Mademoiselle Rochas Couture: Veľkolepý pôvab s tradičnou mašličkou

Mademoiselle Rochas Couture: Veľkolepý pôvab s tradičnou mašličkou

Uvedená v roku 2017, Mademoiselle Rochas perfektne stelesňuje štýlovú a spoločenskú Francúzsku vyžarujúcu jednoduchosť i eleganciu. Dva roky po jej vzniku a rok po uvedení toaletnej vody odhaľuje mladá žena svoju vášeň pre módu prostredníctvom tejto novej vône. Ako pravá Parížanka vo svojom inšpiratívnom šatníku kombinuje jednoduché kúsky so sofistikovanými. Na večer si vyberá šaty, ktoré krásne zvýraznia jej postavu, nepopierateľnú zbraň zvodnosti. S pôvabom a šarmom predvádza, ako veľmi zbožňuje svoju novú, atraktívnu a rafinovanú vôňu. Prostredníctvom nej Rochas skladá poctu dielu parížskeho módneho domu, jeho know-how a strihom vyžarujúcim ojedinelú eleganciu. Či už sa jedná o čierne puzdrové šaty alebo tie s otvorenými ramenami, častou ozdobou návrhov sú mašle ako pôsobivý detail a čistý symbol ženskosti.

Mademoiselle Rochas Couture, deklarácia elegancie

Vyskúšala si niekoľko šiat a v zrkadle skontrolovala, ako v nich vyzerá. Dnes, ako vždy, rozsvieti párty svojou prítomnosťou. Všetko, čo k tomu potrebuje, je úsmev, jej zmysel pre humor a nezabudnuteľná voňavá stopa. Je rozkošnou Parížankou ako vystrihnutou z románu, ale aj ženou, na ktorej sa v uliciach hlavného mesta zastavujú pohľady. Anjelská aj nezbedná, svoju ženskosť potvrdzuje aurou pižma a bielych kvetov s výraznou hypnotickou stopou. 

Bude sa ti páčiť: Dámska vôňa JIMMY CHOO FEVER: Venovaná uvoľnenej sebavedomej žene

dámska vôňa Rochas

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: FAnn parfumérie

Intenzívna kvetinová infúzia

Kvetinovo-drevitú kompozíciu zostavila parfumérka Juliette Karagueuzoglou v štýle, ktorý symbolizuje nočný Paríž. Vôňa odráža eleganciu, vibrácie a nadčasovosť mesta. Viac intenzívna a zmyselná než predchádzajúce verzie Mademoiselle Rochas, táto parfumovaná voda odráža elegantnú postavu spontánnej a extra očarujúcej mladej ženy. Otvára sa kombináciou korenistých tónov, v ktorých dominuje ružové korenie sprevádzané hruškou a bergamotom. V srdci vyžaruje vláčnosť kvetov pomarančovníka, konvaliniek a heliotrópu. Opojné biele kvety v základe zvýrazňujú tóny pižma, fazuliek tonky a santalu, zmyselne rozvíjajúce na pokožke svoju zvodnú intenzitu.

dámska kvetinová vôňa

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto. FAnn parfumérie

Legendárny dress code

Mašlička, ktorú ako ozdobu šiat využíval vo svojich návrhoch Marcel Rochas a teraz aj módny návrhár Alessandro dell’Acqua, sa stala ikonickým detailom značky skrášľujúcim mnohé kolekcie. Módny flakón novej vône sa prezentuje v štýlovom slivkovom odtieni zvýraznenom striebornými doplnkami. Na jeho hrdle sa vyníma veľká čierna mašľa evokujúca romantickú extravaganciu. Delikátne slivkové vonkajšie balenie je neprehliadnuteľné a je taktiež ozdobené mašľou symbolizujúcou podpis značky.   

Línia

  • Parfumovaná voda 30 ml
  • Parfumovaná voda 50 ml
  • Parfumovaná voda 90 ml

Novú vôňu Rochas Mademoiselle Rochas Couture nájdete v predaji v sieti parfumérií FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Maxianová 22.05.19 16:07

MM
karma
100.00

mašličky síce moc nemusím, ale vôňa je určite krásna

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 22.05.19 21:48

ĽŠ
karma
100.00

Krásna vôňa!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 23.05.19 10:43

JK
karma
100.00

Určite si ju raz kúpim

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 23.05.19 17:53

ĽU
karma
100.00

pekný flakon aj vôňa

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 26.06.19 10:32

karma
108.00

mam vzorku tej prvej verzie, je pekna, nezna, tato vyzera byt pre zrelsiu zenu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní