Krása a šťastie: Oriflame robí ženy šťastnými - všade!

Krása a šťastie: Oriflame robí ženy šťastnými - všade!

Švédska prírodná kozmetika Oriflame prichádza toho roku s už tretím katalógom. Aktuálny bude od 5. do 25. februára a nájdeš v ňom produkty, ktoré ťa určite urobia šťastnou. Sme si tým isté a prinášame aj dôvody prečo.

Miluješ kvety, teraz ich dostaneš.

V novom katalógu stavil Oriflame na krásne radostné kvetinové vône, pretože vie, že každá žena kvety miluje. Potvrdil to aj prieskum v americkom New Jersey, v ktorom zisťovali, koľko percent zapojených žien sa poteší kvetom, koľko dezertu a koľko sviečke. Spomedzi tých, ktoré boli obdarované kyticou, sa tešilo 100 % (!!) žien, spomedzi tých, ktoré boli obdarované dezertom, to bolo 90 % a spomedzi tých, ktoré dostali sviečku, iba 77 % žien.

Urob si radosť a dopraj si nádherné kvetinové vône počas celého dňa! Nová kvetinová vôňa Live in Colour ťa oblečie do jedinečnej vône okrasy okolíkatej, rebarbory a bieleho jantáru. Navyše ťa dostane krásnym flakónom s retro pumpičkou.

Pri krémovaní, umývaní a sprchovaní ťa poteší nová limitovaná edícia Floral Embrance, v ktorej nájdeš krém na ruky so zjemňujúcimi a hydratačnými účinkami, šetrné mydlo vhodné na každodenné používanie a sprchovací gél s vyváženým pH a bez obsahu mydla. Celá edícia vonia nádherne - po kvetoch.

Pozri aj: Jarná módna kolekcia Oriflame: Na aké módne kúsky sa môžete tešiť?

limitovaná edícia Floral Embrance

Zdroj: Shutterstock®

Pre zdravie a šťastie potrebuješ kvalitný spánok.

Je pravdou, že ku kvalitnému spánku prispieva teplý kúpeľ. Je to preto, lebo dve hodiny pred zvyčajnou dobou spánku sa tvoj organizmus začína ochladzovať, čo trvá približne do štvrtej hodiny rannej. Ak ho v úvode ešte ponoríš do tepla a potom sa pred teplým paplónom ochladíš, organizmus sa dokáže lepšie uvoľniť a pripraviť na oddych. Oriflame ti ku kvalitnému kúpeľu pripravil luxusnú penu do kúpeľa Blooming Love s vyváženým obsahom pH a bez mydla. Aj tu ťa poteší vôňa kvetov - nerolu, frézie, bergamontu, gardénie, jazmínu, bielej vanilky a jantáru.

pena do kúpeľa Blooming Love

Zdroj: Shutterstock®

Daj zbohom intímnym problémom!

Gynekologickými ťažkosťami trpí až 80 % žien, pričom často vznikajú v súvislosti s nedokonalou hygienou intímnych partií. Intímne partie máme veľmi citlivé na to, aby sme sa nestarali, alebo starali nedostatočne. Pre dokonalú starostlivosť vytvoril Oriflame nový utišujúci intímny gél Feminelle. Je gynekologicky, dermatologicky a alergologicky testovaný.

Testovali sme: Oriflame Milk and Honey Gold krém na ruky a telo

feminelle

Zdroj: Shutterstock®

Cíť sa krásne, buď šťastná!

Krása je síce záležitosťou genetiky, ale veľa vie urobiť aj správna starostlivosť. Oriflame prináša novinku pre tie z nás, ktoré neustále bojujú s rozšírenými pórmi. Nová podkladová báza na redukciu pórov The ONE dodáva pleti hladký a matný vzhľad až po dobu 7 hodín a predlžuje trvácnosť krycieho krému.

Niekedy šťastie nevyžaruje zvnútra, pretože sme oň tvrdo bojovali (pozná to asi každá z nás). Oriflame ti teraz pomôže, aby si žiarila šťastím aj vtedy, keď bojuješ únavou. Stačí použiť nový unikátny rozjasňovací guľôčkový púder Giordani Gold, vďaka ktorému budeš žiariť šťastím. Nájdeš v ňom farebné guľôčky, a to zlaté pre zdokonalenie a zosvetlenie pleti, zelené pre neutralizáciu začervenaní a zjednotenie tónu pleti, ružové pre zosvetlenie a oživenie, fialové pre korekciu a rozjasnenie a biele pre zvýraznenie a rozjasnenie.

podkladová báza a rozžiarujúce guličky

Zdroj: Shutterstock®

Nenechávaj sa pri výbere kozmetiky iba rozmaznávať. Dbaj aj na výber tej správnej starostlivosti a zdravia pre svoje telo a svoju kožu. Kombinácia zdravia a radosti z rozmaznávania ťa urobí naozaj šťastnou. Prelistuj si nový katalóg Oriflame na www.oriflame.sk a zisti viac.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľudka Uličná 15.02.18 12:36

ĽU
karma
100.00

pekné krásne flakony :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní