Voľba spotrebiteľov 2018: Ktoré výrobky dm drogerie markt vyhrali?

Voľba spotrebiteľov 2018: Ktoré výrobky dm drogerie markt vyhrali?

Výrobky dm značky Balea stick na čistenie pleti a Profissimo čajové sviečky so systémom viacnásobného naplnenia boli ocenené v 7. ročníku marketingového programu Voľba spotrebiteľov ako najlepšie novinky roku 2018 vo svojich kategóriách a to Pleťová kozmetika a Sviečky a vône do bytu. Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutočnilo v polovici júna v Moyzesovej sieni v Bratislave. Ceny za dm prevzali referentka nákupu Martina Popjaková a asistentka nákupu Lucia Roth.

Odporúčame: Nekonečný boj so špinou skončil! Vieme, ako účinne odstrániť škvrny

Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka je marketingový program, ktorý oceňuje nové a inovované produkty v oblasti rýchloobrátkového tovaru. Program sa zameriava na monitoring, ocenenie a podporu nových a inovovaných výrobkov alebo výrobkových radov, uvedených na slovenský rýchloobrátkový trh počas predchádzajúceho takmer roka a pol. Jeho unikátnosť spočíva v spôsobe stanovenia výhercov, o víťazoch v jednotlivých kategóriách totiž rozhodujú samotní spotrebitelia. 

Do programu bolo možné prihlásiť nové alebo inovované výrobky, uvedené na slovenský trh od januára 2017 až do jari 2018. Pri inovovaných výrobkoch mohlo ísť o technickú, ale aj o marketingovú inováciu. Po ukončení registrácie posúdila odborná porota, zložená zo zástupcov významných asociácií, zväzov a profesijných združení z oblasti retailu, výroby a komunikácie, všetky prihlásené výrobky, či vyhovujú stanoveným podmienkam programu, najmä však mieru inovácie a termín uvedenia produktov na trh.

Voľba víťazov prebehla na základe prieskumu uskutočneného na reprezentatívnej vzorke 2 000 respondentov, ktorí sú vybraní podľa stanovených kvót – vek, pohlavie, región a veľkosť miesta bydliska. Respondenti hodnotili prihlásené výrobky na základe fotografií a opisov v sprievodných textoch. Produkty boli ocenené na základe skóre, tvoreného celkovým dojmom (obal, značka a očakávania od produktu) a úmyslom opätovného nákupu. Váhy oboch častí na konečnom skóre sú ovplyvnené počtom respondentov so skúsenosťou s daným výrobkom. Víťazné produkty získavajú ročnú licenciu na logo a označenie Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka.

Voľba spotrebiteľov 2018

Zdroj: Shutterstock®

BALEA STICK NA ČISTENIE PLETI a PROFISSIMO ČAJOVÉ SVIEČKY

Balea stick na čistenie pleti je určený na normálnu a zmiešanú pleť. Jemné a dôkladné čistenie pleti s osviežujúcou vôňou čaju matcha. Pri kontakte s vodou sa mení na jemnú čistiacu penu. Oslobodzuje pleť od make-upu a nečistôt.

Profissimo čajové sviečky so systémom viacnásobného naplnenia vytvoria v každej miestnosti príjemnú a pohodovú atmosféru. Vydržia horieť až 6 hodín! Systém umožňuje doplniť ďalšie čajové sviečky do umelej nádobky, čím nezaťažujú životné prostredie.

Produkty nájdete na www.moja-dm.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní