Teaology HAPPY SKIN ALL-IN-ONE BEAUTY BALM - s infúziou modrého čaju

Teaology HAPPY SKIN ALL-IN-ONE BEAUTY BALM - s infúziou modrého čaju

Happy Skin je nové komplexné pleťové ošetrenie, ktoré zjednoduší váš každodenný rituál starostlivosti o pleť. Čisté a prírodné zloženie môžete používať kedy chcete a ako chcete. Výsledkom je svieža, hydratovaná, spevnená a žiarivá pleť – v každej situácii.

ODDNES BUDE VÁŠ ŽIVOT ŠŤASTNEJŠÍ...
A ROVNAKO AJ VAŠA PLEŤ!

Multifunkčné pleťové ošetrenie s vyše 60% podielom pravej antioxidačnej infúzie modrého čaju Oolong a 95% zložiek prírodného pôvodu ponúka pleti nekonečné množstvo výhod. Bohatá rozpustná konzistencia sa môže aplikovať na pleť tváre, očných kontúr, pier a krku, pričom je vhodná pre všetky typy vrátane tej najcitlivejšej. Dodáva pleti energiu a prebúdza ju vďaka výživnej a povzbudzujúcej sile rastlinných ceramidov skombinovaných s olivovým olejom a olejom maslovníka.

Zmes delikátnych exfoliačných zložiek vyhladzuje a rozjasňuje pleť, kým vitamíny C a E ju zbavujú známok únavy. Niacínamid, derivát vitamínu B3, pomáha redukovať drobné vrásky, zmenšuje póry a zmierňuje problémové miesta. Dermatologicky testovaný a bez alergénov – pre šťastnú pleť každého typu a v akomkoľvek veku!

Testovali sme: ea Glow exfoliačné tonikum od Teaology pre čistejšiu pleť

Teaology pleťový krém

Zdroj: FAnn

APLIKÁCIA

  • Ako maska: naneste na pleť tváre a očných kontúr viditeľnú vrstvu prípravku. Nechajte pôsobiť aspoň 10 minút, alebo počas spánku. Zvyšky prípravku zotrite priloženou mušelínovou utierkou. Pleť neoplachujte.
  • Ako ošetrujúci balzam: naneste na pleť tváre, očné kontúry a krk. Jemne vmasírujte.
  • Ako hydratačná podkladová báza: aplikujte na pleť tváre pred nanesením make-upu.

HREJIVÁ UTIERKA: DOPLNOK ŠŤASTIA

Mušelínová utierka sa v ostatnom období stala nevyhnutnosťou žien Veľkej Británie, pretože je praktická, efektívna a multifunkčná, presne ako náš nový balzam Happy Skin. Táto utierka sa používa na čistenie tváre, dokáže uvoľniť póry a tým znásobiť efektívnosť pleťových masiek.

Vyrobená z čistého bavlneného mušelínu, vyniká jemnou štruktúrou, ktorá:

  • umožňuje jemnú exfoliáciu;
  • pomáha z pleti odstrániť odumreté bunky;
  • stimuluje mikrocirkuláciu;
  • podporuje vláčnu a žiarivú pleť.
Teaology pleťový balzam

Zdroj: FAnn

AKTÍVNE ZLOŽKY

  • Infúzia modrého čaju: Modrý čaj, známy aj ako Oolong, je polofermentovaný čaj, ktorý rastie v čínskom regióne Fujian a obsahuje vysoký podiel minerálov, vďaka ktorým má charakteristickú modrozelenú farbu. Kombinuje antioxidačnú efektívnosť zeleného čaju s energiu dodávajúcim a stimulačným efektom čierneho čaju. Pre proces polofermentácie je obzvlášť bohatý na polyfenoly, ktoré bránia starnutiu buniek a redukujú vplyv voľných radikálov.
  • Prírodné ceramidy: Sú základnými kameňmi bariéry pleti, vodeodolnej vrstvy, ktorá chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi a dehydratáciou. Existuje viac typov ceramidov, ale všetky z nich majú lipidový pôvod a sú nevyhnutnosťou pre zdravú a krásnu pleť.

  • Olivový olej: Vyživuje pleť a reguluje hydratáciu. Jeho antioxidačný účinok napomáha k prevencii starnutia buniek. Intenzívne upokojuje, vďaka čomu je vynikajúcou zložkou aj pre tú najcitlivejšiu pleť.
  • Niacínamid: Známy aj ako vitamín B3, reguluje tvorbu mazu, zlepšuje produkciu kolagénu a elastínu, zjednocuje pleť, zmenšuje póry a podporuje pružnosť.

  • Jojobový olej: Obsahuje vysoký podiel antioxidantov, vitamínov a omladzujúcich zložiek. Zároveň reguluje tvorbu mazu.

  • Pupočník ázijský: Známy je aj ako tigria tráva, pretože si v ňom tigre otierajú svoje rany, aby sa im rýchlejšie zahojili. Obsahuje kyseliny, ktoré majú výrazný vplyv na činnosť fibroblastov a podporu tvorby kolagénov.

​​HAPPY SKIN ALL-IN-ONE BEAUTY BALM nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní