DEXTREME FOUNDATION:Tekutý make-up s vysokou krycou schopnosťou

DEXTREME FOUNDATION:Tekutý make-up s vysokou krycou schopnosťou

Vytvorte si bezchybnú pleť s novým tekutým make-upom DEXTREME FULL COVERAGE FOUNDATION. Prekrýva a minimalizuje vyrážky, kruhy pod očami, pigmentové rozdiely a mimické linky. Textúra vytvára matný, hodvábny efekt, ktorý je vhodný ako základ pre všetky typy líčenia. Zanecháva hladkú a bezchybnú pleť po celý deň. DEXTREME FOUNDATION obsahuje patentovanú zložku EnergiNius™, ktorá sa opiera o extrakt koreňa indického ženšenu organického pôvodu. Táto zložka podporuje bunkovú energiu a vitalitu, chráni pleť pred svetlom z monitorov a displejov, bojuje proti digitálnemu znečisteniu a výrazne revitalizuje pleť.

Ocean Waste Plastic

40% balenia make-upu je vyrobených z recyklovaných plastov zozbieraných z morí, riek a pláží na celom svete. V snahe o recykláciu a opätovné využitie už vyrobených plastov tak GOSH Cosmetics vytvára environmentálne priateľskú štruktúru výroby nových obalov. Kvalita balenia je rovnako dobrá ako pri novom plaste, avšak recykláciou plastov z morí výrobné fabriky redukujú vznik CO2 o 56% v porovnaní s výrobou nových plastov. Okrem toho sa pri spracovaní plastov z morí využíva o 85% menej energie a produkuje sa o 75% menej plynov. Zber a recyklácia plastov vytvára tiež viac pracovných príležitostí pre nezamestnaných. Kúpa jedného make-upu sa rovná odstráneniu minimálne desiatich igelitových tašiek z morí a oceánov.

Odporúčame: BOOM BOOMBASTIC MASCARA – pre super dlhé, husté a vejárové riasy

Gosh tekutý make-up

Zdroj: instagram.com/goshslovakia

AKO NATO

Make-up si naneste v malom množstve od stredu tváre do strán. Pre bezchybný efekt vklepte do pleti končekmi prstov, alebo aplikujte pomocou štetca. Hladká krémová textúra zaručuje pleti jednoduché dosiahnutie bezchybného a intenzívneho krytia.  

HLAVNÉ VÝHODY

  • Hodvábny matný efekt
  • Zachováva pleť po celý deň hladkú a bezchybnú
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Perfektne splýva s pleťou
  • Jednoducho sa nanáša
  • Obal make-upu je vyrobený z recyklovaných plastov z morí
  • Bez parfumácie
  • Vhodný pre vegánov

Nový tekutý make-up DEXTREME FOUNDATION nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.

Zdroj foto - úvodná: instagram.com/goshslovakia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní