Buďte štýlová aj na festivale! Krok za krokom: Festivalový make-up

Buďte štýlová aj na festivale! Krok za krokom: Festivalový make-up
  • 29.07.2016
  • Vladimíra Drábiková

Je leto, festivaly sú v plnom prúde a vám už zostáva len to najkrajšie, nachystať sa a ísť sa zabávať donekonečna. Otázka ale je, ako sa správne nachystať na festival?

V prvom rade si musíte uvedomiť, aký si želáte vzbudiť dojem. Chceli by ste sa stať šedou myškou, alebo skôr vášnivou fanúšičkou, či vyzývavou ženou?

Pokiaľ túžite po prvom variante, tak jednoduché džínsy s tielkom a teniskami nič nepokazia. Vlasy si necháte rozopnuté a make-up zvolíte skôr v štýle „natural look.“ Ak patríte k vášnivým fanúšičkám, tak sa oblečte na obraz svojej hviezdy. Práve na festivale vám to nikto nebude vyčítať a už vôbec si z vás uťahovať. Kľudne zvoľte aj tričko s ich podobizňou, podstatné je, aby ste sa uvoľnili a cítili dokonale šťastne.

No a my sme sa zamerali viac na tú extravaganciu a vyzývavosť. Nie preto, žeby sme odmietali iné štýly, ale práve preto, že si prajeme, aby ste vynikli a boli výnimočné v každom okamihu, ktorý tam strávite. V nasledujúcich videách sa môžete inšpirovať jednotlivými líčiacimi postupmi aj outfitmi. 

Odporúčame prečítať: Čo viete o mononukleóze?

Odporúčame prečítať: IKEA na ceste za dizajnom budúcnosti

Odporúčame prečítať: Vypracujte si nôžky s cvikmi v bazéne!

Odporúčame tiež: Krásna pokožka vďaka marhuliam?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 03.08.16 21:31

SK
karma
114.00

tá prvá ukážka sa mi páči

  • 0
Odpovedať

Adriána Jakubová 31.08.16 20:15

AJ
karma
-1.00

prve je krásne :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní