Starostlivosť o strnisko s Nivea MEN: Niekoľkodňové je opäť IN!

Starostlivosť o strnisko s Nivea MEN: Niekoľkodňové je opäť IN!

Život je plný kontrastov – muži sú energickí a silní. Ale nie vždy aj ich pokožka. Až 65 % z nich tvrdí, že je ich pleť citlivá, a to zvlášť po holení. Preto značka NIVEA prichádza na trh s dvomi horúcimi holiacimi novinkami pre mužov, ktorí nosia radi strnisko. Poradia si aj s tou najpodráždenejšou pokožkou!

Prípravky na holenie od značky NIVEA milujú muži po celom svete, najmä ich ikonický modrobiely rad, určený pre citlivú pleť. Novinkou sú teraz dva výrobky určené špeciálne pre mužov, ktorí majú citlivú pleť a dávajú prednosť športovému strnisku pred klasickým, čisto hladkým oholením. Holenie niekoľko dní starého strniska totiž môže na pleti spôsobiť päť prejavov podráždenia: pálenie, začervenanie, suchú pleť, napätosť a svrbenie. Nový rad NIVEA MEN Sensitive preto neobsahuje alkohol a nájdete v ňom tiež harmanček a jemný mandľový olej, ktoré majú preukázateľné upokojujúce účinky na citlivú pleť.

Odporúčame: Prečo telo potrebuje detoxikáciu? A ako na celkovú očistu pokožky?

Balzam po holení Sensitive, NIVEA MEN

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Novinky od značky NIVEA MEN Sensitive:

Balzam po holení Sensitive, NIVEA MEN, 125 ml, 10,89 Eur 

Je dokonalým spoločníkom po každom holení, ale tiež slúži ako starostlivosť medzi jednotlivými holeniami, pretože upokojuje pokožku a skvele zmäkčuje strnisko. Dizajnová kovová fľaša obsahuje balzam, ktorý má 0 % alkoholu, jeho zloženie je nemastné a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Obsahuje harmanček a mandľový olej, ktoré pokožku upokojujú, hydratujú a zamedzujú jej štípaniu.

Gél na holenie Sensitive, NIVEA MEN

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Gél na holenie Sensitive, NIVEA MEN, 200 ml, 4,55 Eur

Je určený pre všetky dĺžky fúzov. Zmäkčuje i dlhé, tvrdé strnisko a umožňuje ľahké oholenie jedným ťahom. Zloženie bez alkoholu pôsobí proti piatim prejavom podráždenej pleti: proti páleniu, začervenaniu, suchej pleti, napätosti a svrbeniu.

Testovali sme: Čistiaci krém, zlupovacia maska a nočná maska NIVEA URBAN SKIN DETOX


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 02.09.19 07:53

ĽŠ
karma
100.00

Prípravky na holenie od značky NIVEA sú podľa mužov naozaj výborné!

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 25.09.19 18:20

ĽU
karma
100.00

vyzera dobra kozmetika pre mužov

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní