Turmalínový pás: Zbaví ťa bolesti a opäť postaví na nohy

Turmalínový pás: Zbaví ťa bolesti a opäť postaví na nohy

Ametyst, akvamarín, ruženín, jantár, rubín,... a dokonca aj turmalín. Kamene, ktoré majú liečivé účinky a ktoré si obľúbili ľudia po celom svete. Nosíme ich ako talizmany, nosíme ich ako šperky a dokonca, teraz ich môžete nájsť aj vo výrobkoch, ktoré majú špeciálne účinky.

Veríte v silu liečivých kameňov, ktoré sa stali terčom výskumov vedcov po celom svete a ktoré patria medzi prvky, využívané v alternatívnej medicíne? Tak v tom prípade čítajte ďalej, pretože vám s radosťou predstavíme výrobok, ktorý rozhodne stojí za vyskúšanie.

Pozri aj: Vrásky smiechu, vrásky starostí, vrásky... prečo vlastne vznikajú?

pás s liečebnými účinkami

Zdroj: Shutterstock®

Turmalínové samozahrievacie vlákna

Turmalín je už po mnoho rokov známy vďaka svojim priaznivým účinkom na ľudský organizmus. Moderná technológia umožnila jeho spracovanie, preto sa z tohto vzácneho kameňa začali vyrábať vlákna. Tie sa vyrábajú rozdrvením turmalínu a pridaním prírodných vlákien, vďaka čomu sa môže turmalín využívať pri výrobe špeciálnych produktov.

Nakoľko je turmalín známy ako „prírodná slnečná batéria“, tak najväčšou prednosťou turmalínových vlákien sú ich tepelné vlastnosti. Dokážu uchovávať tepelnú energiu a dopĺňať tak energiu do buniek v organizme a koniec koncov aj zohrievať organizmus.

Takéto zahrievanie vedie k uvoľneniu svalov, zlepšeniu pohyblivosti kĺbov, zmierneniu bolesti či dokonca zníženiu času rekonvalescencie po operácii alebo zraneniach. Čo navyše ocenia mnohí z nás, tak teplo pomáha pri rozpúšťaní tukov, preto takéto turmalínové výrobky sú vysoko nápomocné pri redukcii telesnej hmotnosti.

Turmalínový pás

Zdroj: Shutterstock®

Turmalínový pás – moderný výrobok s prírodnými prvkami

Turmalínové výrobky vznikli po mnohých rokoch výskumov a to spojením modernej technológie, tradičnej čínskej medicíny, biológie a textilného priemyslu. Výsledkom sú produkty, ktoré disponujú funkciou samozahrievania, čím prinášajú úľavu od bolesti v priebehu okamihu.

Turmalínové pásy si dokážu poradiť so širokým spektrom problémov. Navyše, takéto pásy nepredstavujú žiadnu záťaž pre organizmus ako mnohé iné orálne užívané lieky. Sú šetrné, prírodné a navyše nepotrebujú žiadny elektrický zdroj ako mnohé vyhrievacie výrobky.

Prečo sa teda nepresvedčiť o účinkoch takejto alternatívnej medicíny, ktorá funguje na princípe samozohrievania a odovzdávania energie bunkám? Ak by ste sa radi poobzerali po podobných výrobkoch, tak vám odporúčame nahliadnuť do ponuky na www.tiandekozmetika.sk, kde, okrem iného, nájdete aj Pás s bodovou turmalínovou vrstvou. Získajte aj vy voľnosť a pohodlie v každom pohybe! Turmalínový pás je vhodný pre každého pri fyzickej aktivite, dlhodobom státí alebo sedení.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 12.10.18 09:54

MM
karma
100.00

rada by som vyskúšala, vždy keď ma boleli "kríže" uväzovala som si okolo pásu teplý šál

  • 1
Odpovedať

Katarína Kačuriková 16.10.18 21:08

karma
113.00

Ak by ste ho chceli vyskúšať, tak Vám odporúčame zapojiť sa do súťaže na Instagrame @tiandekozmetikask, kde práve o tento pás prebieha súťaž :)

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní