Nový make-up od Collistar - SERUM FOUNDATION PERFECT NUDE

Nový make-up od Collistar - SERUM FOUNDATION  PERFECT NUDE
  • 28.09.2016
  • Danka Šindléryová

Špeciálny make-up, ktorý obnovuje a vyzdvihuje prirodzený jas nahej pleti, pričom vytvára pocit dokonalého komfortu.

Ikonický produkt, ideálny v každom veku a pre všetky typy pleti, pôsobí exkluzívne vďaka matnému dizajnu a dávkovacej pipete evokujúcej kozmetické prípravky s najvyššou koncentráciou zložiek. Tento make-up poskytuje pleti zároveň cielené ošetrenie. Sérum nielen zabezpečuje jeho tekutú konzistenciu, ale aj exkluzívne superhydratačné, liftingové a ochranné zloženie. Kyselina hyalurónová v dvoch molekulárnych hmotnostiach pleť hydratuje a vyhladzuje, antioxidačný vitamín E pôsobí proti vplyvu voľných radikálov, optické púdre spolu s UV filtrami zjednocujú tón a chránia pleť pred starnutím.

Citeľne zmyselná textúra vyplýva z perfektnej rovnováhy silikónov a silikónových elastomérov: spôsob, akým sa make-up dotýka a rozplýva na pleti jej spôsobuje čistý pôžitok. Pre zníženie rizika alergických reakcií na minimum sa make-up podrobil dermatologickým testom. Jeho zloženie nevyvoláva tvorbu komedónov, neobsahuje parabény a je tiež testované na nikel (obsah niklu <0.001%).

Prečítajte si tiež: Novinky od Collistar - kolekcia PARLAMI D’AMORE

Nový make-up od Collistar - SERUM FOUNDATION  PERFECT NUDE

Zdroj: Shutterstock®

Tekutá a ľahká konzistencia často znamená kompromis na úkor farby a krytia. Neplatí to však v prípade make-upu Perfect Nude Serum Foundation, ktorý kryje bezchybne a navyše je možné ho vrstviť až po dosiahnutie želaného krycieho efektu. Jeho textúra však ponúka viac. Balenie nie je treba miešať pred aplikáciou, ako je to v prípade väčšiny tekutých make-upov, pretože pigmenty sú rozpustené v jednoliatej tekutej emulzii, ktorá je vždy pripravená na použitie. Make-up zanecháva na pleti príjemný svieži pocit.

Nový make-up Collistar Perfect Nude Serum Foundation dostupný v sieti parfumérií FAnn od septembra 2016.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Lenka Lapuniková 26.09.16 10:31

LL
karma
-1.00

Vyzerá zaujímavo.

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 27.09.16 18:59

LK
karma
100.00

Pojdem ho skúsiť, zaujal ma

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní