LA DOLCE VITA

LA DOLCE VITA

Dovolenkové obdobie je ďaleko za nami a my si už len v pamäti prehrávame posledné chvíle, ktoré sme prežili pri mori... Horúci vzduch, prekrásne pieskové pláže či exotické jedlá a drinky, to je všetko tento rok nenávratne preč, ak sa teda nechystáte niekam za teplom do trópov v zime. Pre väčšinu z nás však nastáva krutá realita – pomaličky oprašujeme jesenné a zimné oblečenie a chystáme sa na chlad.

Milé dámy, máme pre vás dobré správy. S Oriflame ešte zbohom letu dávať nemusíte! Pätnásta kampaň v poradí si pre vás pripravila novinky zaliate talianskymi slnečnými lúčmi, ktoré hrejú v tomto pokročilom ročnom období predsa len viac ako tie slovenské. Ocitnite sa s nami v malebnom talianskom mestečku, vypite si s nami slastnú kávičku a vychutnajte si poslednú letnú energiu, ktorú vám posielame aspoň takto na diaľku.

IKONOU NA KAŽDOM KROKU

Tie z vás, ktoré dôverne švédsku kozmetiku poznajú, vedia, že s prekrásnym Talianskom sa spája jej rad produktov Giordani Gold, ktorý rozmaznáva ženy po celom svete už štyri desaťročia. Je inšpirovaný talianskou kultúrou, prírodou a krásou tamojšej ženy, ktorá si dopraje luxusné a najmä kvalitné maličkosti. Tie sa postupne stávajú neoddeliteľnou súčasťou jej života a jej osobnosti.

Odporúčame tiež: KÚPELE V POHODLÍ DOMOVA? NIČ NIE JE NEMOŽNÉ!

ruze-giordani-gold-oriflame

Zdroj: Shutterstock®

Rúže a balzamy GG robia vaše pery jedinečnými už dlho. Spoliehate sa pri nich na kvalitné zloženie, trvácnosť, ale aj na blahodarný pocit, ktorý zanechávajú na vašich perách po každom použití. Aj rúže z tejto kolekcie oslavujú 40. výročie prírastkom na jeho počesť. Krémový Rúž na pery GG Iconic Heritage sa ľahko nanáša a dodá vašim perám saténový vzhľad. Nájdete ho v piatich odtieňoch a spoľahnúť sa môžete na to, že vydrží dlhé hodiny. Rúž zdobí po obvode magický rok 1976 a logo GG. Ak sa rozhodnete jeden si zakúpiť, určite využite akciu – zlaté vreckové zrkadielko len za euro!

Odporúčame tiež:  NOVÝ ŠÉF ORIFLAME SLOVENSKO: BUDEME VIAC SEXI

paletka-giordany-gold-oriflame

Zdroj: Shutterstock®

Každá žena potrebuje na svojich denných pochôdzkach dôverného pomocníka... Takým bude práve neuveriteľne praktická Paleta očných tieňov GG Luxury. V jej názve sa síce spomínajú len očné tiene (ktorých je v nej mimochodom šesť), no obsahuje aj rozjasňovač, farbu na líčka, 2 lesky na pery a 3 štetce (na očné tiene, na líčka a na rúž), nehovoriac o dostatočne veľkom zrkadle iba k vašim službám. Paletka po zavretí vyzerá ako malá čierna kabelka so štýlovým flitrovým prevedením, takže bude ešte aj vaším módnym doplnkom. Vy ešte nemáte svoju luxusnú paletku, ktorá z vás spraví razom ikonu? Chyba! Pamätajte, že paletka je ideálnym adeptom pod vianočný stromček :).

Viac noviniek a tipov na darčeky nájdete na

www.oriflame.sk alebo v aktuálnom katalógu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 22.10.16 19:31

SK
karma
114.00

rúže sú prenádhernéé

  • 0
Odpovedať

Katarína Janošcová 24.10.16 18:16

KJ
karma
-1.00

už viem čo chcem pod stromček

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní