UKÁŽTE SVETU SKRYTÚ KRÁSU

UKÁŽTE SVETU SKRYTÚ KRÁSU

Určite všetky dobre poznáte rozprávky, v ktorých museli princezné a hlavné hrdinky svoju prirodzenú krásu skrývať... Buď im ju niekto závidel, alebo im priniesla len samé nešťastie. Aj tieto rozprávkové krásky však napokon prišli na to, že krásu skrývať neradno. V spomínaných rozprávkach o Popoluške, Snehulienke či Princeznej so zlatou hviezdou napokon prišlo k odhaleniu pravej krásy a k vytúženému šťastnému koncu, keď princezné našli večnú lásku, ktorú tak úpenlivo hľadali.

Milé dámy, podobne je to aj v reálnom živote. Ak budeme našu krásu skrývať, môže sa stať, že ju neuvidí práve naša osudová láska. Uznajte, to by bola naozaj veľká škoda!

ĽÚBEZNÉ LÍČKA

Úžasná kolekcia mejkapu Featherlight od Oriflame mala premiéru v auguste. K špirále, očným tieňom a rúžom pribudnú krásne ligotavé líčka. 

Odporúčame tiež: TEST: ORIFLAME - Giordani Gold - Omladzujúci balzam na pery

Sypká farba na líčka The ONE Featherlight

Zdroj: Shutterstock®

Sypká farba na líčka The ONE Featherlight, či už v bronzovom, broskyňovom alebo ružovom nádychu, dodá vašej tvári iskru a radostný nádych. Líčka sú obohatené o super jemné minerálne pigmenty, preto o nich ani nebudete vedieť. Ak chcete dosiahnuť len jemné zafarbenie, naneste si štetcom len málo sypkej farby. Ak chcete naopak dosiahnuť výrazný efekt, nebojte sa jednotlivé farby pomiešať a naniesť ich na tvár vo väčšom množstve.

VÁŠNIVÁ SPRCHA

Vysoké palmy, osviežujúce Mojito, neprestávajúci rytmus vášnivej salsy a pouličných hudobníkov... Aj tak by sa dal opísať raj na zemi na exotickej Kube. Existuje ešte niečo, čím je Kuba preslávená, a to je kvalitná káva, ktorej aróma sa nesie široko-ďaleko ulicami hlavného mesta, rozsiahlymi plantážami a klasickými kaviarničkami, ktoré inde na svete nenájdete. Dobrá správa je, že za kubánskou atmosférou nemusíte cestovať cez oceán, priniesť si ju môžete do kúpeľne vďaka produktom Discover Cuban Rhythms, a to už začiatkom septembra!

Odporúčame tiež:  

TEST: Oriflame - sprchový gél NATURE SECRETS s osviežujúcim kiwi

Aromatické Mydlo a Sprchovací gél z radu Discover Cuban Rhythms

Zdroj: Shutterstock®

VEDELI STE, ŽE... Kubánska ekonomika je založená najmä na exporte rýb a kávy? Áno, kubánska káva patrí k tým najlepším na svete! Aj keď sa dá kúpiť už takmer všade, najlepšie si ju vychutnáte priamo v bare na havanskej pláži. Jej znamenitú arómu vám teraz prináša Oriflame :)

Aromatické MydloSprchovací gél z radu Discover Cuban Rhythms vytvárajú jemnú penu s úžasnou vôňou kubánskych kávových bôbov a cukru z cukrovej trstiny či cukrovej repy. Ponorte sa aj vy do exotiky, za ktorou už nemusíte cestovať, len si ju užívať v pohodlí domova.

Odporúčame tiež:  BUĎTE PRIPRAVENÁ NA JESEŇ

oriflame katalog C13

Zdroj: Shutterstock®

Milé dámy, ORIFLAME vám praje príjemný začiatok jesene, aj keď v kútiku dúfame v dlhé a pekné „babie leto“ :) .

 

Viac informácií o produktoch na www.oriflame.sk alebo v aktuálnom katalógu.

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Lucia Kobíková 13.09.16 17:51

LK
karma
100.00

To kávové musí krásne voňať :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní