Naj Oleari Shine Vibes: Kolekcia inšpirovaná festivalom Coachella

Naj Oleari Shine Vibes: Kolekcia inšpirovaná festivalom Coachella

Shine Vibes od Naj Oleari nachádza svoju inšpiráciu v podujatí Coachella, v jednom z najznámejších hudobných festivalov na svete. Jedná sa o ozajstnú spoločenskú udalosť, ktorá spája nadšencov hudby a módy, blogerov, influencerov a slávnych umelcov, aby si spolu zatancovali a zabavili sa pod kalifornským slnkom. 

Coachella však nie je len o hudbe. V skutočnosti je to dlho očakávaný festival pre milovníkov módy, pretože festival je zároveň prehliadkou horúcich letných trendov – je miestom, kde sa každoročne rodia nové módne štýly. 

Coachella štýl sa z roka na rok stáva prepracovanejším a čoraz viac odráža dušu najnovších trendov. Môžete tu stretnúť ľudí v naozaj unikátnych outfitoch – niekedy hraničiacich s excentrickosťou. Prvky ako trblietky na tvári, kvetinové korunky a vrkoče sú tu však stále nevyhnutnosťou. Make-up, nanesený na žiarivom ambrovom podklade, má pôsobiť jagavo a celé líčenie sa nesie v štýle žiarivých farieb. Pery sú prirodzené, pokryté len ľahkým závojom nahého rúžu s lesklým, či perleťovým efektom. Oči sú žiarivé a pestré, orámované čiernou linkou!

Nová kolekcia líčenia Naj Oleari Shine Vibes v sebe zahŕňa farby festivalu, siahajúce od modrých a zelených tónov ku všetkým odtieňom ružovej a fuksiovej. Žiarivé farby dopĺňajú odtiene zeme, zlatého piesku aj kalifornského západu slnka. Trblietky a perleť dodávajú vzhľadu jagavosť a završujú celé líčenie. 

Neprehliadni: TEST: Očný krém Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream

Coachella hudobný festival

Zdroj: FAnn

Krása – efekt bezchybnej pleti

Pleť tváre o nás všeličo prezrádza. Odráža emócie a náladu, no a bezpochyby je našou obchodnou značkou. Aké sú však charakteristiky bezchybnej pleti?

  • HLADKÝ POVRCH
  • BEZ VIDITEĽNÝCH PÓROV A CHYBIČIEK KRÁSY
  • ŽIARIVOSŤ
  • HYDRATÁCIA
  • ZMIERNENÉ PREJAVY STARNUTIA
  • JEDNOTNÝ TÓN

Žiarivá tvár so zdravou pleťou sa stáva prioritou pre všetky ženy – symbol krásy nestarne. Aby sme takú pleť dosiahli, make-up a ošetrujúce prípravky musia pracovať v synergii a poskytovať pleti hydratačné, revitalizačné aj liftingové výhody v sérii špeciálnych krokov. 

Kľúčovým krokom je nepochybne PLEŤOVÉ SÉRUM, koncentrát aktívnych zložiek, ktoré pleť v maximálnej miere podporia. Vďaka špeciálnemu zloženiu a textúre dokáže sérum preniknúť do hĺbky pleti. V porovnaní s pleťovým krémom obsahuje sérum vyššiu koncentráciu aktívnych zložiek a jeho textúra je o dosť redšia, vďaka čomu sa dobre absorbuje. 

Testovali sme: Collistar dlhotrvácne krémové očné tiene v tyčinke

SKRÁŠĽUJÚCE A ROZJASŇUJÚCE SÉRUM

Zdroj: FAnn

GLOWING PERFECTION SERUM - SKRÁŠĽUJÚCE A ROZJASŇUJÚCE SÉRUM

Rozjasňujúce pleťové sérum s kyselinou hyalurónovou pre bezchybnú pleť. Vláčna hodvábna textúra viditeľne redukuje známky únavy, zmenšuje póry, vyhladzuje a spevňuje pleť. Svetloodrážajúce mikročastice perlete skrášľujú pleť, znásobujú jej žiarivosť a jas. Sérum rýchlo preniká do pleti, zanecháva ju sviežu, delikátne voňavú, hladkú a žiarivú, skrátka perfektne pripravenú na aplikáciu vášho make-upu. 

Aktívne zložky:

  • Kyselina hyalurónová: hydratuje a vyhladzuje pleť, zmierňuje nedokonalosti a známky starnutia.
  • Extrakt hoje voskovej: pochádza z rastliny, ktorá rastie v Ázii a je známa zvláštnou štruktúrou a krásou svojich kvetov. Má ochranný a detoxikačný efekt. Zároveň obnovuje úroveň proteínov v pleti, podporuje tvorbu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, má prirodzený liftingový efekt.
  • Sofistikované svetloodrážajúce mikročastice: rozjasňujú pleť. 

Aplikácia

Naneste na čistú a hydratovanú pleť tváre a krku. Masírujte, pokým sa sérum celkom vstrebe. Môže sa používať samostatne, alebo ako podklad pod make-up. 

2-V-1 LÍCENKA & ROZJASŇOVAČ

Zdroj: FAnn

INSTA BEAUTY BLUSH & HIGHLIGHTER: 2-V-1 LÍCENKA & ROZJASŇOVAČ

Lícenka a rozjasňovač v tyčinke pre svieži a žiarivý vzhľad. Jemne perleťová, ľahká a krémová textúra sa jednoducho nanáša, pričom umožňuje prispôsobenie intenzity farby vašim potrebám. Dokonale splýva s pleťou, dodáva jej žiarivosť a zdravý, prirodzený jas. Pleť je viditeľne skrášlená. 

Aplikácia

Končekmi prstov, alebo rovným štetcom si na líčka naneste lícenku a potom zvýraznite oblasť pod obočím a lícne kosti rozjasňovačom.

Zaujme ťa: BVLGARI Eau Parfumeé: Luxusná kolekcia kolínskych vôd pre mužov a ženy

ROZJASŇUJÚCI BRONZING

Zdroj: FAnn

BRIGHT SUN BAKED BRONZER - ROZJASŇUJÚCI BRONZING

Trblietavý a jagavý bronzing pre žiarivý, slnečný vzhľad. Textúra prípravku sa vynikajúco roztiera, pričom umožňuje dosiahnutie jednotného efektu. Textúra farby bola upravená pečením, vďaka čomu sa pigmenty ihneď uvoľňujú a vy si môžete vytvoriť menej, alebo viac intenzívny efekt. Perfektná kombinácia hodvábnych ľahkých púdrov - dve tretiny produktu tvorí bronzing a jednu tretinu rozjasňovač pre zvýraznenie žiarivosti pleti. Púder je delikátne parfumovaný. 

Aktívne zložky

Jojobový olej: nekomedogénny rastlinný olejový extrakt zo semiačok jojoby, ktorá rastie v púštnych oblastiach Severnej a Južnej Ameriky, a tiež Afriky. Zachováva hydratáciu epidermy a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi – znečisteným ovzduším, slnkom a vetrom. Bohatý na vitamíny B, vitamín E a mastné kyseliny, jojobový olej zmierňuje linky a predchádza vzniku ďalších. 

Aplikácia

Tmavšiu farbu púdru si naneste na celú tvár pre sofistikovaný opálený efekt. Potom obe farby zmiešajte pre dosiahnutie žiarivého vzhľadu pleti, alebo použite len rozjasňovač na vyzdvihnutie niektorých čŕt tváre. 

DUO OČNÉ TIENE V OBOJSTRANNEJ CERUZKE

Zdroj: FAnn

SOUL MATE DUO EYESHADOW - DUO OČNÉ TIENE V OBOJSTRANNEJ CERUZKE

Obojstranná ceruzka s dvojicou dlhotrvácnych očných tieňov. Zamatová krémová textúra sa ľahko nanáša a roztiera. Očné tiene ihneď v okamihu nanesenia uvoľňujú farbu, ktorá vytvára hladký, žiarivý efekt. Po zaschnutí očné tiene vydržia neporušené bez vyblednutia. Praktický dvojitý dizajn uľahčuje vytvorenie dymového líčenia očí, odtiene sú krásne zladené. Nájdete tu nahé aj hrejivé, jemnejšie aj intenzívnejšie tóny.

Aplikácia

Farbu si aplikujte priamo na viečka, pričom začnite od línie rias. Roztierajte končekmi prstov, alebo rovným štetcom. Pre intenzívnejší vzhľad očí si očné tiene naneste na celé viečka a počkajte, kým celkom zaschnú. Tvar ceruzky upravujte dvojitým strúhadlom Naj Oleari. 

Odporúčame pozrieť: Masakï-Paris Masakï Fluo: Žiarivá poklona veľkomestu New York

INTENZÍVNA OČNÁ LINKA VO FORME PERA

Zdroj: FAnn

PERFECT INK EASY LINER - INTENZÍVNA OČNÁ LINKA VO FORME PERA

Tekutá očná linka v intenzívnej čiernej farbe. Mäkká špička pera s ľahkosťou nasleduje tvar línie oka a v jedinom kroku vykreslí výraznú presnú linku. Zamatová textúra farby je vodeodolná, rýchlo zaschýna a vytvára farebnú vrstvu, ktorá vydrží neporušene až do 24 hodín od nanesenia. 

Aktívne zložky

Špeciálne polyméry vytvárajú odolnú prispôsobivú vrstvu. Vysoký podiel vody (37.5 %) dodáva linke jej dlhotrvácnosť. 

Aplikácia

Ponad líniu vrchných rias si naneste tenkú, alebo hrubšiu linku. 

ŽIARIVÝ RÚŽ

Zdroj: FAnn

SHINE VIBES LIPSTICK - ŽIARIVÝ RÚŽ

Žiarivý rúž s mokrým efektom. Zamatová luxusná farba pokrýva pery ľahkou vrstvou, ktorá sa na nich rozplýva a zanecháva ich krásne žiarivé. Vláčna textúra zvýrazňuje objem pier bez pocitu lepkavosti, počas dňa pôsobí na perách príjemne a komfortne. Praktický tvar tyčinky umožňuje osviežiť si farbu pier kedykoľvek pár jednoduchými ťahmi. Rúž je ideálny aj na úpravu vzhľadu počas dňa. Delikátna vôňa čiernych ríbezlí.

Aplikácia

Ceruzkou nasledujte prirodzený tvar pier, pričom postupujte od stredu pier k okrajom. Tvar ceruzky upravujte dvojitým strúhadlom.

Zisti viac: Liu Jo Milano: Očarujúca vôňa pre oslnivú a žiarivú ženu

DUO ŠTETEC NA LÍCENKU & ROZJASŇOVAČ

Zdroj: FAnn

BLUSH & HIGHLIGHTER DUO BRUSH - DUO ŠTETEC NA LÍCENKU & ROZJASŇOVAČ

Obojstranný štetec na aplikáciu krémových líceniek a rozjasňovačov. Mäkké syntetické vlákna umožňujú zvýraznenie čŕt tváre pri aplikácii produktu, zaisťujú precízny a prirodzený výsledok s efektom „druhej kože“. Zrezané vlákna sú ideálne na zvýraznenie a rozjasnenie lícnych kostí, kým krátke zaoblené vlákna perfektne nasledujú črty tváre a poslúžia vám na roztretie lícenky. 

Použitie

Zaobleným štetcom si nanášajte lícenku a zrezaným rozjasňovač. Štetec je vynikajúci aj na aplikáciu výrazného make-upu a na kontúrovanie.

DVOJITÉ STRÚHADLO

Zdroj: FAnn

DOUBLE SHARPENER - DVOJITÉ STRÚHADLO

Strúhadlo na všetky drevené a plastové ceruzky na oči, či pery. Profesionálne nože umožňujú precízne naostrenie ceruziek, pričom predchádzajú ich polámaniu. Balenie strúhadla obsahuje aj pinzetku na čistenie strúhadla a odstránenie všetkých usadenín z drevených a plastových ceruziek. Strúhadlo je praktické na udržanie dobrého tvaru všetkých typov ceruziek. Je nevyhnutnou pomôckou, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. 

Použitie

Podľa veľkosti ceruzky použite menšie, alebo väčšie strúhadlo. Následne strúhadlo vyčistite priloženou pinzetkou. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 28.10.19 07:20

ĽŠ
karma
100.00

Lákavé festivalové "lahôdky"!

  • 0
Odpovedať

Ivana Šurániová 28.10.19 10:39

karma
100.00

krasne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní