Explózia farieb v líčení, ktorá sa volá COLOURBOX

Explózia farieb v líčení, ktorá sa volá COLOURBOX
  • 03.07.2017
  • Aneta Balážová

Vedeli ste, že prvé farby vznikli pred viac ako 40 000 rokmi? Historicky prvými farbami sa stali sexi červená, veselá žltá, nesmrteľná čierna, decentná hnedá a, samozrejme, klasika – biela farba. Dnes už, našťastie, farby hýbu svetom a môžeme zodpovedne vyhlásiť, že hýria na každom kroku, a to nehovoríme len o piatich základných farbách, ale o nespočetnom množstve odtieňov, farebných kombinácií a výstrelkov!

„VĎAKA BOHU ZA FARBY!“ To si hovorí aj značka prírodnej švédskej kozmetiky Oriflame, o čom svedčí aj nová kolekcia COLOURBOX.

Vaša dúhová škatuľa

Aj keď kolekcia Colourbox nie je úplnou novinkou, pribúdajú do nej kľúčové produkty, vďaka ktorým bude vaše líčenie krajšie, lepšie a farebnejšie. Doteraz sme sa mohli skrášľovať s 20 odtieňmi rúžov a desiatimi trendy farbami lakov na nechty, odteraz si vytvoríme aj dokonalý mejkap a zvodný pohľad.

Bude vás zaujímať:Boli sme súčasťou Oriflame Beauty Tour

COLOURBOX

Zdroj: Shutterstock®

Tieňov na oči nikdy nie je dosť, najmä keď ide o takéto krásne farby, ktoré sa nielen jednoducho nanášajú vďaka extra jemnému zloženiu, ale aj skvele kombinujú. Navyše, ako celý rad Colourbox, sú aj mono očné tiene za skvelé ceny, a tak si už vyberať medzi modrou, ružovou, telovou či fialovou naozaj vyberať nemusíte. Dovoliť si ich môžete skrátka všetky!

Odporúčame prečítať: 3 letné prikázania: Toto u vás nesmie chýbať

Oriflame líčenie

Zdroj: Shutterstock®

Pracovať na vašom dokonalom pohľade zostaneme ešte malú chvíľku. Veď je tu nová maskara, vďaka ktorej budú vaše mihalnice neodolateľne zahustené a výrazné! Špirála Colourbox Fat Lash v sýtom čiernom odtieni bude mať za cieľ jedno jediné ‒ zväčšiť objem vašich rias. Povedzme si celkom úprimne, to je presne to, čo všetky z nás potrebujú najviac, no nie?

P. S. V ďalšom katalógu k špirále pribudne aj Ceruzka na oči, oplatí sa počkať!

Pleť tip top

Hovorte si, čo chcete ‒ na dokonalom odtieni pleti naozaj záleží. Stačí malá nedokonalosť a výsledný efekt a dlhé ranné prípravy sú razom minulosťou. Ak ste typ ženy, ktorá má takmer dokonalú pleť a potrebuje len sem-tam zakryť malý pupáčik alebo farebnú rozdielnosť, čítate tie správne riadky.

Bude vás zaujímať: TEST: Oriflame telové mlieko s levanduľou

Oriflame make-up

Zdroj: Shutterstock®

Nové Krycie krémy Colourbox sú ideálnym spoločníkom na teplé letné dni. Sú ľahučké, takže pleť nezaťažia, a majú ľahkú až strednú kryciu schopnosť, preto zakryjú jemné chybičky krásy. Prichádzajú v 4 odtieňoch, takže si vyberú bleduľky aj dámy s tmavšou pokožkou.

Odporúčame prečítať: Áno, vek sa okabátiť naozaj dá!

Oriflame kompaktný púder

Zdroj: Shutterstock®

Po použití krycieho krému nezabúdajte na ďalší, veľmi dôležitý krok – nanesenie „fixátora“ celého vzhľadu v podobe Kompaktného púdra. Tie z kolekcie Colourbox nájdete v dvoch univerzálnych odtieňoch na bledšiu a tmavšiu pokožku, pričom poskytne vášmu líčeniu perfektnú bodku. Pleť zmatní, no nevysuší, a tak budete mať nežiaduci lesk pekne pod kontrolou.

Viac produktov z kolekcie Colourbox hľadajte v aktuálnom katalógu alebo na https://sk.oriflame.com/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 13.08.17 17:51

SK
karma
86.00

pouzivam len osvedcene produkty z oriflamu... tuto kolekciu by som asi vynechala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní