Matis Performance Correcting Serum

Matis Performance Correcting Serum
  • 09.06.2017
  • Danka Šindléryová

Vďaka rozsiahlemu výskumu sa laboratóriu Matis podarilo vyvinúť exkluzívne zloženie séra, ktoré úspešne rieši problém mimických liniek a vrások... Matis, inšpirovaný priamo metódami estetickej medicíny, vyvinul nové účinné sérum pre zlepšenie celkového vzhľadu pôsobením na vrásky a nerovnosti na pleti.

Napriek stresu a hektickému spôsobu života si tak môžete dopriať žiarivú pleť, ktorá pôsobí sviežo ako po víkendovom relaxe. Matis dnes ponúka sérum pre všetky ženy, ktoré túžia po žiarivom, sviežom a navyše omladenom vzhľade. 

Matis Performance Correcting Serum

Výnimočná kombinácia technológií je premenená do jemnej a osviežujúcej textúry séra s delikátnym dotykom na pleti. Pôžitok z aplikácie umocňuje vôňa línie Réponse Corrective: rafinovaná, delikátna a jemná. Korenisté tóny v nej striedajú tóny kvetín, výsledkom čoho sa stáva nenápadná vôňa s pudrovým efektom.

Performance Correcting Serum sa stane doplnkom každodennej starostlivosti o pleť. Používajte ho ráno a večer pod váš ošetrujúci krém. Naneste ho na čistú pleť tváre, krku a dekoltu hladivými ťahmi a následne vklepte končekmi prstov pre podporu mikrocirkulácie. 

Odporúčame prečítať: TEST: MATIS - Reponse Jeunesse - Hydratačná emulzia

Matis sérum

Zdroj: Shutterstock®

Najlepšou správou je, že na výsledky tohto séra nebudete musieť dlho čakať. Pleť je čoskoro uvoľnená, jej objem je vyplnený, mimické linky sa z nej postupne strácajú. 

Odporúčame aj: MATIS LIP CONTROL - Riešenie pre plné, krásne pery

K zakúpeniu v parfumériách FAnn.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Milka Damašková 11.06.17 18:51

MD
karma
132.00

Kedysi som vyhrala v jednej súťaži Matis krém na oči a tak som dostala príležitosť ho vyskúšať. Nakoľko je dosť drahý, zrejme by som si ho sama nebola kúpila. A bola som unesená, nič lepšie som dovtedy nemala. Nakoľko mi pre alergiu neustále slzia oči, pokožku v ich okolí mám namáhanú a doslova vyštípanú. Tento krém pôsobil ako balzam, cítila som výraznú zmenu k lepšiemu a odvtedy je to môj obľúbený očný krém. Je to naozaj dobrá investícia...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní