Mitomo uvádza líniu pleťových masiek PREMIUM na tvár a oči

Mitomo uvádza líniu pleťových masiek PREMIUM na tvár a oči

PLEŤOVÉ MASKY PREMIUM NA TVÁR A OČI

Jedná sa o látkové pleťové masky z prírodného materiálu Tencel, ktorý umožňuje vytváranie novej generácie pleťový masiek.

Tencel je šetrný k životnému prostrediu, jeho vlákna sa vyrábajú z eukalyptového dreva. Výnimočný je v tom, že bráni šíreniu baktérií. Vďaka tomu masky MITOMO PREMIUM neobsahujú žiadne parabény. Všetky pleťové masky MITOMO PREMIUM sú obohatené o výťažok aloe vera a kyselinu hyalurónovú, pričom ich zloženie ďalej dopĺňajú cenné extrakty pre dosiahnutie želaného efektu

Mitomo masky

Zdroj: Shutterstock®

MASK WITH ARGAN OIL

Maska s argánovým olejom - čistiaci efekt

Argánový olej chráni a obnovuje pleť, pričom zároveň redukuje známky starnutia. Vďaka vysokému podielu vitamínu E táto maska pleť zvláčňuje a omladzuje. Argánový olej rýchlo preniká do pleti, pričom neupcháva póry. Maska je ideálna pre suchú pleť, zároveň je však vhodná aj pre ostatné typy pleti. Ďalšie zložky: kokosový olej, kyselina hyalurónová, výťažky zeleného čaju a aloe vera. 

MASK WITH COAL

Maska s extraktom uhlia - kontrola pórov

Extrakt uhlia čistí póry do hĺbky, odstraňuje čierne bodky a výrazne redukuje nadmerný maz pleti. Uhlie je taktiež účinné pre vyhladenie pleti a zmiernenie mimických vrások. Ďalšie zložky: vulkanický popol, AHA kyseliny, kyselina hyalurónová, retinol, výťažky morských rias a aloe vera. 

MASK WITH PEARL

Maska s perlovým extraktom - rozjasňujúci efekt

Perlový extrakt pleť hydratuje a dodáva jej pružnosť. Zároveň urýchľuje regeneráciu epidermálnych buniek, stimuluje bunovú činnosť a vlastné regeneračné procesy pleti. Táto maska je vhodná pre zrelšiu pleť, veľmi efektívne pôsobí proti pigmentovým škvrnám a pehám. Ďalšie zložky: levanduľa, ryžové otruby, AHA kyseliny, konský olej, výťažok aloe vera. 

NASOLABIAL MASK WITH SNAIL EXTRACT AND EGF

Nazolabiálna maska s extraktom slimáka a rastovým faktorom

Extrakt slimáka je bohatý na látky, ktoré zlepšujú stav a regeneráciu pleti. Epidermálny rastový faktor obnovuje poškodené bunky a zabezpečuje produkciu nových. Táto maska je vhodná nielen na oblasť medzi nosom a perami, ale aj na očné kontúry.

Pozri aj: Nahraď sladené nápoje čistou vodou a sleduj, aké zázraky sa stanú s tvojím telom!

Mitomo Premium masky

Zdroj: Shutterstock®

MASK WITH EFG

Maska s epidermálnym rastovým faktorom - podpora pružnosti

Epidermálny rastový faktor je objavom, ktorý bol v radoch vedcov ocenený Nobelovou cenou. Napomáha k regenerácii poškodených buniek a k vytváraniu nových buniek, čím výrazne podporuje pružnosť pleti. Ďalšie zložky: extrakt slimáka, karbamid, kyselina hyalurónová, materská kašička, výťažok aloe vera.

MASK WITH COLLAGEN

Maska s kolagénom - hydratačný efekt

Kolagén je proteín, ktorý je základnou súčasťou spojivového tkaniva. Kolagén zabezpečuje postupnú regeneráciu buniek, vyhladzuje a spevňuje pleť, udržuje ju mladistvú. Ďalšie zložky: výťažky aloe vera a kivi, kyselina hyalurónová, koenzým Q10.

ANTI-WRINKLE EYE MASK WITH GOLD AND BEE VENOM

Protivrásková očná maska so zlatom a včelím jedom

Zlato účinne podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, a zároveň poskytuje pleti zdravý jas. Včelí jed bol oddávna využívaný v medicíne na rôzne účely. V kozmetike dokáže stimulovať tvorbu kolagénu a elastínu, hydratuje pleť a zvyšuje jej pružnosť. 

Všetky tieto pleťové masky nájdete v predaji vo FAnn parfumériách.

Odporúčame: Hormón lásky: Prečo je pre ženy a hlavne pri pôrode taký dôležitý?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Milka Damašková 27.09.17 00:35

MD
karma
132.00

Výťažky slimáka- znie to síce odpudivo, ale doma mám kozmetiku s týmto výťažkom a nielenže krásne vonia, no má aj skvelé účinky. Najmä pleťovú masku si veľmi pochvaľujem. Preto by som rada vyskúšala aj textilnú masku o ktorej píšete-a vlastne všetky druhy, vyzerá to byť kvalitná kozmetika.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 27.09.17 15:48

karma
108.00

Masky milujem,vyskùšala by som všetky.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 27.09.17 18:52

MM
karma
100.00

textilné masky mám rada, ale tieto zatiaľ nepoznám

  • 0
Odpovedať

Jana Uhrová 27.09.17 19:47

JU
karma
103.00

s argánovým olejom a s extraktom z uhlia, tie by som hneď vyskúšala

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 27.09.17 19:57

DB
karma
117.00

túto značku kozmetiky nepoznám,ale masky vyzerajú zaujímavo vyskúšala by som

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 13.12.17 12:07

SK
karma
114.00

sem s nimi

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní