Gosh hygge: Telová kolekcia so sviežou, delikátnou vôňou

Gosh hygge: Telová kolekcia so sviežou, delikátnou vôňou

Slovo, ktoré ťažko vysvetliť a ešte ťažšie vysloviť. Dánsky výraz „hygge“ (vyslovovaný „hygƏ“)  oslavuje vrchol svojej popularity na celom svete. Jeho význam by sa jedným slovom mohol preložiť ako „pohodlie“, avšak „hygge“ znamená omnoho viac než len to.

ČO ZNAMENÁ HYGGE?

Hygge je ťažko definovateľný pojem: je to pocit, skúsenosť, zážitok. Znamená vytvorenie príjemne hrejivej atmosféry. Znamená vychutnávanie si dobrých vecí v živote a v sprievode dobrých ľudí. Teplý odraz sviečky je tiež hygge. Prechádzka lesom počas čerstvého jesenného dňa, skôr ako sa vrátite ku krbu a vychutnáte si šálku horúcej čokolády, to je tiež hygge. Priatelia a rodina – aj oni sú hygge.

Nič nie je viac hygge ako sedieť s priateľmi okolo stola a preberať veľké aj malé veci v živote. Možno pojem hygge je vysvetlením, prečo sú Dáni niekedy najšťastnejšími ľuďmi na svete.

Testovali sme: Gosh – paletka očných tieňov, riasenka a podkladová báza

hygge podľa Škandinávcov

Zdroj: Shutterstock®

HLAVNÁ SEZÓNA PRE HYGGE

Najväčšia koncentrácia hygge pocitov a zážitkov je prirodzene na Vianoce, keď Dáni vytiahnu svoje hygge ponožky. Dánske zimy sú dlhé a temné, preto Dáni bojujú proti temnote najlepšou zbraňou: hygge a miliónmi sviečok, ktoré s tým súvisia.

Duša, harmónia, rovnováha, pohodlie a láska.

Škandinávia je dobre známa pre jej prírodné krásy a sociálnu rovnosť, no a teraz si získava tiež reputáciu pre najlepšie organické & prírodné skrášľujúce produkty.

Dôvod tohto úspechu je jednoduchý. Napriek očarujúcej prírodnej scenérii predstavujú čerstvý vzduch, hustý les a ľadová voda nástrahy pre pokožku aj vlasy. Pre ich ochranu pred nepriaznivou severskou klímou sú škandinávske kozmetické produkty obzvlášť bohaté na výživné zložky. Vďaka tomu dokážu upokojiť a ochrániť aj tú najdelikátnejšiu pokožku.

HYGGE je unikátnou líniou telových prípravkov navrhnutých, vyvinutých a vyrobených v Dánsku. Línia spája škandinávsku estetiku a lásku k prírode s tvorivou vášňou a túžbou ulahodiť telu aj duši.

Gosh telová línia hygge

Zdroj: Shutterstock®

HAND & BODY WASH – Čistiaci gél na ruky a telo

Jemný a efektívny gél so sviežou, delikátnou prírodnou vôňou. Obsahuje zmes aktívnych zložiek pre dlhotrvajúcu hydratáciu. HYGGE HAND & BODY WASH zvláčňuje a upokojuje pokožku. Jeho zloženie je bez obsahu sulfátov pre šetrný efekt počas čistenia.

Aplikácia: Aplikujte si 1 – 2 pumpičky gélu na pokožku tela. Dôkladne opláchnite. Vhodný pre všetky typy pokožky.

HAND & BODY CREAM – Krém na ruky a telo

Kvalitná starostlivosť o suchú pokožku tela a namáhanú pokožku rúk. Ošetruje, hydratuje a zvláčňuje bohatým zložením s obsahom niacínamidu (vitamínu B3), oleja z maslovníka, organického slnečnicového oleja, mimózového vosku, esteru jojoby a slnečnicového vosku. HYGGE HAND & BODY CREAM pokožku vyživuje, zanecháva ju jemnú, sviežu a prevoňanú prírodnou vôňou. Bohatá hydratácia pre suchú pokožku tela a drsnú pokožku rúk. Rýchlo sa absorbuje.  

Aplikácia /krém na ruky: Používajte počas dňa pre pravidelné pre ošetrenie rúk, najmä po umytí rúk. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Aplikácia /telový krém: HYGGE HAND & BODY CREAM používajte po sprchovaní pre zvlhčenie a intenzívne ošetrenie pokožky. Aplikujte ľahkou masážou do pokožky tela. Pre extra dávku hydratácie primiešajte do krému pár kvapiek oleja HYGGE 100 % PURE OIL. Vhodný pre všetky typy pokožky.

PURE OIL – Čistý olej

Viacúčelový olej pre ošetrenie každého centimetra vašej pokožky. 100 % prírodný a prevoňaný delikátnou prírodnou vôňou. Obohatený o arganový olej, organický slnečnicový olej a mandľový olej.  

Aplikácia: Používajte podľa priania. Ako telový olej alebo vlasové ošetrenie, na odlíčenie make-upu či pred holením (na navlhčenú pokožku), ba dokonca na ochranu vlasov pred fénovaním. Ak sú vaše vlasy  veľmi suché, primiešajte si pred umytím pár kvapiek oleja do šampónu. V prípade suchej pokožky zmiešajte pár kvapiek oleja s telovým krémom. Olej je vhodný pre všetky typy pokožky a vlasov. Uchovávajte pri izbovej teplote.

Telovú líniu Gosh hygge nájdete v predaji vo FAnn parfumérii. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 02.05.19 06:02

ĽŠ
karma
100.00

Lákavé produkty!

  • 0
Odpovedať

Jana Tonhauserová 02.05.19 10:47

karma
104.00

Kozmetika vyrobená v Dánsku...asi prvá , o ktorej som sa teraz dozvedela,vyzerá že je kvalitná a hlavne prírodná

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 09.05.19 17:04

LK
karma
100.00

Vyzerá to skvelo :)

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 30.10.19 21:53

JK
karma
100.00

Túto kozmetiku nepoznám no vyzerá lákavo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní