Vizážista, ktorý je majstrom svojho remesla: Babičku premenil na Kim Kardashian

Vizážista, ktorý je majstrom svojho remesla: Babičku premenil na Kim Kardashian

Každý dokáže oceniť umelca, ktorý je majstrom svojho remesla. A v tomto prípade to je rozhodne oprávnene. Vizážista Yoan Perez sa musel so štetcami dozaista narodiť, pretože dokáže s nimi narábať tak, že mnohým z nás až vyrazil dych. Možno si poviete, že asi trošku preháňame, ale popravde, až uvidíte jeho výtvory, budete jasať od údivu. Na sociálnych sieťach sa začalo šíriť video tohto šikovného vizážistu, ktorý premenil svoju babičku na Kim Kardashian. Áno, čítate správne! Vďaka svojim šikovným rukám a nepopierateľnému talentu sa postaral o extrémnu premenu v znamení obľúbenej módnej ikony.

Už veľakrát sme sa presvedčili o tom, že sila make-upu je neskutočná. V priebehu niekoľkých minút sa vďaka make-upu a ostatnej dekoratívnej kozmetike dokážeme premeniť na kohokoľvek a rovnako aj na čokoľvek. Stačí len štipku fantázie a vedieť narábať so štetcami a môžeme byť čímkoľvek, čo nám v danej chvíli napadne. Skvelým príkladom sú napríklad halloweenske líčenia, pri ktorých popúšťame uzdu našej fantázii. Ale táto premena si rozhodne zaslúži obdiv!

Ako sa z babičky stala Kim Kardashian?

V 3-minútovom videu je zachytený celý proces premeny babičky. Samozrejme, chcelo to trošku viac úprav, nakoľko pokožka starších ľudí je častokrát povädnutá a menej elastická. Yoan to vyriešil natiahnutím pokožky v okolí očí prostredníctvom „pásikov na vypnutie pleti“. Pre čo najdokonalejší výsledok a vernú kópiu Kim Kardashian volil aj parochňu a farebné kontaktné šošovky. Kontúrovanie tváre typické pre Kim rozhodne nechýbalo a rovnako tak ani jej povestné očné linky.

Síce výsledok nie je úplne totožný a nie je nerozoznateľný od originálu, ale takto nejako si môžeme predstavovať Kim, keď bude mať po 80tke alebo aj v neskoršom vek. Čo myslíte, bude sa Kim aj v  starobe stále líčiť a starať o seba? Možno si dopraje nejaký ten zákrok pre zachovanie mladistvého vzhľadu, no na to, aká bude realita si budeme musieť počkať.

Odporúčame: Ako urobiť drdol len pomocou dvoch gumičiek? Tento trik a účes určite oceníš!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní