MATCHA FRESH CREAM: Zjednocuje tón a chráni pleť pred vysušením

MATCHA FRESH CREAM: Zjednocuje tón a chráni pleť pred vysušením

Bohatá dávka antioxidantov, aminokyselín a peptidov pre podporu vlastných hydratačných mechanizmov a stimuláciu obranyschopnosti pleti. Osviežujúci ako lahodná dreň, tento gélový krém sa absorbuje v priebehu pár sekúnd. 

Obsahuje dvojitý hydratačný komplex, ktorý pôsobí na viacerých úrovniach pleti, zvyšuje zásoby hydratácie a zachováva perfektnú hydrolipidovú vrstvu až do 72 hodín. Zloženie obsahuje kyselinu hyalurónovú pre obnovu objemu pleti a zmes výťažkov z açai, čiernych ríbezlí a zázvoru, ktoré sú bohaté na výživu a proteíny. Krém vytvára v okamihu pocit sviežej, pružnej a žiarivej pleti. Vďaka výnimočnému podielu antioxidačných katechínov infúzia zeleného čaju Matcha preukázateľne chráni pleť pred environmentálnym stresom, UV žiarením a nečistotami. Preto je tento svieži krém ideálnym ošetrením pre pleť vystavenú denným mestským stresovým vplyvom.

Testovali sme: Sypký púder Teaology White Tea Perfecting Powder

krém pre zjednotenie tónu pleti

Zdroj: FAnn

ČAJOVÁ INFÚZIA JE EFEKTÍVNA PROTI ZNEČISTENIU!

Na vyhodnotenie ochrannej kapacity infúzie zeleného čaju proti environmentálnemu stresu bol vykonaný klinický test, v ktorom sa potvrdilo, že čajová infúzia zlepšuje životaschopnosť buniek pri pôsobení mestského prachu aj UV žiarenia. Bunky ošetrované čajovou infúziou zaznamenali zníženie úrovne voľných radikálov. Z toho vyplýva, že infúzia zeleného čaju pleť chráni pred environmentálnym stresom (znečistenie a UV žiarenie). 

APLIKÁCIA

Naneste na pleť tváre a krku vždy, keď pleť potrebuje doplniť hydratáciu. Jemne vmasíujte pre podporu hydratačného a pleť zjednocujúceho efektu prírodnej farby zeleného čaju. Krém je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť. 

Čistá krása

Tento pleťový krém je zložený z biokompatibilných zložiek, ktoré pleť ľahko rozpoznáva a dokáže ich spracovať. Bez parabénov, parafínu, minerálnych olejov, syntetických farbív, sulfátov (SLS, SLES), zložiek živočíšneho pôvodu a formaldehydových zložiek. Dermatologicky testované zloženie. Obsahuje 94% prírodných zložiek

Teaology Matcha Fresh cream

Zdroj: FAnn

AKTÍVNE ZLOŽKY

Infúzia čaju Matcha

Japonský čaj Matcha sa považuje za veľmi vzácny čaj v porovnaní s inými zelenými čajmi, pretože sa získava z listov, ktoré sa ihneď po zbere drvia na jemnučký prášok. Práve ten obsahuje najvyšší podiel antioxidačných katechínov spomedzi všetkých superpotravín. Infúzia čaju Matcha v zložení gélu nahrádza vodu, vďaka čomu gél tvorí 100% aktívnych látok.

Multi-hydratacný komplex - 72 hodín nepretržitej hydratácie

Pokroková technológia nepretržitej hydratácie pomáha pleti zachovať si vlastné zdroje vlhkosti a sústavne ich obnovovať. Uzamkýna hydratáciu vnútri pleti pre úžasne objemný, svieži a zdravý mladistvý jas.

1. komplex: zmes drobných molekúl a polymérov v dlhom reťazci, ktoré na pleti formujú vrstvu brániacu jej vysušeniu a poskytujúcu zvlčenie až do 72 hodín. Tento komplex hydratuje povrchové vrstvy pleti, bráni strate vody a zlepšuje schopnosť pleti udržať si vlhkosť. Obsahuje tiež kyselinu hyalurónovú, ktorá je zárukou objemového efektu.

2. komplex: posilňuje hydratačnú a ochrannú vrstvu pleti, zlepšuje priľnavosť zložiek v mimobunkovej štruktúre a zachováva úroveň lipidov. Okrem toho pridaním aminokyselín a peptidov zvyšuje podiel bunkových proteínov a podporuje tvorbu kolagénu typu IV.

Preukázané výsledky: testy potvrdili 72-hodinový hydratačný efekt aj po umývaní tváre. Zloženie produktu v okamihu zvlhčuje pleť. 

Extrakt açai

Pomáha zachovať normálnu funkčnosť hydrolipidovej vrstvy a podporuje hydratáciu. 

Extrakt zeleného čaju

Bohatý na antioxidačné a omladzujúce polyfenoly a saponíny, ktoré zlepšujú absorpciu aktívnych zložiek hlbšie do pleti. 

Extrakt zázvoru

Obsahuje karbohydráty, proteíny, aminokyseliny a rôzne minerálne soli vrátane mangánu, vápnika, fosforu, draslíka, železa, zinku, vitamínov B a E. Má protizápalový a antioxidačný vplyv na pleť, pričom stimuluje jej mikrocirkuláciu. 

Teaology starostlivosť o pleť

Zdroj: FAnn

MATCHA JE NOVÝM SKRÁŠĽUJÚCIM RITUÁLOM PRE TVÁR A OČI

Jednoducho Matcha. Názov, ktorý označuje viac ako tisíc rokov starú účinnú zložku. Vzácna odroda japonského zeleného čaju, ktorého antioxidačné vlastnosti presahujú 137-násobne účinky iných čajov a jeho zelená farba prináša skrášľujúce a rozjasňujúce výhody. Kozmetická starostlivosť Teaology Tea Infusion Skincare premenila túto trendovú superpotravinu s bohatým podielom antioxidačných a detoxikačných zložiek (minerálov, vitamínov, kofeínu a chlorofylu) na hlavnú zložku nového ošetrujúceho programu ošetrenia pleti zloženého z pleťových krémov, inovačnej tyčinky na čistenie pórov a jedinečnej pleťovej masky. 

MATCHA FRESH CREAM nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní