FERRARI PREDSTAVUJE EXKLUZÍVNY KRYT NA iPHONE SO ZABUDOVANOU VÔŇOU

FERRARI PREDSTAVUJE EXKLUZÍVNY KRYT NA iPHONE SO ZABUDOVANOU VÔŇOU
  • 13.08.2016
  • Danka Šindléryová

Kryt na iPhone s integrovanou vôňou.

Inovačný koncept spoločnosti Perfume Holding pre nový zážitok z vašej vône. Teraz sa môžete osviežiť vždy, keď uchopíte svoj telefón. Patentovaná inovácia je najnovším doplnkom, bez ktorého nebudete chcieť odísť z domu. Dokonalé riešenie pre moderný a rýchly životný štýl. Voňavý kryt je určený na iPhone 6 a obsahuje 25 ml balenie vône Scuderia Ferrari Black spolu s vymeniteľnou náplňou. 

Moderná, elegantná a intenzívne mužná vôňa je stelesnením inovácie a napredovania – hlavných hodnôt značky Ferrari. Vrchné tóny uvoľňujú vzrušujúcu zmes citrusovej harmónie limetky a bergamotu a ovocnej sladkosti jablka a slivky. Akord srdca rozplýva tajomné tóny hrejivých korenín kardamómu a škorice s výnimočným kvetinovým akordom jazmínu a ruže. Základ odkrýva intenzívnu mužnú zmyselnosť: elegantné drevité tóny cédra a amyrisu zjemňuje vanilka a pižmo. 

Odporúčame prečítať: Ako sa po lete zbaviť nových vrások?

                                 Ako sa v lete správne postarať o suchú pleť?

FERRARI PREDSTAVUJE EXKLUZÍVNY KRYT NA iPHONE SO ZABUDOVANOU VÔŇOU

Zdroj: Shutterstock®

Ochranný kryt chráni váš iPhone 6 či 6s pred nárazmi a zároveň chráni samotnú vôňu pred teplom batérie. Spája dva geniálne produkty do jedného! Kryt bol testovaný na nárazy a zabezpečuje, že vôňa v žiadnom prípade nepretečie žiadnou časťou telefónu. Vzduchotesná pečať je zárukou úplnej bezpečnosti. Máte obavu o svoj displej? Žiadny strach. Rozprašovač je umiestnený v zadnej časti krytu telefónu. Citlivý na dotyk a s jednoduchým použitím. Kryt na iPhone, v ktorom máte všetko. Integrované 25 ml balenie vône Scuderia Ferrari Black s ďalšou extra 25 ml náplňou.

EXKLUZÍVNY KRYT NA iPHONE DOSTUPNÝ V SIETI PARFUMÉRIÍ FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní