Oriflame výzva: venuj sebe aj jemu viac pozornosti!

Oriflame výzva: venuj sebe aj jemu viac pozornosti!

Pravdou je, že či už vo vzťahu k sebe samej alebo vo vzťahu k partnerovi, nedostatočná starostlivosť zabíja rovnako, ako starostlivosť prehnaná. Dopraj sebe aj jemu pozornosti tak akurát, aby si nič neprehnala, ale ani nezanedbala!

Uprav sa, nalíč sa!

V novom katalógu Oriflame nájdeš jedinečnú a skvelú novinku - tekuté matné očné tiene The ONE. Líčenie nikdy nešlo tak hravo a príjemne! Inovatívna textúra tekutých očných tieňov bohatej farby sa ľahko kĺže po očnom viečku, schne a mení svoj vzhľad na matný. Nevytvárajú sa na nich ryhy a majú dlhodobé trvanie. Nájdeš ich v troch skvelých farbách - Tender Brown, Creamy Taupe a Gentle Beige.

Pozornosť venovaná sebe samej je veľmi dôležitá! Existuje viacero štúdií, ktoré sa venovali téme žien s makeupom a bez makeupu. Každá z nich potvrdila, že ženy s makeupom sú považované za atraktívnejšie a často aj viac kompetentné. S tým súvisí, že sa im viac darí v práci, majú viac ponúk a lepšiu kariéru. Ak aj žiješ hekticky a rýchlo, tekuté matné očné tiene The ONE od Oriflame ti líčenie umožnia aj za naozaj krátku dobu. Aby si už nenalíčená jednoducho nevyšla z domu.

Testovali sme: Oriflame Milk and Honey Gold krém na ruky a telo

sada na obnovu pleti NovAge

Zdroj: Shutterstock®

Obnov svoju pleť!

Každá niekedy potrebujeme trochu zvýšenú starostlivosť. Naša pleť je denne vystavovaná nielen vnútornému napätiu a stresu, prípadne nie úplne vhodnej životospráve, ale aj vonkajším podnetom. Znečistené životné prostredie, vykúrené miestnosti, chladné momenty vonku - to všetko na našu pleť vplýva. Z času na čas preto potrebuje osviežiť, posilniť, odstrániť odumreté bunky a nechať priestor na voľné dýchanie tým novým. Oriflame v katalógu 4, ktorý bude platný do 18. marca, prináša sadu na obnovu pleti Nov Age. Ide o revolučnú obnovujúcu pleťovú sadu v 2 krokoch. Obnovuje pleť, odstraňuje z nej odumreté bunky a redukuje vzhľad nedokonalostí. Už po mesačnom používaní ťa potešia menej viditeľné jemné linky a vrásky, menej viditeľné pigmentové škvrny, menej viditeľné jazvy po akné a viac zjednotený tón pleti. Pretože aj tvoja pleť si zaslúži zvýšenú pozornosť a starostlivosť.

NovAge Men

Zdroj: Shutterstock®

Postaraj sa aj o neho!

Robili sa o tom prieskumy a zistilo sa, že aj muži sa o seba chcú starať. Spoločnosť SKINfo zistila, že  muži si myslia, že kozmetiku potrebujú na to, aby v práci vyzerali dobre a na to, aby sa niekomu zapáčili. A až 40% mužov priznalo, že ak by mali vyšší zárobok, míňali by na kozmetiku viac. Navyše, muži riešia veľmi podobné estetické problémy ako ženy - zjemnenie a výživa vlasov, redukcia známok starnutia a hydratácia a výživa suchej pokožky.

Pomôž mu v starostlivosti, zoznám ho s novou sadou NovAge Men! Klinické testy potvrdili, že sada pôsobí proti známkam únavy, redukuje vrásky, vyhladzuje pleť, zlepšuje hydratáciu a tón pleti a dodáva jej pružnosť. V sade nájdeš čistiaci píling, očný gél, sérum a pleťové mlieko. Nebol by to Oriflame, aby na pomoc aj mužskej pleti neprivolal prírodné ingrediencie. V sade NovAge Men sú to konkrétne baobab so svojimi omladzujúcimi účinkami, energizujúci výťažok z rastlinných kmeňových buniek kávovníka a prírodné japonské čierne uhlie, ktoré je kráľom čistiacich ingrediencií.

Soul Focus

Zdroj: Shutterstock®

Poteš ho!

Ak podľa teba zvýšenú pozornosť nepotrebuje, možno ho budeš chcieť aspoň potešiť. Jednou z možností je nová toaletná voda Soul Focus s obsahom čierneho korenia, kožených tónov a tmavého jantáru. Vôňa je určená pre neporaziteľných mužov, jej teplé srdce tvorí mužná kombinácia fialkových lístkov a levandule, prechádzajúcich do intenzívneho základu z tmavého jantáru a cédrového dreva, zmiešaného s tónmi kože.

Dopraj sebe a starostlivosti o seba i o neho zvýšenú pozornosť. Výsledkom bude nielen krajšia, ale najmä zdravšia pokožka. Budeš sa cítiť lepšie, zdravšie a vďaka tomu aj šťastnejšie. A takú ťa Oriflame chce. Prelistuj si nový katalóg Oriflame na www.oriflame.sk a zisti viac!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Marta Bujdošová 05.03.18 10:07

MB
karma
98.00

tie tiene maju nadhernu farbu

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 07.03.18 17:49

ĽU
karma
100.00

pekná kozmetika od oriflame

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní