fenjal - maximum výživy: línia fenjal intensive prináša nový pôžitok!

fenjal - maximum výživy: línia fenjal intensive prináša nový pôžitok!

Značka fenjal, ktorá bola založená vo Švajčiarsku v roku 1962 a od roku 2016 je súčasťou obchodnej skupiny GmbH, je vyjadrením pôžitku a zmyselnosti vysokokvalitných telových produktov už viac, ako 50 rokov. Značka je medzinárodne orientovaná od jej vzniku, pričom zostáva verná svojej identite: tyrkysovej farbe, ktorá je neoddeliteľne spojená so značkou a podčiarkuje ženskosť produktov, je stále dominantnou farbou produktov. fenjal neprestajne pátra po inováciách, a pritom nezabúda na tradičné hodnoty. Inovácia charakterizovala už uvedenie debutového produktu, ktorý prinášal súčasne čistiace aj ošetrujúce vlastnosti. Vo svojich produktoch fenjal spája krásne vône s ošetrením a výnimočnou kvalitou. Zabezpečuje, aby produkty držali krok s dobou, vyhovovali najvyšším štandardom v oblasti výskumu a vývoja.

Vyše 50 rokov sa fenjal pri vývoji svojich produktov zameriava na to podstatné – ošetrujúce oleje a zmyselné dámske vône. Hlavné portfólio značky v súčasnosti tvoria krémové olejové kúpele, penové olejové kúpele, sprchové krémy, telové mlieka, dezodoranty a vône pre všetky typy pleti. Dizajn, tvar aj farba balení, ako aj vône prípravkov, podčiarkujú prirodzenú ženskosť. Od roku 1962 sa fenjal snaží v maximálnej miere vyhovieť špeciálnym požiadavkám žien a ich pokožky. fenjal, to nie sú len čistiace telové produkty, ale aj oáza komfortu pre telo a myseľ, priamo vo vašej kúpeľni.

Testovali sme: FENJAL Sensitive a Vitality - Sprchový gél (200 ml)

sprchovacie krémy fenjal

Zdroj: Shutterstock®

Shower Crème Moringa

Najnovšími ošetrujúcimi zložkami fenjal sú moringa a tuberóza, obsiahnuté v zmyselnom sprchovom kréme Shower Crème Moringa. Tajomstvo prípravku spočíva v unikátnom oleji zo stromu moringy, ktorý obsahuje viac, ako 90 rozličných potrebných vitamínov, minerálov a aminokyselín, vrátane vitamínov A a C, vápnika, horčíka, železa a esenciálnych mastných kyselín. Vďaka týmto zložkám je sprchový krém vhodný pre všetky typy pokožky. Hydratuje a vyživuje pokožku, pričom pôsobí protizápalovo a antibakteriálne. Tuberóza dodáva prípravku zmyselnú a príjemne povzbudivú vôňu.

Shower Crème Intensive

Sprchový krém fenjal Shower Crème Intensive obsahuje výživný olej z maslovníka a avokádový olej pre bohatú hydratáciu pokožky. Vitamín E ju chráni pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím, kým malý podiel kyseliny mliečnej stimuluje bunky a podporuje optimálnu hydratačnú úroveň pokožky. Kyselina mliečna slúži aj na reguláciu prirodzeného pH pokožky. Jemná vôňa jazmínu, ruží a vanilky dotvára zážitok z ošetrenia pokožky a pôsobí počas sprchovania ako pohladenie pre dušu.  

fenjal telové mlieko a krém na ruky

Zdroj: Shutterstock®

Body Milk Intensive

Telové mlieko fenjal Body Milk Intensive je ideálnym ošetrením pre suchú a veľmi suchú pokožku. Je obohatené o slnečnicový olej, ktorý obsahuje vysoký podiel kyseliny linoleovej a nízke percento mastných kyselín, vďaka čomu je známy ako veľmi jemný a vhodný pre výživu veľmi suchej pokožky. Cenný olej z maslovníka, skombinovaný s avokádovým olejom, dodávajú pokožke hodvábne hladký povrch. Pantenol zlepšuje jej hydratačnú kapacitu a pôsobí ako výnimočne efektívna zvlhčujúca zložka. Navyše pôsobí upokojujúco a regeneračne.

Hand Lotion Intensive

Nový krém na ruky fenjal Hand Lotion Intensive rýchlo preniká do pokožky rúk, pričom ju nezanecháva mastnú ani lepkavú. Jeho efekt je výsledkom účinného výživného komplexu, ktorý zároveň zachováva hydratačnú rovnováhu pokožky. Pokožka je tak lepšie chránená pred environmentálnymi vplyvmi, ruky sú na pocit vláčne a hladké. Olej z maslovníka, avokádový olej, pantenol a vitamín E podporujú regeneráciu pokožky a dopĺňajú jej potrebnú hydratáciu – pre viac ochrany, pružnosti a optimálne ošetrenie pokožky rúk.

Líniu fenjal intensive nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Alžbeta Stanková 09.09.18 13:04

AS
karma
108.00

koncom októbra mám narodeniny- nenápadne naznačím dcéram, že sa mi páčia tieto kozmetické produkty....

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 09.09.18 17:11

ĽU
karma
100.00

dobra kozmetika

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní