LASH SCULPTING FIBRE MASCARA - mascara s výťažkom z morských rias

LASH SCULPTING FIBRE MASCARA - mascara s výťažkom z morských rias
  • 25.11.2016
  • Danka Šindléryová

Nová maskara LASH SCULPTING FIBRE MASCARA má v sebe obsiahnutú zložku z riasy mechúrkovitej: vo vodách pozdĺž dánskeho pobrežia možno nájsť viaceré morské riasy s ozdravujúcou a regeneračnou schopnosťou obsahujúce 10-krát viac minerálov ako iné rastliny.

Riasa mechúrkovitá má antiseptický účinok, je mimoriadne bohatá na antioxidanty, aminokyseliny, vitamíny a minerály, čo znamená, že chráni, vyživuje a hydratuje tak riasy, ako aj obočie.

LASH SCULPTING FIBRE MASCARA

S touto novou maskarou nadobudnú objem a dĺžka rias celkom nové rozmery. Maskara obsahuje vlákna s dĺžkou do 2 mm, ktoré sa pripoja k riasam a jednu po druhej ich upravia do rovnakého smeru – s jedinečným výsledkom. Vlákna v tvare drobných kvietkov vám poskytnú výnimočné predĺženie a tvar, pričom sa rozmiestnia medzi prirodzené riasy a zdvojnásobia ich objem. Špeciálna kombinácia prírodných voskov a komplexnej farby umožňuje maskare priľnúť k jednotlivým riasam, kým krémová textúra zaručuje jednoduché nanesenie.

KEFKA MASKARY

Okrúhla nylonová kefka má optimálny tvar, aby dokázala vytvoriť objem a predĺženie. Každú riasu zodvihne, vytvaruje a predĺži, pričom ju pokryje správnym množstvom farby

Testovali sme: TEST: GOSH – BOOMBASTIC XXL mascara

LASH SCULPTING FIBRE MASCARA MASKARA s výťažkom z morských rias

Zdroj: Shutterstock®

Nová maskara LASH SCULPTING FIBRE MASCARA dostupná v sieti parfumérií FAnn od decembra 2016.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 02.12.16 12:18

SK
karma
114.00

zaujímavá novinka

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní