu vstrebáva. 

O2 Couture Hydra Intense Cream

Okysličujúci a intenzívne hydratačný krém, obohatený o hydratačné morské zložky pre posilnenie bariéry pleti a doplnenie vlhkosti zvnútra. 

Novinky z línie CREMORLAB O2 Couture sú dostupné v sieti parfumérií FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 05.09.18 19:20

MM
karma
100.00

kyslík, základ života, nikdy ho nie je dosť

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní