BVLGARI OMNIA BY MARY KATRANTZOU: Pestrý kvetinový buket radosti a optimizmu

BVLGARI OMNIA BY MARY KATRANTZOU: Pestrý kvetinový buket radosti a optimizmu

Výrazná tvorivá vízia rímskeho šperkára a nekonečná predstavivosť gréckej módnej návrhárky Mary Katrantzou pôsobiacej v Londýne sa spájajú vo vzrušujúcej spolupráci siahajúcej od kožených a textilných produktov až po svet vôní. 

Výsledkom tejto spolupráce je pokračovanie slávnej ságy Bvlgari a predstavenie luxusnej edície Omnia Capsule Edition by Mary Katrantzou. Módna návrhárka vkladá do ikonickej tvorby Bvlgari svoj jedinečný poetický a žiarivý štýl.

Nádherné stretnutie tvorivosti vyžaruje bezuzdnú veľkoleposť rímskeho tvorcu a povzbudivý a radostný prístup k dizajnu príznačnému Mary Katrantzou.

OMNIA BY MARY KATRANTZOU

Módna návrhárka Mary Katrantzou premieňa svet kolekcie Bvlgari Omnia na optimistický a pestrý svet snov. V spolupráci s majstrom parfumérom Albertom Morillasom vytvára novú vôňu a vnáša dotyk radosti do celej kolekcie Omnia Collection.

MARY KATRANTZOU VYTVÁRA NOVÚ LUXUSNÚ EDÍCIU V KOLEKCII OMNIA

Pôvodom z Grécka, módna návrhárka Mary Katrantzou pôsobí v Londýne, kde je jej veľkolepý a maximalistický štýl uznávaný pre majstrovskú potlač. Poetická a žiarivá, jej tvorba prekypuje explóziou kvetín, príťažlivých odtieňov a bohatých štruktúr.

Šíriac pozitívnu náladu formou veselých vzorov, jej tvorba a štýl sa skvele hodia k vyzývavým a žiarivým farbám sveta vôní kolekcie Bvlgari Omnia.

Inšpirovaná radostnou náladou, žiarivou príťažlivosťou a nespútanosťou kolekcie Omnia, módna návrhárka Mary Katrantzou vytvorila v spolupráci s majstrom parfumérom Albertom Morillasom naozaj exkluzívnu vôňu. Parfumovaná voda Omnia by Mary Katrantzou vyjadruje dialóg dvoch svetov, odráža synergiu dvoch významných tvorcov s výraznou víziou, ktorá dotvára
neospravedlniteľne žiarivú estetiku Bvlgari.

Zaujme ťa: TEST: Rúže GOSH Luxury v odtieňoch Adore a Nudity

OMNIA BY MARY KATRANTZOU

Zdroj: FAnn

PARFUMOVANÁ VODA OMNIA BY MARY KATRANTZOU

Okúzlená slasťou a povzbudivou energiou tých najkrajších kvetín, aké príroda ponúka, Mary Katrantzou vytvorila dielo vyjadrujúce hmatateľnú radosť.   

Evokujúca spomienky na detstvo Mary Katrantzou a vášeň k nádherným talianskym kvetom, Omnia by Mary Katrantzou odhaľuje krásny svet, ktorý prebúdza čuchové a vizuálne zmysly.  

Čo sa preháňalo mysľou návrhárky, keď sa podieľala na tvorivom procese svojej prvej vône? Predstavovala si vôňu ako pocit, ktorý by vyjadril jej pestrý svet farieb a kvetov. V jej predstavách sa flakón objavil ako váza plná pestrých kvetov. Ako buket pôsobivo navrhnutý majstrom parfumérom Albertom Morillasom.

Nová vôňa pohladí dušu a naplní každodenný život dávkou optimizmu. Odhalí žiarivosť mandarínky a akordov gardénie a figových listov. Je oslavou najčistejších životných pôžitkov: čerstvej kytice kvetov, nezabudnuteľnej vône púčika, radosti vyplývajúcej z farieb.  

Omnia by Mary Katrantzou je ako viacstupňový zážitok: putovanie do sveta snov, ktorý začína okamihom uchopenia balenia, pokračuje pohľadom na flakón v rukách ženy a kulminuje, keď sa vôňa rozplynie na pokožke a nasiakne ju pestrosťou kvetinových tónov.  

NAJPESTREJŠÍ BUKET KVETOV

Povzbudivá a sýta, najnovšia vôňa z kolekcie Bvlgari Omnia, Omnia by Mary Katrantzou je žiarivou kvetinovou parfumovanou vodou, ktorá odráža maximalistický štýl módnej návrhárky a jej tvorivú víziu: je to vôňa, ktorá sa v predstavách módnej návrhárky objavila ako voňavý kaleidoskop tónov mandarínky, akordov gardénie a figových listov, vzájomne poprepájaných do abstraktného umeleckého diela. Inšpirovaný obľúbeným kvetom Mary Katrantzou, gardéniou, majster parfumér Alberto Morillas dotvoril jej sýte kvetinové tóny o žiarivú mandarínku a čerstvý charakter figových listov. Bohatá a explozívna vôňa je rezolútnym vyjadrením modernej ženskosti.

„Doma v Grécku, kde som vyrastala, sme mali v záhrade gardénie. Alberto Morillas mi splnil sen a verne zachytil vôňu kvetu gardénie tak, ako ju nosím v spomienkach. Pre túto spoluprácu som si prestavovala flakón ako vázu s buketom pestrofarebných kvetov, ktorá by pôsobila optimisticky a úprimne.” Módna návrhárka Mary Katrantzou

 „Vôňa Omnia by Mary Katrantzou sa zrodila z mimoriadne pozitívnej spolupráce s Mary Katrantzou, z okamihu spoločného smiechu a voňavých pocitov.“ Majster parfumér Alberto Morillas

Omnia by Mary Katrantzou - pyramída tónov

Zdroj: FAnn

NOVÝ KVETINOVÝ ŠAT VÔNE OMNIA BY MARY KATRANTZOU

Prekvapivá a výnimočne pestrá. Parfumovaná voda Omnia by Mary Katrantzou sa predstavuje v balení evokujúcom kvetinový charakter samotnej vône. Ozdobené kaskádou žiarivých kvetín, ktorým kraľuje elegantná gardénia, balenie charakterizuje žiarivý kovový lesk – štýlový odkaz na unikátnu tvorbu Mary Katrantzou. Flakón rovnako odráža pestrú paletu žiarivých farieb módnej návrhárky. Klasický tvar kolekcie Omnia zdobí kaleidoskop energických oranžových a ružových tónov s pestrým efektom. Evokuje množstvo kvetinových lupienkov, ktoré sú odkazom na drahokamy Bvlgari aj na vzory potlače Mary Katrantzou.

EXKLUZÍVNA EDÍCIA OMNIA BY MARY KATRANTZOU

BVLGARI OMNIA COLLECTION

Okrem novej vône obohacuje Mary Katrantzou svet vôní Bvlgari aj novým dizajnom balení trojice ikonických vôní kolekcie Omnia— Omnia Crystalline, Omnia Amethyste a Omnia Coral. Ich balenia odieva do nádherných pestrofarebných kvetinových šiat, odhaľujúcich hlavnú kvetinovú zložku každej vône. 

  • Omnia Crystalline — Žiarivá radosť

Prirodzená nevinnosť, uvoľnená radosť, jemná zmyselnosť aj pôsobivá ženskosť. Omnia Crystalline vyžaruje čistotu a transparentnosť akordu lotosového kvetu. 

  • Omnia Amethyste — Snový optimizmus

Omnia Amethyste je vyjadrením zázračnej kvetinovej krajiny, kde sa pôvab, elegancia a vzácna sofistikovanosť kosatca stáva inšpiráciou pre nové sny a priania.  

  • Omnia Coral — Čistá slasť

Omnia Coral evokuje čaro dokonalého okamihu. Je pozvánkou oddať sa tomu, čo je tu a teraz a vyzýva k znovuobjaveniu nezastaviteľnej energie a dynamickej sily prírody. Žiarivá kvetinovo ovocná vôňa vyžaruje vitálny charakter tropického kvetu ibišteka a šťavnatého granátového jablka.

Exkluzívnu edíciu OMNIA BY MARY KATRANTZOU nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Ľubica Šťastná 11.08.21 05:38

ĽŠ
karma
100.00

Už len na pohľad lákavá vôňa.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 11.08.21 08:27

KK
karma
105.00

Mám rada kvetinové vône a Bvlgari ma nikdy nesklamala.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 11.08.21 20:03

MC
karma
109.00

Krásna vôňa

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 11.08.21 21:35

MS
karma
118.00

Vyskúšala som v parfumérii túto vôňu a je naozaj jedinečná. Asi ako aj jej autorka.

  • 0
Odpovedať

Renáta Mularčíková 13.08.21 15:31

RM
karma
100.00

Zbožňujem kvetinové vône.♥

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 22.08.21 19:16

karma
108.00

Ten flakonik je uzasny. Na leto ako stvorený.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 02.10.21 23:48

ĽU
karma
100.00

pekný flakon a vôňa

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 08.10.21 14:44

AS
karma
-1.00

Prekrásna kolekcia vôní.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní