MAVA-STRONG Posilňujúci a ochranný podkladový lak na nechty

MAVA-STRONG Posilňujúci a ochranný podkladový lak na nechty
  • 19.09.2016
  • Danka Šindléryová

Nechty sú vystavované opakovaným vplyvom vysušujúcich vonkajších faktorov, akými sú voda, čistiace prípravky, saponá- ty, nešetrné odlakovače... Tieto spôsobujú stratu lesku, oslabenie nechtov, ako aj ich štiepenie.

Prevenciu pred týmito efektmi predstavuje MAVA-STRONG, podkladový lak, ktorý na základe technologickej expertízy poskytuje dva súčasné účinky.

Vďaka komplexu aktívnych zložiek (esenciálny olej z čajovníka, vitamín E, hydrolyzovaný keratín a arginín), MAVA-STRONG Fortifying Base obnovuje štruktúru a zlepšuje kvalitu povrchu nechtov redukciou ich štiepenia a každodenného vysušujúceho efektu. Pri aplikácii tejto bázy sa mikroperličky s aktívnymi zložkami rozptyľujú a pôsobia na nechtovú platničku.

Bezfarebný a lesklý lak obsahuje tiež slzy kryštalickej živice zo stromu pistácie mastixovej (pochádza z gréckeho ostrova Chios), ktorá posilňuje nechtovú štruktúru stimuláciou syntézy keratínu, čím vytvára tvrdšie a hrubšie nechty. Pri pravidelnom používaní sa nechty posilňujú, rastú dlhšie a pevnejšie.

MAVA-STRONG Posilňujúci a ochranný podkladový lak na nechty

Zdroj: Shutterstock®

Aplikácia

Odstráňte zvyšky laku a olejových stôp odlakovača. Pred použitím balenie pretrepte, aby sa mikroperličky rozptýlili v zložení produktu. MAVA-STRONG aplikujte na celý povrch čistých nechtov dvakrát týždenne. Na zachovanie stavu spevnených nechtov postačí menej častá aplikácia. Tento podkladový lak môžete používať samostatne alebo pod bežnú manikúru (farebný a povrchový lak). Odstráňte pomocou odlakovača, ideálne bez obsahu acetónu, pre šetrnejší účinok.

K zakúpeniu v sietí parfumérií FAnn. smiley


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Iveta Sýkorová 28.12.16 10:31

IS
karma
-1.00

presne tento vyrobok teraz moje slabe a stiepiace sa nechty potrebuju!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní