Inšpirácie na jesenné líčenie: Nauč sa líčiť z videotutoriálov

Inšpirácie na jesenné líčenie: Nauč sa líčiť z videotutoriálov

Každý rok prinášajú jednotlivé ročné obdobia so zmenou počasia trendy, ktorým je ťažké odolať. Aj tento rok sa teda môžeme tešiť na trendy nielen z oblasti módy, ale aj krásy. A práve pri kráse sa dnes trošku pozastavíme. Jeseň je totižto čarokrásna. Listy na stromoch menia svoju farbu a celkovo sa príroda mení. A tak je načase vymeniť žiarivé očné tiene za niečo viac sofistikovanejšie, ale rovnako elegantné a trendy. Svetlé a žiarivé tiene vymeňte za rôzne odtiene hnedej, burgundy, zelenej, tmavomodrej...

Ak by sme mali vybrať len jeden jediný tieň, ktorý bude túto jeseň dominovať na očiach, tak by to bol zlatý tieň. Zmyselné zlaté viečka sú základom krásy pre túto jeseň. Zlatá je navyše veľmi ľahká na kombinovanie. Môžete ju spojiť so svetlým alebo tmavohnedým tieňom (v závislosti od toho, aký odtieň zlatý zvolíte), ale tiež ju môžete skombinovať s atramentovým odtieňom alebo čiernym. Závisí len na tom, či si vytvárate líčenie na bežný deň alebo skôr na večernú udalosť.

Inšpirácie na jesenné líčenia

Vraví sa, že menej je niekedy viac, ale aj to, že viac je viac. Tak ako to bude túto jeseň? Oplatí sa vrstviť tiene a vytvárať si výraznejšie líčenia alebo sa treba skôr držať na uzde a voliť radšej jemnejšie a decentnejšie líčenie?

Ak hľadáte inšpiráciu na jesenné líčenie do práce, do školy, na rande alebo na akúkoľvek príležitosť, tak ju nájdite vo videách nachádzajúcich sa v našej galérii. Zozbierali sme pre vás tie najlepšie jesenné líčenia!

Pozri aj: Poburujúce detské preliezky, pri ktorých zlyhal dizajnér: To vážne?

1 z 9

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 04.10.19 06:16

ĽŠ
karma
100.00

Krásne jesenné líčenia!

  • 0
Odpovedať

Natália Lobodášová 04.10.19 12:09

NL
karma
105.00

Nádhera. Ešte sa tak naučiť líčiť :-)

  • 0
Odpovedať

Ivana Šurániová 09.10.19 20:24

karma
100.00

krasne farby

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní