Monaco Parfums - pre ňu aj pre neho

Monaco Parfums - pre ňu aj pre neho
  • 04.10.2016
  • Danka Šindléryová

Dámska vôňa Monaco Woman zachytáva pokojnú zmyselnosť stredomorského pobrežia a žiaru kniežatstva, ktorá pretrváva od brieždenia až do okamihu, kedy zhasnú posledné svetlá noci.

Perfektné stelesnenie životného štýlu: rafinovaného, zábavného, luxusného a spontánneho. Výnimočná zmes elegantného neroli a pretrvávajúcej esencie exotických drevín, to všetko pod kúzlom slnečnej mimózy – symbolu Stredomoria. Klasická, kvetinovo cyprusová vôňa je ozvláštnená ľahkými, symbolickými tónmi kvetov heliotropu.

Kompozícia

Vrchné tóny slnečnej mimózy pozdvihuje svieža vôňa pomarančov, bergamotu a petitgrain, zvýraznená zamatovými lupienkami bielej ruže. V srdci tejto vône odpočíva nežné neroli po boku veselej harmónie maliny a broskyne. Podtóny maliny sa spájajú do sladkého nektáru s bohatým výrazným santalom a nezameniteľne zmyselným pačuli. Ľahké pudrové tóny mimózy a slnečné lúče heliotropu sa rozvíjajú do nekonečne elegantnej a štýlovej melódie.

Odporúčame prečítať: Akú energiu nám dodáva naše oblečenie

Monaco Parfums

Zdroj: Shutterstock®

Pánska vôňa Monaco Man je zachytením privilegovaného života vo flakóne. Emblém fascinujúcich a opojných kvalít. Vôňa usilujúca o dokonalosť, ktorá premieňa najluxusnejšie sny na realitu. V perfektnom súlade s morom, jachtami, či elitnými športmi. A neskôr, so západom slnka, v harmónii so žiarou krištáľov a leskom vzácnych šperkov. Bezchybné dielo ušité na mieru mužovi. S uvoľneným, no sofistikovaným pôvabom. Vyjdite si von. Na večeru. Zahrať si. Žiť. Prijmite pozvanie na exkluzívne stretnutie s vôňou Stredomoria – lahodnou, delikátne kvetinovou a žiarivou. Čili papričky vyhriate slnkom sú pozvaním na ďalšie stretnutia. Vzácne dreviny sa spájajú s tónmi kože pre nezabudnuteľné zážitky muža prirodzenej elegancie.

Kompozícia

Svojrázna, korenistá a drevitá, s elegantným finišom. Spočiatku sa harmonické píniové tóny stretávajú s ľahkým morským vánkom. Dopĺňajú ich tóny Stredomoria – bergamot a citrón – vytvárajúce prvotný dojem žiarivosti. Neskôr prichádzajú na rad tiene sviežich kvetov magnólie s výrazným podtónom čili papričiek, pálivým a pikantným. Základ je zmesou sofistikovaného ambroxu a vetiveru s ozvenou jemnej kože, legendárnej zložky pánskych vôní, ktorá vyniká sofistikovaným a jedinečným dojmom.

 
Monaco Parfums

Zdroj: Shutterstock®

Tieto nádherné novinky od Monaco Parfums nájdete v sietí parfumérií FAnn. smiley


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní