Japonské umenie - šialené festivalové riasy

Japonské umenie - šialené festivalové riasy

Každej žene bola do vienka daná nespokojnosť. Rozhodne to je pravda. Nikdy nie sme spokojné s tým, čo nám príroda nadelila.

Veď napríklad, keď máme kučeravé vlasy – tak by sme chceli mať rovné a naopak. Rovnako to platí aj v prípade dekoltu, výšky a zastavíme sa aj u rias. Nie všetky máme krásne, dlhé, husté riasy ako bábiky. Preto siahame po prostriedkoch, ktoré nám takéto riasy vytvoria. 

Skvelým príkladom sú umelé riasy. Riasy od výmyslu sveta sa najnovšie rozrástli o kreatívne riasy japonskej umelkyne Miyuki. Tá začala vytvárať prepracované umelé riasy, ktorými môžete ozvláštniť svoj pohľad na festivaloch či maškarných večierkoch.

Netradičné festivalové riasy

Takéto riasy pozdvihnú vzhľad make-upu nositeľa a sú akousi čerešničkou celého kostýmu. Ak sa vám nechce zapodievať s tvorbou nejakého uleteného make-upu, tak stačí, že si nalepíte tieto riasy a o výsledný vzhľad je postarané. Má to však jeden háčik, tieto riasy zatiaľ nie sú nikde dostupné, len v Japonsku. Avšak je otázkou času, kedy sa začnú objavovať aj na našom trhu.

Odporúčame prečítať: Brow Carving – úprava obočia, ktorá ho pozdvihne o úroveň vyššie?

- Anketa

VYSKÚŠALI BY STE SI LÍČENIE S TAKÝMITO NETRADIČNÝMI RIASAMI?

Odpovedali 2 ľudia  

ÁNO
0%
NIE
100%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Milka Damašková 31.05.17 13:33

MD
karma
132.00

Ako recesia je to dobré. Ale čo to urobí s vlastnými riasami?

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 31.05.17 21:05

MM
karma
100.00

ako umenie áno, inak nenositeľné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní