MAVAMED Fungal Nail Solution - na liečbu hubových infekcií nechtov

MAVAMED Fungal Nail Solution - na liečbu hubových infekcií nechtov

MAVAMED Fungal Nail Solution je liečivý prípravok na liečbu hubových infekcií nechtov (Onychomykózy). Komplex pre „okamžité zabitie“ húb pôsobí pár sekúnd po nanesení a zastavuje vývoj infekcie. Bráni jej rozšíreniu na ďalšie nechty a infikovaniu štetca.

Komplex tvorí:

  • tea tree olej, ktorý preukázateľne zastavuje vývoj hubovej infekcie;
  • zmes esenciálnych olejov (levandule a eukalyptu) a kyseliny mliečnej pre zníženie kyslosti nechtov, ktorá je priaznivým prostredím pre rozvoj mykózy;
  • urea, ktorá umožňuje aktívnym zložkám preniknúť hlbšie do nechtovej platničky.

Komplex zároveň pôsobí ako fyzická bariéra, brániaca rozšíreniu mykózy. Produkt je určený na vonkajšie použitie a výlučne na aplikáciu na nechtovú platničku. 

Zaujme ťa: TEST: MAVALA Omladzujúca maska na ruky (peeling + hydratácia)

Mavala Mavamed

Zdroj: Shutterstock®

Aplikácia

Pred použitím umyte postihnuté miesto vodou a mydlom a dôkladne vysušte. Produkt si nanášajte pomocou štetca dvakrát denne (ráno a večer). Nechajte voľne vyschnúť. Zanechá na nechtoch priehľadnú vrstvu. Pre ešte vyšší efekt si pred obutím ponožiek obaľte prsty do mikroténového vrecka. MAVAMED Fungal Nail Solution používajte pravidelne až po úplné odstránenie infekcie a nového rastu zdravého nechtu. Liečba môže trvať niekoľko mesiacov.

Novinka MAVAMED Fungal Nail Solution je dostupná v sieti parfumérií FAnn od septembra 2018.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní