Pure Elements: BIO HYALURON dvojkombinácia proti vráskam

Pure Elements: BIO HYALURON dvojkombinácia proti vráskam

Lotosový kvet býva v kozmetike pomerne obľúbenou zložkou. Pochádza z Južnej Ázie, má hrubé korene, veľké okrúhle listy a kvety vo farbe dúhy. Kozmetický priemysel využíva okvetné lístky lotosu, jeho stonky, semená, plody, korienky a púčiky.

Výťažky z lotosového kvetu sú základom aj produktovej línie Anti Age od Pure Elements. Úžasná novinka z radu bio kozmetiky je dvojkombináciou v starostlivosti o zrelú pokožku so sklonom k tvorbe vrások. Obsahuje očný krém a sérum. Očný krém je obohatený o tri tipy kyseliny hyalurónovej a rovnako aj o extrakt z lotosu, mandľový olej, bambucké maslo a vitamín E. Očný krém z luxusného radu Anti Age je určený na citlivú pokožku v oblasti očí. Vysoko koncentrované sérum vyššej triedy bio kozmetiky Pure Elements so vzácnym výťažkom z lotosu a mandľovým olejom rovnako obsahuje tri typy kyseliny hyalurónovej.

Sérum aj krém sú samozrejme obohatené o energizujúce horské kryštály. Ide o nemeckú certifikovanú bio kozmetiku s certifikátom BDIH. Tieto dva produkty dopĺňajú rad Anti-Age do ktorého patrí aj Bio Hyalurón pleťový krém denný, nočný a maska. Spolu tvoria komplexnú starostlivosť o zrelú pleť. Produkty sú navyše vyrobené bez konzervačných látok, alergénov a živočíšnych zložiek! Čo poviete, necháte sa zlákať na silu prírody?

Pozri aj: Tip na vianočný darček: Kozmetika PURE ELEMENTS

očný krém proti vráskam

Zdroj: Shutterstock®

BIO HYALURON pleťové sérum s výťažkom z lotosového kvetu

Zložky výťažku z lotosového kvetu a jeho priaznivý vplyv na vašu pokožku:

  • Škrob - upokojuje podráždenie, začervenanie a zápal.
  • Aminokyseliny - sú zodpovedné za regeneráciu buniek.
  • Lipidy - sú dôležité pre podporu bunkových membrán.
  • Vitamín C - zabezpečuje urýchlenie hojenia, podporuje syntézu kolagénu a elastínu, je silný antioxidant a podporuje pružnosť krvných kapilár.
  • Extrakt z bieleho lotosového kvetu – má upokojujúce, protizápalové, antioxidačné, imunomodulačné, protektívne a regeneračné účinky. Podporuje hojenie, pružnosť kapilár, syntézu kolagénu a elastínu.
  • Flavonoidy - majú protizápalový, antioxidačný účinok a podporujú imunitu.

Pozri aj: TEST: PURE ELEMENTS - detská kozmetika

sérum proti vráskam

Zdroj: Shutterstock®

Mandľový olej nachádzajúci sa v pleťovom sére Pure Elements má silné upokojujúce a regeneračné účinky. Veľmi rýchlo a dobre sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Svojou kvalitou sa stal najpoužívanejším masážnym olejom v aromaterapii. Dobre ho znášajú všetky druhy pleti (ekzém, akné, podráždená pokožka, ale i spáleniny od slnka). Zvlášť vhodný je pre suchú až popraskanú, zlupujúcu sa pokožku. Obsahuje množstvo vitamínov a kyselinu olejovú, ktorá patrí medzi nenasýtené mastné kyseliny a tiež alfa-tokoferol, ktorý je prírodný antioxidant.

Okrem mandľového oleja nájdete v rade Anti Age aj všetkým dobre známu a nesmierne účinnú kyselinu hyalurónovú.

Odporúčame: TEST: Pure Elements - čistiaca pleťová starostlivosť

Pure Elements

Zdroj: Shutterstock®

mandľový olej

Zdroj: Shutterstock®

BIO HYALURON očný krém proti vráskam

Okrem mandľového oleja a kyseliny hyalurónovej obsahuje očný krém Pure Elements aj bambucké maslo. Práve toto maslo má výnimočnú schopnosť. Aj nerafinované a surové bambucké maslo účinne prispieva k ošetreniu pokožky. Okrem bohatého obsahu mastných kyselín ponúka našej pleti aj dávku vitamínu A, E a F. Ľahko sa vstrebáva do pleti, má dlhotrvajuce hydratačné účinky a stimuluje schopnosť hojenia sa. Jeho „tajomstvo" spočíva v tom, že svojim zložením je veľmi podobné prirodzenému ochrannému filmu ľudskej pokožky.

Viac prírodných produktov nájdete na www.bio-kozmetika.sk

 

Pozri aj: TEST: PURE ELEMENTS - pleťová maska a peeling

bambucké maslo

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní