ELNINO.sk odporúča: Tento letný parfum musíš mať!

ELNINO.sk odporúča: Tento letný parfum musíš mať!

Letné dni, morský vzduch, teplé počasie a vetrík vo vlasoch. Aktuálne obdobie nám prináša, okrem poriadnej dávky pozitívnej energie, aj novinky zo sveta parfumov. Inak to nie je ani v prípade ELNINO.sk, ktorý nás pravidelne zásobuje zaujímavými a inovatívnymi produktami. Správne zvolená vôňa dokáže ovplyvniť celý náš deň. Vybrať si však z množstva parfumov, ktoré nám parfumérie prinášajú, môže byť poriadna "drina". Kvetinové tóny, citrusy alebo ťažšie vône? Ktorý letný parfum si zvolíte vy? Aby sme vám uľahčili výber, prinášame vám spolu s ELNINO.sk tri najzaujímavejšie letné vône, z ktorých si určite vyberiete.

Odporúčame: Túžiš po krásnej a hustej hrive? Pokor najväčšie mýty o vlasoch!

ELNINO.sk

Zdroj: Shutterstock®

Cacharel Aqua De Amor Amor

Cacharel - táto značka vznikla v 60. rokoch. Pojem Cacharel predstavuje druh istej kačičky, ktorý si zvolil pán Jean Bousquet ako názov svojej značky. Prvá módna kolekcia Cacharel predstavila pestré sukne a blúzy. Poslaním každého modelu bolo, aby mala žena pocit, že je výnimočná, v dave ľudí neprehliadnuteľná a predsa elegantná. Výsledky jeho práce dokázali opantať ľudské zmysly. Ale tam sa jeho práca nekončí. Tu sa práveže začína nová etapa.

Zobral si tajný kľúč a otvoril si dvere do sveta vôní a luxusných voňaviek. To, že hrá hru iba s vysokými kartami, dokázal jednoznačne s prvým triumfom v rukách – s parfumom Anais Anais. Žeby dieťa šťasteny? Nie, nie. Iba jeden veľmi talentovaný, dôvtipný umelec, ktorý dokázal načúvať volaniu ženského srdca. S obrovským dôrazom na detaily dokázal pripraviť hravé a romantické vône.

Každý parfum osloví inú osobnosť a žiadny flakón v parfumérii neprehliadnete, nech už to bude vášnivo červený Amor Amor, perlovo biela Noa alebo hravý fialový flakón Catch Me. Celosvetovo veľmi obľúbené parfumy Cacharel sú jedinečné a nevšedné.

Pozri aj: Chceš byť krásne hnedá? Tu sú tipy ako zostať dlho opálená!

Cacharel Aqua De Amor Amor

Zdroj: Shutterstock®

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar

Viktor & Rolf vznikla v Holandsku. Viktor Horsting a Rolf Snoeren sa zoznámili pri štúdiu na výtvarnej akadémii a kariéru zahájili víťazstvom na francúzskej súťaži návrhárov v roku 1993. Značka Viktor & Rolf sa preslávila surrealistickými a fantastickými nápadmi a tiež netradične poňatými prehliadkami. Ani parfumy Viktor & Rolf nie sú práve tradičné, debut Flowerbomb ocenia predovšetkým milovníčky výrazných sladkých vôní. Ďalší známy parfum Viktor & Rolf ukrýva šťavnatosť ovocia a jemné tóny kvetín. Ani pánske parfumy Viktor & Rolf nezostávajú vo svojej výraznosti pozadu. Napríklad vôňa Spicebomb, ako už sám názov napovedá, je silná, odvážna a zmyselná vôňa.

Bude sa ti páčiť: Ako mať krásne a pevné nechty? Do jedálnička zaraď tieto potraviny!

VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB NECTAR

Zdroj: Shutterstock®

Guerlain La Petite Robe Noire Légere

Vyštudovaný chemik Pierre François Pascal Guerlain začínal svoju kariéru ako majiteľ maličkej parfumérie, v ktorej najprv predával dovážané výrobky a neskôr pripravoval parfumy a ocot. Na výrobu používal vysoko kvalitné suroviny a neskôr ponúkol svojej klientele katalóg vlastných krémov, pleťových mliek, vôd, olejov, ale aj lakov na nechty. Po vydaní katalógu rozmýšľal, čím by potešil svojich zákazníkov a netrvalo dlho a priniesol na trh prvé vône. Dostalo sa mu obrovskej pocty, keď mu Honoré de Balzac dovolil navrhnúť vôňu pre jeho osobnosť. Vďaka precíznej práci a odhodlanosti sa neskôr presťahoval so svojím obchodom na miesto, kde ho navštívila belgická kráľovná a princ z Walesu a začína sa jeho dlhá a úspešná cesta na vrchol „voňavkárskeho“ priemyslu. Dokázal odolávať konkurencii a vďaka „osobitým“ parfumom prinášal novinky, ktoré šokovali každého.

Guerlain je bezpochyby jedna z najznámejších značiek na svete. Tajomnú krásu Shalimar či orientálny parfum Samsara ocenia až pokročilí. Aj pre bežných zákazníkov však má Guerlain bohatú ponuku, napríklad netradične svieže parfumy Guerlain Allegoria či originálny, pritom moderne skomponovaný L'Instant.

Bude sa ti páčiť: Z kuchyne do kúpeľne: Toto sú potraviny na skrášlenie tela!

GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE LÉGÈRE

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Mária Maxianová 20.08.18 08:02

MM
karma
100.00

mám rada svieže vône, zvlášť v lete

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 20.08.18 17:54

KK
karma
105.00

obľubujem letné vône a rada ich využívam aj v zime, nemám rada ťažké vône

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 20.08.18 19:18

ĽU
karma
100.00

krásne flakony aj svieže vône

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 20.08.18 19:53

MC
karma
109.00

Rada by som vyskúšala,všetky sú príťažlivé.

  • 0
Odpovedať

Ingrid Šimoniková 20.08.18 22:42

karma
74.00

wau super tipy, dakujem tieto parfémi som nepoznala , otestujem a ak sa mi zapáči vyskúšam kupiť, bude zmena

  • 0
Odpovedať

Marta Mihoková 21.08.18 14:42

MM
karma
106.00

Mám rada svieže vône a pekné flakony

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 23.08.18 17:08

MM
karma
107.00

Zaujal ma parfém Viktor&Rolf, nepoznám ich vône, flakón vyzerá veľmi lákavo ,vôňa pôsobí sviežo

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 17.04.19 13:51

JK
karma
100.00

Ešte som ho nemalá na leto ideálny

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní