Žltá manikúra na 5 spôsobov: Inšpirácie, ktorým sa nedá odolať!

Žltá manikúra na 5 spôsobov: Inšpirácie, ktorým sa nedá odolať!

Už hodnú chvíľu sa snažíme privolávať jar, aby sme sa opäť nabili energiou a doplnili si vitamín D. Ale samozrejme nielen pre to! Jar je presne tým obdobím, ktoré začína hýriť rôznymi farbami, vďaka čomu sa zlepšuje aj naša nálada. Dni sa predlžujú a my zrazu cítime, že toho stíhame oveľa viac. A keďže s príchodom jari na nás začína dopadať lepšia nálada a intenzívnejšie slnečné lúče, tak by sme mali jar vpustiť aj do sveta krásy. Poďte spolu s nami privítať jar sviežou žltou manikúrou, ktorá nemusí byť nudná a jednotvárna. Na sociálnej sieti Pinterest nájdete množstvo inšpirácii na žltú manikúru, ktoré vás doslova ohúria a ožiaria.

Žltá manikúra na 5 spôsobov

Ak vás pochytila jarná nálada a máte aktuálne čas aj chuť si vytvoriť na svojich nechtoch nejaký zaujímavý dizajn, tak sa odviažte. Pre teplé jarné dni je žltá manikúra ako stvorená. A myslíme, že žltá manikúra zaujme každú dámu, ktorá nosí slnko v duši, ktorá patrí k večným romantičkám, je stále pozitívne naladená, kreativita je jej druhé JA a ktorá má rada hrejivé farby. Ak ste sa v tomto opise našli, tak sa nenechajte odradiť a vrhnite sa do skrášľovania svojich pazúrikov. Uvidíte, že aj vám takáto jarná manikúra vylepší váš deň a zlepší vašu možno ponurú náladu. A mimochodom, neostávajte len pri jednoduchej žltej manikúre. Pokojne sa odviažte a vyskúšajte rôzne kreatívne tvary či ťahy, žltú pokojne skombinujte aj s inou farbou a jednoducho si vytvorte manikúru podľa seba. Ak vám ale chýba inšpirácia, tak ju načerpajte v nasledujúcej galérii. A inak, žltá má množstvo rôznych odtieňov, tak sa nebojte experimentovať!

Pozri aj: Trápia ťa neposlušné vlasy? Môže ísť o veľmi zriedkavý syndróm!

- Inšpirácie na žltú manikúru
1 z 5

Kvety sú klasikou

Manikúra, ktorá vysiela jarné vibrácie je rozhodne tá s kvetinami. Jednoducho jar a kvety idú ruka v ruke, a preto určite nič nepokazíte ani v prípade, ak kvety zvolíte ako hlavný prvok vašej manikúry. Či už si nejaké kvety nakreslíte samé alebo zvolíte skôr kvetinové nálepky alebo pečiatky, vaša manikúra bude rozhodne svieža a jarná.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kollárová 04.05.20 22:20

SK
karma
113.00

Mám veľmi rada žltú farbu. :) Krásne.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní