Forever od Laura Biagiotti: Symbol nekonečnosti a zvodnosti

Forever od Laura Biagiotti: Symbol nekonečnosti a zvodnosti

Doplňte do svojho každodenného života čosi výnimočné a nechajte si to navždy. Toto je filozofia sveta Biagiotti, a taktiež esencia spájajúca tri generácie Biagiotti žien: Deliu, Lauru a Laviniu.

Hodnoty, nálady, pocity a príbehy dokážu zastaviť čas a urobiť život výnimočným. Práve o túto myšlienku sa opiera nová vôňa Forever venovaná ženám.

Takmer ako stroj času, umožňuje žene viaczmyslové putovanie a stáva sa zásobníkom spomienok: jej evokujúca sila pripomína žene rôzne okamihy a výnimočné chvíle. A nielen to. Vôňa má úžasnú inšpiratívnu silu. Povzbudzuje ženu do ďalších plánov a snov, premien a ciest, nabáda ju užívať si čas s rozumom a radosťou. Forever uchová okamih navždy. Je rovnako nekonečná, ako je nekonečná vášeň a veľkorysosť žien.

Zaujme ťa: UOMO Salvatore Ferragamo Signature: Príbeh z Florencie

dámska vôňa Laura Biagiotti

Zdroj: FAnn

VÔŇA

Jordi Férnandez, majster parfumér zo spoločnosti Givaudan, vytvoril Forever ako parfumovanú vodu z rodiny kvetinových, cyprusových a gurmánskych vôní.  

Výrazné vrchné tóny prinášajú nezastaviteľný pocit vyvolaný spojením talianskeho bergamotu, šípkového oleja, čiernych ríbezlí, akordu jablka a hrušky.

Očarujúce vitálne srdce evokuje vzrušenie z objavovania nového prostredníctvom tónov ruže, konvalinky, fialky, praliniek a tuberózy.

Základ je jemný a pretrvávajúci, spoľahlivý ako láska ženy. Tvoria ho tóny vanilky, pižma, fazuliek tonky a benzoín z Laosu.

Najnovšie neurovedecké štúdie preukázali, že čuch je primárnym zmyslom a je priamym aktivátorom limbového systému, ktorý reguluje pocity a spomienky, nálady a túžby. Ženy majú 6,9 miliónov receptorov čuchu, kým muži ich majú 3,5 milióna. Tento fyziologický rozdiel je znázornený vo vôni, ako aj v dizajne flakónu, ktorý je absolútne jedinečný.

dámska kvetinová vôňa

Zdroj: FAnn

FLAKÓN

Vertikálne zobrazuje symbol nekonečnosti, ktorý v roku 1655 vyvinul matematik John Wallis a poznáme ho ako ležiacu osmičku. V latinčine sa nazýva lemniscata, čo taktiež znamená stuha.

Flakón vône Forever Laura Biagiotti tvorí kombinácia skleneného základu ozdobeného kovovou stuhou, ktorá ho obopína ako objatie. Ružový odtieň tekutiny harmonicky ladí s kovovým lemom vo farbe ružového zlata. Nejestvuje nič, čo by lepšie vyjadrilo vôňu, ktorá je oslavou lásky ženy: nekonečnej a bezhraničnej. Názov vône a logo značky Laura Biagiotti sú vyznačené drobným čiernym písmom v spodnej časti flakónu, čo vyznieva extrémne elegantne a diskrétne.

BALENIE

Jednoduché obdĺžnikové balenie zdobí symbol nekonečna. Luxusná štruktúra bieleho balenia tvorí perfektný podklad pre symbol osmičky vo farbe ružového zlata. Názov Forever v čiernom prevedení sa vyníma nad červeným logom Laura Biagiotti v spodnej časti balenia.

dámska vôňa Forever

Zdroj: FAnn

REKLAMNÝ VIZUÁL

Fotograf Alvaro Beamud Cortès pôvodom z Valencie, ktorý neustále cestuje medzi Talianskom, Parížom a zvyškom sveta, sa v kampani k novej vôni snažil zachytiť perfektnú rovnováhu svetla, farby a histórie. Vizuál k vôni Forever Laura Biagiotti zobrazuje portrét Laury Chiatti v rafinovaných svetloružových večerných šatách s úsmevom Mony Lisy. Na pozadí vizuálu sa črtá panoráma Ríma, večného mesta. Napravo od portrétu sa vyníma flakón vône Forever, ktorá je venovaná nekonečnej kapacite ženy milovať.

LÍNIA

  • Parfumovaná voda 30 ml
  • Parfumovaná voda 60 ml
  • Parfumovaná voda 100 ml

Novú dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Kristína Sekeráková 17.01.20 20:16

KS
karma
133.00

Skutočne krásna a podmanivá vôňa s dlhou výdržou, môžem len odporúčať :-)

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 03.02.20 17:32

AS
karma
-1.00

Značka Luara Biagiotti je zárukou kvalitných a úžasných vôní.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní