Nové vône Laura Biagiotti RomamoR - pre ňu a pre neho

Nové vône Laura Biagiotti RomamoR - pre ňu a pre neho

RomamoR je jedinečnou dvojicou vôní vytvárajúcou moderný obraz ikonických vôní ROMA, ktoré značka Laura Biagiotti uviedla v roku 1988 ako esencie pravého talianskeho štýlu. 

Rím, mesto, ktoré vo svojom originálnom názve ROMA nesie zároveň aj odkaz AMOR, je odjakživa miestom extrémnej fascinácie. Niektorí historici dokonca razia teóriu, že v dávnych časoch bol AMOR tajným názvom Ríma.

Na oslavu tridsiateho výročia vôní ROMA značka Laura Biagiotti predstavuje nové vône pre ženy a mužov s cieľom vyjadriť svoju ohromnú lásku k Rímu. Laura Biagiotti sa vracia k počiatočnému bodu výnimočnej voňavej cesty, ktorá sa začala pred 30 rokmi: k večnému mestu, miestu s vlastnou dušou.

„Prostredníctvom tejto novej vône skladáme poctu a vyjadrujeme našu vášeň pre Rím: včera, dnes aj zajtra.“ Lavinia Biagiotti Cigna, prezidentka spoločnosti Biagiotti Group

Odporúčame: Desigual Fresh World: Ovocná, kvetinovo-orientálna vôňa pre dámy

Laura Biagiotti RomamoR Donna

Zdroj: Shutterstock®

Laura Biagiotti RomamoR DONNA

RomamoR Donna patrí medzi orientálne, kvetinové a cyprusové gurmánske vône. Je dielom dvojice talentovaných, skúsených parfumérok – Véronique Nyberg a Violaine Colla.

Kompozíciu tvorí dvojica akordov, ktorá vytvára harmonickú symfóniu intenzívnych a žiarivo ženských akcentov. Okúzľujúci akord ROMA charakterizujú rafinované tóny pačuli, pomarančových kvetov a kašmírového dreva. Ich dokonalým odrazom je akord AMOR zostavený z černíc, čučoriedok, červených lesných plodov a vanilkového absolútu.

RomamoR Donna je mladistvým a moderným odrazom ikony. Flakón má tvar rímskeho stĺpu imitujúci tvar flakónu vytvorený pred 30 rokmi, avšak vyznieva oveľa modernejšie. Kombinácia ružového skla a žiarivej tekutiny v okamihu navodzuje atmosféru nádherných západov slnka nad Rímom. Názov RomamoR je vertikálne vyobrazený na chrómovom uzávere, kým logo Laura Biagiotti je štýlovou ozdobou skla flakónu.  

Vonkajšie balenie taktiež evokuje rímsku kolonádu moderným štýlom: striedaním lesklých a matných pásikov na svetloružovom podklade. Pripomína jemný odtieň mramoru pod záplavou slnečných lúčov.

Laura Biagiotti RomamoR Uomo

Zdroj: Shutterstock®

Laura Biagiotti RomamoR UOMO

RomamoR Uomo sa radí do rodiny orientálnych, aromatických, ambrových vôní. Vytvoril ju francúzsky parfumér Guillaume Flavigny.

Akord ROMA je elegantnou kombináciou korenistých aróm kardamómu, čierneho korenia a muškátového oriešku s typicky mužnou kombináciou vetiveru a pižma. Vyjadruje majestátnu silu večného mesta. Akord AMOR je naopak prekvapivou zmesou romantickej levandule, zmyselného santalu, sladkých fazuliek tonka a očarujúcej ambry. Pripomína okamihy, kedy dvojica ruka v ruke romanticky prechádza úzkymi uličkami Trastavere.

RomamoR Uomo sa predstavuje vo flakóne v tvare panteónu, podobne ako ikonická vôňa ROMA pred 30 rokmi. Sivé sklo evokuje dlažobné kocky historických miest Ríma, ako aj romantické mraky vznášajúce sa nad mestom. Leštený hliníkový uzáver s razbou loga módneho domu pôsobí dominantne a mužne.

Odolné vonkajšie balenie s motívom lesklých a matných diamantov vyvoláva predstavu dažďom pokrytej kolonády.

Laura Biagiotti RomamoR - dámska a pánska vôňa

Zdroj: Shutterstock®

Reklamný vizuál

Mladá zamilovaná dvojica v romantickom objatí sa pokojne prechádza uličkami Trastevere po večeri. Ona si opiera hlavu o jeho rameno, on ju chráni svojím objatím. Hľadia si do očí a vnímajú len jeden druhého. Mohli by byť obklopení davom a ani by ho nepostrehli. V skutočnosti sú sami. Na pozadí sa odhaľuje starý model Fiatu 500 a presvitajúce svetlá Ríma. Vizuál je pôsobivým stvárnením vône lásky a Ríma.

Línia

ROMAMOR DONNA  

  • Toaletná voda 25 ml  
  • Toaletná voda 50 ml  
  • Toaletná voda 100 ml  

ROMAMOR UOMO

  • Toaletná voda 40 ml
  • Toaletná voda 75ml
  • Toaletná voda 125 ml

Novú dvojicu vôní Laura Biagiotti RomamoR nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 12.01.19 07:42

SK
karma
114.00

zaujímavé vône, pekné flakóny...

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 12.01.19 07:54

ĽŠ
karma
100.00

Pútavé skladanie pocty a vyjadrenie vášne pre Rím.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 15.01.19 21:49

ĽU
karma
100.00

pekné flakony aj vône

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 19.02.19 09:31

karma
108.00

mat tieto vone a potom uz len ist do Rima, to je nas cestovatelsky sen

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní